Meatsmith
Home Cooking for Friends and Family
Az ünnepelt ausztrál séf, Andrew McConnell (Gimlet, Cutler & Co) és a világszínvonalú hentes, Troy Wheeler együttműködéséből született Meatsmith tisztelgés a mindenevők asztala előtt, több mint 100 briliáns recepttel, amelyekkel inspirálhatja a húsételek iránti vágyat, hosszú ebédek, káprázatos vacsorák és szenzációs-varázslatos oldalak, amelyek ellophatják a show-t.
Több, mint egy másik húsos szakácskönyv, ez egy elengedhetetlen életmódtárs a széles körben történő főzéshez, valamint az emlékezetes ételek és pillanatok létrehozásához.
A gyönyörűen megtervezett kompendium megvalósítható, ízletes recepteket és pompás fényképeket kínál, beleértve saláták, zöldségek és szószok receptjeit; valamint anekdotákat, tanácsokat és félreértéseket.
Fedezze fel a szezonális alkalmakra szolgáló menük széles választékát, a tüzes hentes pikniktől a kerti ebédig, egy „kacsavacsora” partitól a tökéletes steakig és a One Great Dessertig.
Andrew és Troy minőségbe vetett hite és ügyfélkezelése miatt Meatsmith Ausztrália egyik legjobb butikhentesévé vált. Most ez az inspiráló szakácskönyv, amivel minden konyhának rendelkeznie kell.
Termékinformációk
Szerzők: | Andrew Mcconnell, Troy Wheeler |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. november 16. |
ISBN: | 9781743799024 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.5 x 27 x 2.5 cm |
Súly: | 1.32 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
12 890 Ft (12 276 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Fine Chocolates Gold
A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3 és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.
The Atlas of Bourbon and American Whiskey
Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.
Biotope - Pastorale
A két Michelin csillagos étterem tulajdonos-séf, Bart De Pooter májusban 51 éves lett, emellett szülőfalujában, Reetben található étteremének Pastorale 25. évfordulóját ünnepli.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.