The Chef's Garden

A Modern Guide to Common and Unusual Vegetables - With Recipes


« Vissza | Szerzők: Farmer Lee Jones, Kristin Donnelly
  2021. március 07. 13:35

The Chef's Garden

Egy megközelíthető, átfogó kalauz a zöldségek modern világához, a különleges zöldségek egyik vezető termesztőjétől. Az Erie-tó partjaihoz közel áll egy szerény kezdetekkel rendelkező családi farm, ami a különleges zöldségek legnevesebb termelője az Egyesült Államokban. 


Miután elvesztették farmjukat 1980-as évek elején, egy Franciaországban képzett séffel való véletlen találkozás egy termelői piacon arra ösztönözte a Jones családot, hogy újraalkosság üzletüket és megtanuljanak az akkori időkben egzotikusnak számító egyedi zöldségeket termelni, pl. mikrozöldeket és a tökvirágokat. Hamarosan rájöttek, hogy a séfek országszerte ki vannak éhezve ezekre az értékes alapanyagokra, Thomas Kellertől a Napa Valley-ben Daniel Boulud-ig New York City-ben.

Napjainkban csúcsminőségű zöldségeket szállítanak az ország éttermeinek és otthonainak egyaránt. A The Chef’s Garden abban a szellemben termeszt és szüretel, hogy a növények minden egyes része hozzáad valami teljesen egyedit a végeredményhez. A tökéletes ízű répától egy apró piros retekig vagy egy ceruzabél-vékony uborkáig, amin még mindig rajta van a virág, a The Chef’s Garden folytonos innovációban van, hogy fenntartható, kifogástalan zöldségeket neveljen. Ebben a kalauzban és szakácskönyvben, Lee Jones gazda megosztja olvasóival azt a temérdek tudást, amit a zöldségek kiválasztásáról, előkészítéséről és elkészítéséről szerzett. Több, mint 500 bejegyzésével zöldfűszerekről, ehető virágokról, ismert és kevésbé ismert termésekről, ez a könyv a piacjárók új bibliája lesz.

The Chef’s Garden Culinary Vegetable Institute főszakácsának irányításával innovatív technikákat tanulhatnak, olyan étekelet mint a Medvehagymás Tészta, Pirított kelbimbó, Kukoricakenyérrel töltött Zucchinvirág és olyan édes fogásokat is, mint a Hagymakaramell és a Céklás pillecukor. A konyha jövőjét a zöldségek jelentik, és Jones és a The Chef’s Garden ennek a forradalomnak a frontján harcolnak.

Előrendelhető!

2021 áprilisától!
A folyamatosan változó font árfolyamok miatt a feltüntetett ár változhat, a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Farmer Lee Jones, Kristin Donnelly
Kiadó: Avery Publishing Group
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. április 20.
ISBN: 9780525541066
Nyelv: Angol
Oldalszám: 640
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Flavour Of Elegance

The Flavour Of Elegance

Begona Rodrigonak köszönhetően egy olyan könyvet vehetünk a kezünkbe, amely megfogalmazza azt, ami sokak számára a kortárs konyha szabályait jelenti: íz, technika, szépség és alapanyag.

A séf, aki a szakmát autodidakta módon sajátította el, és akinek alkarját a napi szinten szerzett égési sebek terítik be, tudja, hogy szakmája a konyhában történő tanulásból áll. 


Szerzők: Begoña Rodrigo

Gin & Tonic

Gin & Tonic

Frissített kiadás, amely 400 ginről és 90 tonikról tartalmaz részleteket. A Gin & tonic, a nyolcvanas évek itala divatosabb, mint valaha. Bárok, klubok, gin menük az éttermekben - a gin mindenhol megtalálható. . 


Bien Cuit

Bien Cuit

A Bien Cuit Golper véget nem érő küldetésének történetét meséli el, ami arra irányul, hogy a legtöbb ízt hozza ki a világ egyik legősibb és legegyszerűbb receptjéből. 


Szerzők: Zachary Golper

Encyclopedia of Chocolate

Encyclopedia of Chocolate

A szerkesztő (Frédéric Bau / École du Grand Chocolat Valrhona) könyve részletes és alapvető ismeretekkel látja el a sütni vágyókat a csokoládé konyhai használatáról a mindennapokban. A könyv 100 technikát mutat be lépésről-lépésre: a csokoládé felhasználásának alapjait (temperálás, ganache és pralinék készítése stb.) az édességek töltési módjait, dekorációkat, tésztákat, mousse-okat, fagylaltokat, sorbet-kat és a különböző önteteket. Minden egyes eljárás folyamatábrákkal és magyarázó szöveggel egészül ki, így segíti a helyes technikák elsajátítását.


Szerzők: Frédéric Bau