Barion Pixel

Potato Total

Timeless Recipes for Every Home Cook


« Vissza | Szerzők: Stefan Ekengren
  2025. január 30. 17:18

Potato Total

A burgonya az egyik legsokoldalúbb élelmiszer a bolygón, amely számos lehetőséget kínál az elkészítés és a fogyasztás terén. 


A Potato Total szakácskönyv elmélyül a burgonyafőzési technikák tökéletesítésének művészetében, a sült krumpli tökéletes ropogósságától a hasselback burgonyához szükséges precizitás elsajátításáig.

Az olyan klasszikus receptek mellett, mint a hash browns, tortilla és krokett, a könyv számos nemzetközi finomságot is bemutat, mint például a papas arrugadas, a tartiflette és a burgonya focaccia. Körülbelül 90 különféle recepttel a Potato Total nemcsak kulináris utazást biztosít, hanem értékes és szakértői ismereteket is átad a saját burgonya termesztéséről.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Stefan Ekengren
Kiadó: Gestalten
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2025. január 14.
ISBN: 9783967041644
Nyelv: Angol
Méretek: 17 x 23 x 2 cm
Súly: 0.85 kg
Oldalszám: 192
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Regional Italian Cookbook - Recipes from The Silver Spoon

The Regional Italian Cookbook - Recipes from The Silver Spoon

Olaszország legmegbízhatóbb otthoni főzési forrása, amely gazdagon illusztrált pillantást vet az ország egyedi regionális konyháira.


First Generation

First Generation

A Little Fat Boy mögött álló blogger 80 olyan receptet mutat be, amely az első generációs tajvani-amerikai gyermekkorában gyökerezik a közép-nyugaton felnövő tajvani amerikaiként.


Szerzők: Frankie Gaw

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.