Barion Pixel

Evolutions in Bread

Artisan Pan Breads and Dutch-Oven Loaves at Home


« Vissza | Szerzők: Ken Forkish
  2022. szeptember 16. 14:51

Evolutions in Bread

A New York Times bestseller szerzője, a (Flour Water Salt Yeast és a The Elements of Pizza) megtanítja Önnek, hogyan magasztalhatja a szendvicskenyeret, a reggeli pirítóst és az általános kenyérsütést, felhasználva mindazt, amit az elmúlt évtizedben tanult a kenyerek tökéletesítéséről.


Ha kézműves formakenyereket és rusztikus holland cipókat szeretne készíteni otthon professzionális, egyenletes eredménnyel, ez a könyv neked szól. Gondolj a ropogós, recsegő kéregre és a puha, szellős belsőre, akárcsak kedvenc kézműves pékségéből – kivéve, ha a saját sütőjéből származik.

Az Evolutions in Bread az otthoni pék számára is közérthető-megközelíthető, miközben tele van szakértői tudással és teljesen új receptekkel, az egynapos kenyereket, az éjszakai hidegálló tésztákat és a klasszikus levaint együttvéve.
Forkish megosztja a titkokat, ahogy megtanulta a kovászos „starter” elkészítését, miközben felfedezi a klasszikus kenyereket és a dúsított tésztákat is, mint például a japán tejes kenyeret és a brióst.

Minden recepthez mellékeltek egy praktikus sütési ütemtervet, amely segít az újoncoknak eligazodni az első előtészták és cipók elkészítésénél. A tészták is sokoldalúak; a legtöbb elkészíthető fedős és nyitott formacipónak vagy rusztikus vidéki cipónak egyaránt.
Ez a könyv tökéletesíti a sütést, de a „Flour Water Salt Yeast” könyv kísérőjeként is szolgál, mindent megadva, amire szüksége van egy elképzelhető cipó elkészítéséhez.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ken Forkish
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. október 20.
ISBN: 9781984860378
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 25.4 x 2.3 cm
Súly: 1.13 kg
Oldalszám: 256
Ár: 12 290 Ft
(11 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Portugal - The Cookbook

Portugal - The Cookbook

Ünnepelje Portugália élénk, globálisan befolyásolt és nagy befolyású étkezési kultúráját Leandro Carreira elismert séf több mint 550 klasszikus és kortárs receptjével.


Vegan: The Cookbook

Vegan: The Cookbook

Ízletes otthon elkészített vegán ételek meghatározó gyűjteménye, a világ minden tájáról. A Phaidon bestseller kulináris biblia-sorozatának hagyományát folytatva, a Vegan:The Cookbook közel 500, a világ legkülönfélébb nemzeteinek zöldség-központú receptjét vonultatja fel, amik az ízletesség új dimenzióit nyitják meg az arra nyitottak előtt. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland