Barion Pixel

Bourbon [Boxed Book & Ephemera Set]

The Complete Guide to the Essential American Spirit


« Vissza | Szerzők: Clay Risen
  2021. december 23. 15:39

Bourbon [Boxed Book & Ephemera Set]

A kentuckyi bourbon luxus, illusztrált története és útmutatója, archív fényképek, ritka üvegcímkék és egyebek keretezési minőségű reprodukcióival, mindezt egy elegáns dobozos készletben, kihúzható fiókkal.


Hamar rájöttünk, hogy a Bourbon nem csak egy jó ital. Ez egy ital, történettel, egy helyről, elszakíthatatlan kötődéssel az emberekhez és az azt termelő földhöz.
A whisky-szakértő, Clay Risen Amerika lepárló mesterségének és kultúrájának eredetét, történetét és fejlődését tárja fel ebben a fényűző dobozos készletben. A fellendüléstől a pusztulásig és vissza, Risen a kentuckyi whisky magával ragadó történetét meséli el, interjúk, fényképek és archív anyagok segítségével megvilágítja azt az egyedülálló régiót, ahol a bourbon született. Ez az aprólékosan feltárt könyv részletesen bemutatja, hogyan készül a bourbon, hogyan élvezheti a legjobban, és hogyan építheti fel saját gyűjteményét, valamint bemutatja a bourbon ország tájképét alkotó szeszfőzdéket és gyártókat.
Az egyedülálló dobozos készlet egy kihúzható fiókkal rendelkezik, amelyben gyönyörűen reprodukált szeszfőzdék térképei és tervrajzai, ritka palackcímkék és történelmi fényképek találhatók.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Clay Risen
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. december 14.
ISBN: 9781984858276
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 25.4 x 6.3 cm
Súly: 2 kg
Oldalszám: 288
Ár: 29 990 Ft
(28 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Atlas of Bourbon and American Whiskey

The Atlas of Bourbon and American Whiskey

Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.


Szerzők: Eric Zandona

La pâtisserie végétale de Pierre Hermé

La pâtisserie végétale de Pierre Hermé

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.