Barion Pixel

The Chef's Garden

A Modern Guide to Common and Unusual Vegetables - With Recipes


« Vissza | Szerzők: Farmer Lee Jones, Kristin Donnelly
  2021. március 07. 13:35

The Chef's Garden

Egy megközelíthető, átfogó kalauz a zöldségek modern világához, a különleges zöldségek egyik vezető termesztőjétől. Az Erie-tó partjaihoz közel áll egy szerény kezdetekkel rendelkező családi farm, ami a különleges zöldségek legnevesebb termelője az Egyesült Államokban. 


Miután elvesztették farmjukat 1980-as évek elején, egy Franciaországban képzett séffel való véletlen találkozás egy termelői piacon arra ösztönözte a Jones családot, hogy újraalkosság üzletüket és megtanuljanak az akkori időkben egzotikusnak számító egyedi zöldségeket termelni, pl. mikrozöldeket és a tökvirágokat. Hamarosan rájöttek, hogy a séfek országszerte ki vannak éhezve ezekre az értékes alapanyagokra, Thomas Kellertől a Napa Valley-ben Daniel Boulud-ig New York City-ben.

Napjainkban csúcsminőségű zöldségeket szállítanak az ország éttermeinek és otthonainak egyaránt. A The Chef’s Garden abban a szellemben termeszt és szüretel, hogy a növények minden egyes része hozzáad valami teljesen egyedit a végeredményhez. A tökéletes ízű répától egy apró piros retekig vagy egy ceruzabél-vékony uborkáig, amin még mindig rajta van a virág, a The Chef’s Garden folytonos innovációban van, hogy fenntartható, kifogástalan zöldségeket neveljen. Ebben a kalauzban és szakácskönyvben, Lee Jones gazda megosztja olvasóival azt a temérdek tudást, amit a zöldségek kiválasztásáról, előkészítéséről és elkészítéséről szerzett. Több, mint 500 bejegyzésével zöldfűszerekről, ehető virágokról, ismert és kevésbé ismert termésekről, ez a könyv a piacjárók új bibliája lesz.

The Chef’s Garden Culinary Vegetable Institute főszakácsának irányításával innovatív technikákat tanulhatnak, olyan étekelet mint a Medvehagymás Tészta, Pirított kelbimbó, Kukoricakenyérrel töltött Zucchinvirág és olyan édes fogásokat is, mint a Hagymakaramell és a Céklás pillecukor. A konyha jövőjét a zöldségek jelentik, és Jones és a The Chef’s Garden ennek a forradalomnak a frontján harcolnak.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Farmer Lee Jones, Kristin Donnelly
Kiadó: Avery Publishing Group
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. április 20.
ISBN: 9780525541066
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 26.7 x 4.1 cm
Súly: 2.4 kg
Oldalszám: 640
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Coffee Style

Coffee Style

Egyesek számára a kávé a reggeli túlélés eszköze, mások számára ez egy életmód. A kézműves kávé kultúrától lenyűgözve Horst A. Friedrichs ünnepelt fotós, a kávé minden aspektusa felé forgatja a lencséjét. A kávébabtól a pörkölésig, az eszpresszó gépekig és a baristaktól a fogyasztókig leköveti és dokumentálja azt.


COLLECTION Entremets et Petits Gâteaux

COLLECTION Entremets et Petits Gâteaux

Alig 3 évvel utolsó kiadványuk - a Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons - megjelenése után, Jean Michel Perruchon és a l’École Bellouet tanárai elénk tárják legújabb ötleteiket és alkotásaikat adagos desszertek, tortácskák, és apró piték formájában, nagyjából 60 eredeti, változatlan recepten keresztül. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Rum

Rum

300 különböző típusú rum, melyeket innovatív ízminta alapján kategorizáltak. A rum ízeinek és színeinek sokfélesége ugyanolyan gazdag, mint az alkoholtartalmú italok körüli történelem és kultúra.