Evolutions in Bread
Artisan Pan Breads and Dutch-Oven Loaves at Home
A New York Times bestseller szerzője, a (Flour Water Salt Yeast és a The Elements of Pizza) megtanítja Önnek, hogyan magasztalhatja a szendvicskenyeret, a reggeli pirítóst és az általános kenyérsütést, felhasználva mindazt, amit az elmúlt évtizedben tanult a kenyerek tökéletesítéséről.
Ha kézműves formakenyereket és rusztikus holland cipókat szeretne készíteni otthon professzionális, egyenletes eredménnyel, ez a könyv neked szól. Gondolj a ropogós, recsegő kéregre és a puha, szellős belsőre, akárcsak kedvenc kézműves pékségéből – kivéve, ha a saját sütőjéből származik.
Az Evolutions in Bread az otthoni pék számára is közérthető-megközelíthető, miközben tele van szakértői tudással és teljesen új receptekkel, az egynapos kenyereket, az éjszakai hidegálló tésztákat és a klasszikus levaint együttvéve.
Forkish megosztja a titkokat, ahogy megtanulta a kovászos „starter” elkészítését, miközben felfedezi a klasszikus kenyereket és a dúsított tésztákat is, mint például a japán tejes kenyeret és a brióst.
Minden recepthez mellékeltek egy praktikus sütési ütemtervet, amely segít az újoncoknak eligazodni az első előtészták és cipók elkészítésénél. A tészták is sokoldalúak; a legtöbb elkészíthető fedős és nyitott formacipónak vagy rusztikus vidéki cipónak egyaránt.
Ez a könyv tökéletesíti a sütést, de a „Flour Water Salt Yeast” könyv kísérőjeként is szolgál, mindent megadva, amire szüksége van egy elképzelhető cipó elkészítéséhez.
Termékinformációk
Szerző: | Ken Forkish |
Kiadó: | Ten Speed Press |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. október 20. |
ISBN: | 9781984860378 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 25.4 x 2.3 cm |
Súly: | 1.13 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
11 890 Ft (11 324 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Game
A Covey Rise magazin ’a vadonból a villára’ szekciója díjnyertes séfeket kivételes fotográfusokkal és írókkal együtt szerepeltet, a világ minden tájáról. A Game: The Chef’s Field-to-Table Cookbook kitárja az ajtókat a vadhús és a vadmadarak elkészítésének titkai előtt, újonc és tapasztalt vadászoknak egyaránt, felkínálva a tudást a következő logikus lépéshez a helyi, fenntartható ételek láncolatában.
Grist
A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket.
The Turkish Cookbook
A tápláló és egészséges török konyha egyetemes szakácskönyve, Törökország páratlan gasztronómiai hagyományainak első számú szakértőjétől, Musa Dagdeviren-től, akit a Netflix dokumentumfilm-sorozatában, a Chef’s Table-ben is láthattunk.
Aponiente - Ángel León
A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.