Barion Pixel

The Chef's Garden

A Modern Guide to Common and Unusual Vegetables - With Recipes


« Vissza | Szerzők: Farmer Lee Jones, Kristin Donnelly
  2021. március 07. 13:35

The Chef's Garden

Egy megközelíthető, átfogó kalauz a zöldségek modern világához, a különleges zöldségek egyik vezető termesztőjétől. Az Erie-tó partjaihoz közel áll egy szerény kezdetekkel rendelkező családi farm, ami a különleges zöldségek legnevesebb termelője az Egyesült Államokban. 


Miután elvesztették farmjukat 1980-as évek elején, egy Franciaországban képzett séffel való véletlen találkozás egy termelői piacon arra ösztönözte a Jones családot, hogy újra alkossák üzletüket és megtanuljanak az akkori időkben egzotikusnak számító egyedi zöldségeket termelni, pl. mikrozöldeket és a tökvirágokat. Hamarosan rájöttek, hogy a séfek országszerte ki vannak éhezve ezekre az értékes alapanyagokra, Thomas Kellertől a Napa Valley-ben Daniel Boulud-ig New York City-ben.

Napjainkban csúcsminőségű zöldségeket szállítanak az ország éttermeinek és otthonainak egyaránt. A The Chef’s Garden abban a szellemben termeszt és szüretel, hogy a növények minden egyes része hozzáad valami teljesen egyedit a végeredményhez. A tökéletes ízű répától egy apró piros retekig vagy egy ceruzabél-vékony uborkáig, amin még mindig rajta van a virág, a The Chef’s Garden folytonos innovációban van, hogy fenntartható, kifogástalan zöldségeket neveljen. Ebben a kalauzban és szakácskönyvben, Lee Jones gazda megosztja olvasóival azt a temérdek tudást, amit a zöldségek kiválasztásáról, előkészítéséről és elkészítéséről szerzett. Több, mint 500 bejegyzésével zöldfűszerekről, ehető virágokról, ismert és kevésbé ismert termésekről, ez a könyv a piacjárók új bibliája lesz.

The Chef’s Garden Culinary Vegetable Institute főszakácsának irányításával innovatív technikákat tanulhatnak, olyan étekelet mint a Medvehagymás Tészta, Pirított kelbimbó, Kukoricakenyérrel töltött Cukkini virág és olyan édes fogásokat is, mint a Hagymakaramell és a Céklás pillecukor. A konyha jövőjét a zöldségek jelentik, és Jones és a The Chef’s Garden ennek a forradalomnak a frontján harcolnak.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Farmer Lee Jones, Kristin Donnelly
Kiadó: Avery Publishing Group
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. április 20.
ISBN: 9780525541066
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 26.7 x 4.1 cm
Súly: 2.4 kg
Oldalszám: 640
Ár: 21 590 Ft
(20 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

A Petit Fours minden aspektusa kiderül ebből az új Stéphane Glacier könyvből. Az oldalakon bemutatott receptek fejezetekre vannak felosztva, minden alkalomra és a nap minden szakára egyaránt. 


Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

A Petit Fours minden aspektusa kiderül ebből az új Stéphane Glacier könyvből. Az oldalakon bemutatott receptek fejezetekre vannak felosztva, minden alkalomra és a nap minden szakára egyaránt.