Bourbon [Boxed Book & Ephemera Set]
The Complete Guide to the Essential American Spirit
A kentuckyi bourbon luxus, illusztrált története és útmutatója, archív fényképek, ritka üvegcímkék és egyebek keretezési minőségű reprodukcióival, mindezt egy elegáns dobozos készletben, kihúzható fiókkal.
Hamar rájöttünk, hogy a Bourbon nem csak egy jó ital. Ez egy ital, történettel, egy helyről, elszakíthatatlan kötődéssel az emberekhez és az azt termelő földhöz.
A whisky-szakértő, Clay Risen Amerika lepárló mesterségének és kultúrájának eredetét, történetét és fejlődését tárja fel ebben a fényűző dobozos készletben. A fellendüléstől a pusztulásig és vissza, Risen a kentuckyi whisky magával ragadó történetét meséli el, interjúk, fényképek és archív anyagok segítségével megvilágítja azt az egyedülálló régiót, ahol a bourbon született. Ez az aprólékosan feltárt könyv részletesen bemutatja, hogyan készül a bourbon, hogyan élvezheti a legjobban, és hogyan építheti fel saját gyűjteményét, valamint bemutatja a bourbon ország tájképét alkotó szeszfőzdéket és gyártókat.
Az egyedülálló dobozos készlet egy kihúzható fiókkal rendelkezik, amelyben gyönyörűen reprodukált szeszfőzdék térképei és tervrajzai, ritka palackcímkék és történelmi fényképek találhatók.





Termékinformációk
| Szerző: | Clay Risen |
| Kiadó: | Ten Speed Press |
| Kategória: | Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2021 |
| Forgalmazás kezdete: | 2021. december 14. |
| ISBN: | 9781984858276 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 20.3 x 25.4 x 6.3 cm |
| Súly: | 2 kg |
| Oldalszám: | 288 |
| Ár: |
29 990 Ft (28 562 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Silver Spoon Classic
A világ vezető olasz szakácskönyvének legjobb receptjeinek luxus gyűjteménye, új fényképekkel és dizájnnal.
Manresa
Manresa, egy régóta várt szakácskönyv, a San Francisco-i öböl sztárséfjének „DavidKinch” a szakácskönyve. A Chef forradalmasította a régió éttermi kultúráját, és bevezette a „Farm to-Table” kifejezést, melynek lényege, hogy a közvetlen közelben található farmon termesztett minőségi, lehetőleg bió alapanyagokat használja, továbbá előnyben részesíti a térség „Észak-Kalifornia” tengerpartja által szolgáltatott tengeri élővilágot.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Aponiente - Ángel León
A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.