Barion Pixel

La Grande Piccola Pasticceria

The Great Mignon Patisserie


« Vissza | Szerzők: Alessandro Dalmasso
  2020. június 19. 17:09

La Grande Piccola Pasticceria

Mi izgalmasabb, mint ahogy Alessandro Dalmasso életét szenteli az aprósüteményeknek, egy drága ékszerhez méltó értékkel felruházva őket, az alapanyagok, eszközök és technikák megválasztásától a kóstolásig.


A fejezetek és a több mint 70 recept a klasszikus és innovatív profiteroloktól a sós süteményekig terjednek, át a chantillyn, a tartelette-eken, húrral vágott mini-édességeken, leveles tésztákon apró habcsókokon, tortanyalókákon, likőrös édességeken, muffinokon, egészen az olajban sült aprósüteményekig.   

Photo: Chiriotti

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Alessandro Dalmasso
Kiadó: Chiriotti Editori
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9788896027424
Nyelv: Olasz-Angol
Méretek: 21.5 x 29 x 3.5 cm
Súly: 2.07 kg
Oldalszám: 406
Ár: 28 980 Ft
(27 600 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Tartes et gâteaux de voyage

Tartes et gâteaux de voyage

A „Tartes et gâteaux de voyage, pâtisserie boulangère” (piték, torták és péksütemények elvitelre) egy hivatásos cukrászoknak szánt professzionális szakkönyv. Napjaink egyik nagy trendjével foglalkozik, a klasszikus, rusztikus és modern piték receptjeinek gazdag és változatos gyűjteményét mutatja be. 


Japanese Pickled Vegetables

Japanese Pickled Vegetables

Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.

 


Szerzők: Machiko Tateno

The Art & Craft of Coffee Cocktails

The Art & Craft of Coffee Cocktails

Merüljön el az élet nyújtotta két legnagyobb élvezetben – a kávé és az alkohol világában – ezzel a tökéletes kávékoktélok keverésével foglalkozó összefogó kalauzzal. A világklasszis bartender Jason Clark a bárpult mögül oktat, megihlet, lelkesít a kávéalapú koktélok mesterkurzusán.


Szerzők: Jason Clark

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon