Barion Pixel

The Chef's Garden

A Modern Guide to Common and Unusual Vegetables - With Recipes


« Vissza | Szerzők: Farmer Lee Jones, Kristin Donnelly
  2021. március 07. 13:35

The Chef's Garden

Egy megközelíthető, átfogó kalauz a zöldségek modern világához, a különleges zöldségek egyik vezető termesztőjétől. Az Erie-tó partjaihoz közel áll egy szerény kezdetekkel rendelkező családi farm, ami a különleges zöldségek legnevesebb termelője az Egyesült Államokban. 


Miután elvesztették farmjukat 1980-as évek elején, egy Franciaországban képzett séffel való véletlen találkozás egy termelői piacon arra ösztönözte a Jones családot, hogy újra alkossák üzletüket és megtanuljanak az akkori időkben egzotikusnak számító egyedi zöldségeket termelni, pl. mikrozöldeket és a tökvirágokat. Hamarosan rájöttek, hogy a séfek országszerte ki vannak éhezve ezekre az értékes alapanyagokra, Thomas Kellertől a Napa Valley-ben Daniel Boulud-ig New York City-ben.

Napjainkban csúcsminőségű zöldségeket szállítanak az ország éttermeinek és otthonainak egyaránt. A The Chef’s Garden abban a szellemben termeszt és szüretel, hogy a növények minden egyes része hozzáad valami teljesen egyedit a végeredményhez. A tökéletes ízű répától egy apró piros retekig vagy egy ceruzabél-vékony uborkáig, amin még mindig rajta van a virág, a The Chef’s Garden folytonos innovációban van, hogy fenntartható, kifogástalan zöldségeket neveljen. Ebben a kalauzban és szakácskönyvben, Lee Jones gazda megosztja olvasóival azt a temérdek tudást, amit a zöldségek kiválasztásáról, előkészítéséről és elkészítéséről szerzett. Több, mint 500 bejegyzésével zöldfűszerekről, ehető virágokról, ismert és kevésbé ismert termésekről, ez a könyv a piacjárók új bibliája lesz.

The Chef’s Garden Culinary Vegetable Institute főszakácsának irányításával innovatív technikákat tanulhatnak, olyan étekelet mint a Medvehagymás Tészta, Pirított kelbimbó, Kukoricakenyérrel töltött Cukkini virág és olyan édes fogásokat is, mint a Hagymakaramell és a Céklás pillecukor. A konyha jövőjét a zöldségek jelentik, és Jones és a The Chef’s Garden ennek a forradalomnak a frontján harcolnak.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Farmer Lee Jones, Kristin Donnelly
Kiadó: Avery Publishing Group
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. április 20.
ISBN: 9780525541066
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 26.7 x 4.1 cm
Súly: 2.4 kg
Oldalszám: 640
Ár: 21 590 Ft
(20 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Last Bite

The Last Bite

Átfogó útmutató a modern desszertekhez, amely megtanítja az édes fogások elkészítésére, strukturálására és fűszerezésére, és végső soron a desszertkészítés valódi megértésére.


Szerzők: Anna Higham

Ekstedt

Ekstedt

„Egyenlő rész nyírfával és szenvedéllyel tápláljuk a tüzet. Minden hozzávalót nyílt tűzön készítünk el. A faszén és a füst a legerősebb eszközeink. Nincs elektromos grill, gáztűzhely – csak természetes hő, korom, hamu, füst és tűz. A főzés ősi módja iránt érzett tiszteletből választottuk ezeket a módszereket. Az Ekstedt-ben a lángok a kifogástalanok.”


Szerzők: Niklas Ekstedt

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

The Art and Science of Sushi

The Art and Science of Sushi

Fedezzen fel mindent, amit a sushiról tudni lehet! A sushi meghódította az egész világot, most, a zseniális, fiatal tokiói szusiszakács, Jun Takahashi szeretné megosztani a világgal a szusikészítés iránti szeretetét és tudományos ismereteit! Minden sushival kapcsolatos tudása páratlan, a professzionális szakácsok és a sushi amatőrök számára is egyaránt tetszeni fog.