Barion Pixel

The Chef's Garden

A Modern Guide to Common and Unusual Vegetables - With Recipes


« Vissza | Szerzők: Farmer Lee Jones, Kristin Donnelly
  2021. március 07. 13:35

The Chef's Garden

Egy megközelíthető, átfogó kalauz a zöldségek modern világához, a különleges zöldségek egyik vezető termesztőjétől. Az Erie-tó partjaihoz közel áll egy szerény kezdetekkel rendelkező családi farm, ami a különleges zöldségek legnevesebb termelője az Egyesült Államokban. 


Miután elvesztették farmjukat 1980-as évek elején, egy Franciaországban képzett séffel való véletlen találkozás egy termelői piacon arra ösztönözte a Jones családot, hogy újraalkosság üzletüket és megtanuljanak az akkori időkben egzotikusnak számító egyedi zöldségeket termelni, pl. mikrozöldeket és a tökvirágokat. Hamarosan rájöttek, hogy a séfek országszerte ki vannak éhezve ezekre az értékes alapanyagokra, Thomas Kellertől a Napa Valley-ben Daniel Boulud-ig New York City-ben.

Napjainkban csúcsminőségű zöldségeket szállítanak az ország éttermeinek és otthonainak egyaránt. A The Chef’s Garden abban a szellemben termeszt és szüretel, hogy a növények minden egyes része hozzáad valami teljesen egyedit a végeredményhez. A tökéletes ízű répától egy apró piros retekig vagy egy ceruzabél-vékony uborkáig, amin még mindig rajta van a virág, a The Chef’s Garden folytonos innovációban van, hogy fenntartható, kifogástalan zöldségeket neveljen. Ebben a kalauzban és szakácskönyvben, Lee Jones gazda megosztja olvasóival azt a temérdek tudást, amit a zöldségek kiválasztásáról, előkészítéséről és elkészítéséről szerzett. Több, mint 500 bejegyzésével zöldfűszerekről, ehető virágokról, ismert és kevésbé ismert termésekről, ez a könyv a piacjárók új bibliája lesz.

The Chef’s Garden Culinary Vegetable Institute főszakácsának irányításával innovatív technikákat tanulhatnak, olyan étekelet mint a Medvehagymás Tészta, Pirított kelbimbó, Kukoricakenyérrel töltött Zucchinvirág és olyan édes fogásokat is, mint a Hagymakaramell és a Céklás pillecukor. A konyha jövőjét a zöldségek jelentik, és Jones és a The Chef’s Garden ennek a forradalomnak a frontján harcolnak.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Farmer Lee Jones, Kristin Donnelly
Kiadó: Avery Publishing Group
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. április 20.
ISBN: 9780525541066
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 26.7 x 4.1 cm
Súly: 2.4 kg
Oldalszám: 640
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Soup Book

The Soup Book

Hozza ki a legtöbbet a friss alapanyagokból egész évben, több mint 200 házi leves recept alapján, évszakok szerint.


Kategória: Konyhatechnológia

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig. 


The Bourbon Bible

The Bourbon Bible

A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét. 


Szerzők: Eric Zandona

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.