Barion Pixel

Franklin Smoke - Wood. Fire. Food.

The ultimate guide to live-fire grilling and smoking at home


« Vissza | Szerzők: Aaron Franklin
  2023. május 04. 17:41

Franklin Smoke - Wood. Fire. Food.

Aaron Franklin, a bestseller-író és az austini hotspot Franklin Barbecue tulajdonosa a szabadtéri tűzön való grillezés és füstölés felé fordul a Franklin Smoke-ban.


A díjnyertes ételíró, Jordan Mackay mellett Franklin foglalkozik azzal a titokzatos területtel, ahol a smoker és a grillsütő találkozik, és leírja, mikor és hogyan lehet a kettőt a legjobban kombinálni.

Ez a teljes forrás, amely inspiráló és hasznos fényképeket tartalmaz, azt bizonyítja, hogy a kerti tüzet gyújtani nem nagy dolog hétköznap esténként – és hogy lehet (és kell is!) így főzni a teljesebb ízek és az elemekkel való mélyebb elköteleződés érdekében.

A trükk abban rejlik, hogy a tüzet összetevőként kell kezelni, nem médiumként.

Franklin és Mackay részletesen ismerteti az ételek elkészítésének stratégiáit a tűz teljes élettartama alatt, alacsony és magas hőmérsékletű technikákat, valamint indirekt főzést és füstölést alkalmazva.

Akár régi profi, aki új tippeket keres, vagy most vásárolta meg az első grillezőjét vagy füstölőjét, a könyv olyan szakértői technikákat oszt meg, amelyeket bármilyen kültéri grillezéshez terveztek, az olcsó bográcsszerű grillsütőktől a Big Green Eggs-ig, az ofszet sütőkig és az épített tűzrakó helyekig.

A különféle összetevők grillezésének és füstölésének eszközeiről, technikáiról és módszereiről szóló részletes fejezetekkel a Franklin Smoke választ ad minden égető kérdésre – a „Hogyan füstöljek egy egész pulykát?” a „Milyen fát használjak?” kérdésre – miközben ízletes új módszereket kínál a tűz és a füst beépítésére a mindennapi főzés során.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Aaron Franklin
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. május 09.
ISBN: 9781984860484
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 25.9 x 2.6 cm
Súly: 1.07 kg
Oldalszám: 224
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

La Tasquita De Enfrente

La Tasquita De Enfrente

Juanjo López 20 éve vette át a madridi La Tasquita de Enfrente vezetését. Attól a pillanattól fogva, a séf a legnagyobb tiszteletnek örvend, az őszintesége, a dolgok esszenciájának megragadása, és az időtlen luxusról kialakított sajátos képe miatt. A legjobb séfek és legigényesebb ínyencek az ízek védelmezőjeként dicsőítik.


Szerzők: Juanjo López

The Juice Lover's Big Book of Juices

The Juice Lover's Big Book of Juices

Tapasztalja meg a legfrissebb gyümölcslevek széles választékát, beleértve a méregtelenítő és a zöld gyümölcsleveket egyaránt. Mindegyik megtalálható a The Juice Lover's Big Book of Juices-ban.


Szerzők: Vanessa Simkins

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Seeking The South

Seeking The South

Egy modern déli szakácskönyv, amely a régió növekvő sokszínűségét ünnepli, Rob Newton séf-étterem tulajdonos tollából.


Szerzők: Rob Newton