Barion Pixel

Meatsmith

Home Cooking for Friends and Family


« Vissza | Szerzők: Andrew Mcconnell, Troy Wheeler
  2023. november 10. 16:49

Meatsmith

Az ünnepelt ausztrál séf, Andrew McConnell (Gimlet, Cutler & Co) és a világszínvonalú hentes, Troy Wheeler együttműködéséből született Meatsmith tisztelgés a mindenevők asztala előtt, több mint 100 briliáns recepttel, amelyekkel inspirálhatja a húsételek iránti vágyat, hosszú ebédek, káprázatos vacsorák és szenzációs-varázslatos oldalak, amelyek ellophatják a show-t. 


Több, mint egy másik húsos szakácskönyv, ez egy elengedhetetlen életmódtárs a széles körben történő főzéshez, valamint az emlékezetes ételek és pillanatok létrehozásához.
A gyönyörűen megtervezett kompendium megvalósítható, ízletes recepteket és pompás fényképeket kínál, beleértve saláták, zöldségek és szószok receptjeit; valamint anekdotákat, tanácsokat és félreértéseket.

Fedezze fel a szezonális alkalmakra szolgáló menük széles választékát, a tüzes hentes pikniktől a kerti ebédig, egy „kacsavacsora” partitól a tökéletes steakig és a One Great Dessertig.

Andrew és Troy minőségbe vetett hite és ügyfélkezelése miatt Meatsmith Ausztrália egyik legjobb butikhentesévé vált. Most ez az inspiráló szakácskönyv, amivel minden konyhának rendelkeznie kell.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Andrew Mcconnell, Troy Wheeler
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. november 16.
ISBN: 9781743799024
Nyelv: Angol
Méretek: 21.5 x 27 x 2.5 cm
Súly: 1.32 kg
Oldalszám: 240
Ár: 13 890 Ft
(13 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

American Sfoglino

American Sfoglino

Az “American Sfoglino” Evan Funke, a Los Angeles-i Felix Trattoria tisztelt séfjének a világ legjobb tésztáinak átfogó útmutatója.


Szerzők: Evan Funke

Latinísimo

Latinísimo

Egy enciklopédikus szakácskönyv, amely a latin-amerikai otthoni főzést ünnepli – az első, amely mind a huszonegy nemzet napi otthoni főzésével foglalkozik – a téma egyik legelismertebb szaktekintélyétől.


Evolutions in Bread

Evolutions in Bread

A New York Times bestseller szerzője, a (Flour Water Salt Yeast és a The Elements of Pizza) megtanítja Önnek, hogyan magasztalhatja a szendvicskenyeret, a reggeli pirítóst és az általános kenyérsütést, felhasználva mindazt, amit az elmúlt évtizedben tanult a kenyerek tökéletesítéséről.


Szerzők: Ken Forkish

Mono

Mono

A Mono abból a vágyból született, hogy innovatív jelentést adjon az egységes piac szegmensének, az évek során rendeződő kortárs szabályokról, az igényekről és sajnos a “nem a gondolkodásról”. 


Szerzők: Gianluca Fusto