Barion Pixel

Potato Total

Timeless Recipes for Every Home Cook


« Vissza | Szerzők: Stefan Ekengren
  2025. január 30. 17:18

Potato Total

A burgonya az egyik legsokoldalúbb élelmiszer a bolygón, amely számos lehetőséget kínál az elkészítés és a fogyasztás terén. 


A Potato Total szakácskönyv elmélyül a burgonyafőzési technikák tökéletesítésének művészetében, a sült krumpli tökéletes ropogósságától a hasselback burgonyához szükséges precizitás elsajátításáig.

Az olyan klasszikus receptek mellett, mint a hash browns, tortilla és krokett, a könyv számos nemzetközi finomságot is bemutat, mint például a papas arrugadas, a tartiflette és a burgonya focaccia. Körülbelül 90 különféle recepttel a Potato Total nemcsak kulináris utazást biztosít, hanem értékes és szakértői ismereteket is átad a saját burgonya termesztéséről.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Stefan Ekengren
Kiadó: Gestalten
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2025. január 14.
ISBN: 9783967041644
Nyelv: Angol
Méretek: 17 x 23 x 2 cm
Súly: 0.85 kg
Oldalszám: 192
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

BAU.STEINE

BAU.STEINE

Christian Bau, a háromcsillagos ’Victor’s Fine Dining by Christian Bau’ étterem séfje negyedik, rendkívüli kulináris tehetségének emléket állító szakácskönyvét adja ki. Bau önmaga mottóját követi munkásságán keresztül – ’Vagy szenvedéllyel csináld a dolgokat, vagy sehogy.’ Bau egy sokszorosan kitüntetett séf egyedi látásmóddal. 


Szerzők: Christian Bau

Gluten-Free Flavor Flours

Gluten-Free Flavor Flours

Monumentális könyvében, a szeretett desszertkirálynő, Alice Medrich a lisztekre irányítja figyelmét, pontos technikáit és kifogástalan ízlését – a búzaliszt alternatívái között megtalálhatjuk a rizslisztet, zablisztet, kukoricalisztet, ciroklisztet, a teff-et és sok mást. 


Szerzők: Alice Medrich

La pâtisserie de Jeffrey Cagnes

La pâtisserie de Jeffrey Cagnes

Vadonatúj cukrászkönyv Jeffrey Cagnes cukrász séftől! A közkedvelt szerző úgy képzelte el ezt a könyvet, mint egy közvetítő alkotást, egy felhívást, hogy egyszerű és hozzáférhető módon fedezze fel a cukrászatot, bemutatva az egyes receptek főbb lépéseit, a hozzájuk tartozó technikákat.


Szerzők: Jeffrey Cagnes

Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León