La Grande Piccola Pasticceria
The Great Mignon Patisserie

Mi izgalmasabb, mint ahogy Alessandro Dalmasso életét szenteli az aprósüteményeknek, egy drága ékszerhez méltó értékkel felruházva őket, az alapanyagok, eszközök és technikák megválasztásától a kóstolásig.
A fejezetek és a több mint 70 recept a klasszikus és innovatív profiteroloktól a sós süteményekig terjednek, át a chantillyn, a tartelette-eken, húrral vágott mini-édességeken, leveles tésztákon apró habcsókokon, tortanyalókákon, likőrös édességeken, muffinokon, egészen az olajban sült aprósüteményekig.
Photo: Chiriotti
Termékinformációk
Szerző: | Alessandro Dalmasso |
Kiadó: | Chiriotti Editori |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9788896027424 |
Nyelv: | Olasz-Angol |
Méretek: | 21.5 x 29 x 3.5 cm |
Súly: | 2.07 kg |
Oldalszám: | 406 |
Ár: |
28 980 Ft (27 600 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Umami

Egy szakácskönyv az umami-ról? Abszolút! Az ázsiai konyhából ismert ötödik íz, amely természetes része sok élelmiszernek.
Tarts

Több mint száz édes és sós pite recept két, Franciaországban nagyra tartott séftől. Könnyen követhető leírásokkal és lenyűgöző fotókkal ez a kihagyhatatlan gyűjtemény a klasszikus kedvenceket és modern újdonságokat egyaránt tartalmazza.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.