Barion Pixel

Meatsmith

Home Cooking for Friends and Family


« Vissza | Szerzők: Andrew Mcconnell, Troy Wheeler
  2023. november 10. 16:49

Meatsmith

Az ünnepelt ausztrál séf, Andrew McConnell (Gimlet, Cutler & Co) és a világszínvonalú hentes, Troy Wheeler együttműködéséből született Meatsmith tisztelgés a mindenevők asztala előtt, több mint 100 briliáns recepttel, amelyekkel inspirálhatja a húsételek iránti vágyat, hosszú ebédek, káprázatos vacsorák és szenzációs-varázslatos oldalak, amelyek ellophatják a show-t. 


Több, mint egy másik húsos szakácskönyv, ez egy elengedhetetlen életmódtárs a széles körben történő főzéshez, valamint az emlékezetes ételek és pillanatok létrehozásához.
A gyönyörűen megtervezett kompendium megvalósítható, ízletes recepteket és pompás fényképeket kínál, beleértve saláták, zöldségek és szószok receptjeit; valamint anekdotákat, tanácsokat és félreértéseket.

Fedezze fel a szezonális alkalmakra szolgáló menük széles választékát, a tüzes hentes pikniktől a kerti ebédig, egy „kacsavacsora” partitól a tökéletes steakig és a One Great Dessertig.

Andrew és Troy minőségbe vetett hite és ügyfélkezelése miatt Meatsmith Ausztrália egyik legjobb butikhentesévé vált. Most ez az inspiráló szakácskönyv, amivel minden konyhának rendelkeznie kell.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Andrew Mcconnell, Troy Wheeler
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. november 16.
ISBN: 9781743799024
Nyelv: Angol
Méretek: 21.5 x 27 x 2.5 cm
Súly: 1.32 kg
Oldalszám: 240
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Az Ikarus étterem vendégszakácsai kivételes konyhaművészetüket mutatják be, legyen szó fúziós, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyháról. Martin Klein ügyvezető séf a nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja; kulináris turnéja például Görögország, Franciaország és Brazília felé vezet.


The Ultimate Pasta Machine Cookbook

The Ultimate Pasta Machine Cookbook

Végül egy szakácskönyv a tésztakészítésről, amely mindenféle tésztagépekre kiterjed - mind kézi, mind elektromos, valamint keverőgép kiegészítőivel készültekre is. A könnyen elsajátítható receptek és a folyamatábrák segítségével biztosan hamarosan szakértő tésztamesterré válik!


Szerzők: Lucy Vaserfirer

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.