Barion Pixel

Evolutions in Bread

Artisan Pan Breads and Dutch-Oven Loaves at Home


« Vissza | Szerzők: Ken Forkish
  2022. szeptember 16. 14:51

Evolutions in Bread

A New York Times bestseller szerzője, a (Flour Water Salt Yeast és a The Elements of Pizza) megtanítja Önnek, hogyan magasztalhatja a szendvicskenyeret, a reggeli pirítóst és az általános kenyérsütést, felhasználva mindazt, amit az elmúlt évtizedben tanult a kenyerek tökéletesítéséről.


Ha kézműves formakenyereket és rusztikus holland cipókat szeretne készíteni otthon professzionális, egyenletes eredménnyel, ez a könyv neked szól. Gondolj a ropogós, recsegő kéregre és a puha, szellős belsőre, akárcsak kedvenc kézműves pékségéből – kivéve, ha a saját sütőjéből származik.

Az Evolutions in Bread az otthoni pék számára is közérthető-megközelíthető, miközben tele van szakértői tudással és teljesen új receptekkel, az egynapos kenyereket, az éjszakai hidegálló tésztákat és a klasszikus levaint együttvéve.
Forkish megosztja a titkokat, ahogy megtanulta a kovászos „starter” elkészítését, miközben felfedezi a klasszikus kenyereket és a dúsított tésztákat is, mint például a japán tejes kenyeret és a brióst.

Minden recepthez mellékeltek egy praktikus sütési ütemtervet, amely segít az újoncoknak eligazodni az első előtészták és cipók elkészítésénél. A tészták is sokoldalúak; a legtöbb elkészíthető fedős és nyitott formacipónak vagy rusztikus vidéki cipónak egyaránt.
Ez a könyv tökéletesíti a sütést, de a „Flour Water Salt Yeast” könyv kísérőjeként is szolgál, mindent megadva, amire szüksége van egy elképzelhető cipó elkészítéséhez.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ken Forkish
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. október 20.
ISBN: 9781984860378
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 25.4 x 2.3 cm
Súly: 1.13 kg
Oldalszám: 256
Ár: 12 290 Ft
(11 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Haute pâtisserie - 100 créations par les meilleurs chefs pâtissiers

Haute pâtisserie - 100 créations par les meilleurs chefs pâtissiers

Nouvelle édition !

Ez a különleges cukrászkönyv 100 receptet kínál a Relais Desserts egyesület legjobb cukrászaitól, köztük Pierre Hermé, Jean-Paul Hévin (MOF), Laurent Duchêne (MOF), Sadaharu Aoki, Frédéric Cassel (a francia csapat edzője és  Championne du monde de Pâtisserie), Jérôme de Oliveira (Championne du monde de Pâtisserie), Vincent Guerlais, Claire Damon, Patrick Agnellet, François Payard New Yorkból és Luigi Biasetto (Championne du monde de Pâtisserie) Padovából.


The Latin American Cookbook

The Latin American Cookbook

Rendkívüli ünnepe a kontinens nagyon kedvelt regionális konyháinak – 600 recepttel. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Meehan's Bartender Manual

Meehan's Bartender Manual

A Meehan’s Bartender Manual az elismert mixer, Jim Meehan óriás opusza – az első könyv, ami elmagyarázza a modern bárok hogyanjait és miértjeit. Ez az úttörő mű Meehan kalandos szakmai múltjának krónikája gyakorlati, felvilágosító fejezetekkel, amik egyesítik a történelmet a bennfentes szaktudással. 


Szerzők: Jim Meehan