French Boulangerie Ferrandi
Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
Komplett sütőtanfolyam a világhírű École Ferrandi Paris gasztronómiai iskolától, amelyet a Le Monde újság a "gasztronómia Harvardjának" nevezett.
A ropogós bagette-től a fügekenyérig és a hagyományos brióstól a divatos cruffin-ig ez az átfogó kötet megtanítja a feltörekvő pékeket, hogyan sajátítsák el a francia boulangerie művészetét.
Ez az új oktató szakkönyv a kenyérre és a viennoiserie-re összpontosít, a hagyományosan reggelire fogyasztott francia pékáruk kategóriájára (például croissant és pains au chocolat); ez a könyv tökéletes kiegészítője Ferrandi bestsellerének, a The Ferrandi French Pâtisserie-nek.
A gasztronómiai iskola tapasztalt oktatóiból álló csapata több mint 40 technikát kínál, amelyeket 220 lépésről-lépésre utasítással magyaráz el.
A saját poolish (előtészta) vagy levain (kovász) készítésétől a különféle cipók dagasztásáig, formázásáig és díszítéséig, valamint a vaj laminálásától a briósfonásig. A tészták, a töltelékek és a klasszikus viennoiserie alapreceptjei alapvető építőelemeket biztosítanak.
Termékek négy kategóriába sorolva: hagyományos kenyerek, különleges kenyerek, viennoiserie és szendvicsek – a 83 könnyen követhető recept édes és sós ételeket kínál az otthoni szakácsoknak reggelire vagy harapnivalókra – a vidéki kenyértől a grissini-ig, a pastrami bageltől a croque-monsieur-ig, kugloftól a beignet-ig.
A válogatott gluténmentes, vegetáriánus és vegán receptek mindenki számára kínálnak valamit.
Az általános bevezető elmagyarázza a kenyér és a viennoiserie készítés alapjait, beleértve a kulcsfontosságú összetevőket, a glutén fontosságát, az erjesztés lépéseit és egy informatív szószedetet.
Photo: Flammarion





Termékinformációk
| Szerzők: | Several Authors, École Ferrandi |
| Kiadó: | Flammarion |
| Kategória: | Chef, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Pizza, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. február 08. |
| ISBN: | 9782080433336 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.8 x 28.7 x 2.9 cm |
| Súly: | 1.6 kg |
| Oldalszám: | 304 |
| Ár: |
13 290 Ft (12 657 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Patisserie William Curley
A Patisserie célja, hogy bemutassa a díjnyertes Chocolatier William Curley szenvedélyét, klasszikus receptjeit, saját újításaival történő modernizálását és azok elkészítését. A jó minőségű cukrászsütemények elkészítésére gyakran úgy tekintenek, mint amit csak egy képzett profi képes elkészíteni, pedig ez bárki számára elérhető, aki rendelkezik cukrászfelszereléssel, némi gyakorlattal és akarattal.
Root, Stem, Leaf, Flower
A gyökér, a szár, a levél és a virág, egy szakácskönyv a növényekről; arról szól, hogy a mindennapi főzés során a lehető legjobban használja fel a föld bőségét.
LEON Big Salads
A LEON azon az iker-elvre épült, hogy az ételek ízletesek és jót is tesznek. Vadonatúj sorozata első könyvében Rebecca Seal író és gasztro-újságíró ezt bizonyítja több mint 100 ínycsiklandó ötlettel, kiadós-egészséges salátákkal, amelyek bármilyen alkalomra ideálisak.
Barbecue - Smoked & Grilled Recipes From Across the Globe
A tűzzel és füsttel való főzés tökéletes útmutatója, 280 közkedvelt barbecue és grillezési recept a világ különböző kultúráiból.