Barion Pixel

French Boulangerie Ferrandi

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts


« Vissza | Szerzők: Several Authors, École Ferrandi
  2023. november 17. 16:49

French Boulangerie Ferrandi

Komplett sütőtanfolyam a világhírű École Ferrandi Paris gasztronómiai iskolától, amelyet a Le Monde újság a "gasztronómia Harvardjának" nevezett.


A ropogós bagette-től a fügekenyérig és a hagyományos brióstól a divatos cruffin-ig ez az átfogó kötet megtanítja a feltörekvő pékeket, hogyan sajátítsák el a francia boulangerie művészetét.

Ez az új oktató szakkönyv a kenyérre és a viennoiserie-re összpontosít, a hagyományosan reggelire fogyasztott francia pékáruk kategóriájára (például croissant és pains au chocolat); ez a könyv tökéletes kiegészítője Ferrandi bestsellerének, a The Ferrandi French Pâtisserie-nek.

A gasztronómiai iskola tapasztalt oktatóiból álló csapata több mint 40 technikát kínál, amelyeket 220 lépésről-lépésre utasítással magyaráz el.

A saját poolish (előtészta) vagy levain (kovász) készítésétől a különféle cipók dagasztásáig, formázásáig és díszítéséig, valamint a vaj laminálásától a briósfonásig. A tészták, a töltelékek és a klasszikus viennoiserie alapreceptjei alapvető építőelemeket biztosítanak.

Termékek négy kategóriába sorolva: hagyományos kenyerek, különleges kenyerek, viennoiserie és szendvicsek – a 83 könnyen követhető recept édes és sós ételeket kínál az otthoni szakácsoknak reggelire vagy harapnivalókra – a vidéki kenyértől a grissini-ig, a pastrami bageltől a croque-monsieur-ig, kugloftól a beignet-ig.

A válogatott gluténmentes, vegetáriánus és vegán receptek mindenki számára kínálnak valamit.

Az általános bevezető elmagyarázza a kenyér és a viennoiserie készítés alapjait, beleértve a kulcsfontosságú összetevőket, a glutén fontosságát, az erjesztés lépéseit és egy informatív szószedetet.

 

Photo: Flammarion

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Several Authors, École Ferrandi
Kiadó: Flammarion
Kategória: Chef, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Pizza, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. február 08.
ISBN: 9782080433336
Nyelv: Angol
Méretek: 21.8 x 28.7 x 2.9 cm
Súly: 1.6 kg
Oldalszám: 304
Ár: 13 490 Ft
(12 848 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Ultimate Burger

The Ultimate Burger

Érje el a „Burger” nagyságot, felújított klasszikusokkal, regionális kedvencekkel, házikészítésű kiegészítőkkel (a húskeverékektől a bucikig), és kézműves burger alkotásokkal, a tökéletes sültkrumplival, köretekkel és jeges italokkal.


Manresa

Manresa

Manresa, egy régóta várt szakácskönyv, a San Francisco-i öböl sztárséfjének „DavidKinch” a szakácskönyve. A Chef forradalmasította a régió éttermi kultúráját, és bevezette a „Farm to-Table” kifejezést, melynek lényege, hogy a közvetlen közelben található farmon termesztett minőségi, lehetőleg bió alapanyagokat használja, továbbá előnyben részesíti a térség „Észak-Kalifornia” tengerpartja által szolgáltatott tengeri élővilágot.
 


Szerzők: David Kinch

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.