Franklin Smoke - Wood. Fire. Food.
The ultimate guide to live-fire grilling and smoking at home

Aaron Franklin, a bestseller-író és az austini hotspot Franklin Barbecue tulajdonosa a szabadtéri tűzön való grillezés és füstölés felé fordul a Franklin Smoke-ban.
A díjnyertes ételíró, Jordan Mackay mellett Franklin foglalkozik azzal a titokzatos területtel, ahol a smoker és a grillsütő találkozik, és leírja, mikor és hogyan lehet a kettőt a legjobban kombinálni.
Ez a teljes forrás, amely inspiráló és hasznos fényképeket tartalmaz, azt bizonyítja, hogy a kerti tüzet gyújtani nem nagy dolog hétköznap esténként – és hogy lehet (és kell is!) így főzni a teljesebb ízek és az elemekkel való mélyebb elköteleződés érdekében.
A trükk abban rejlik, hogy a tüzet összetevőként kell kezelni, nem médiumként.
Franklin és Mackay részletesen ismerteti az ételek elkészítésének stratégiáit a tűz teljes élettartama alatt, alacsony és magas hőmérsékletű technikákat, valamint indirekt főzést és füstölést alkalmazva.
Akár régi profi, aki új tippeket keres, vagy most vásárolta meg az első grillezőjét vagy füstölőjét, a könyv olyan szakértői technikákat oszt meg, amelyeket bármilyen kültéri grillezéshez terveztek, az olcsó bográcsszerű grillsütőktől a Big Green Eggs-ig, az ofszet sütőkig és az épített tűzrakó helyekig.
A különféle összetevők grillezésének és füstölésének eszközeiről, technikáiról és módszereiről szóló részletes fejezetekkel a Franklin Smoke választ ad minden égető kérdésre – a „Hogyan füstöljek egy egész pulykát?” a „Milyen fát használjak?” kérdésre – miközben ízletes új módszereket kínál a tűz és a füst beépítésére a mindennapi főzés során.
Termékinformációk
Szerző: | Aaron Franklin |
Kiadó: | Ten Speed Press |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. május 09. |
ISBN: | 9781984860484 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 25.9 x 2.6 cm |
Súly: | 1.07 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
13 190 Ft (12 562 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Chicken Soup Manifesto

Ez a világ egyik legszélesebb körben értelmezett, szerény és legkedveltebb ételének ünnepe: A Csirkeleves
Breakfast: The Cookbook

Induljon a napja a világ legeredetibb reggelijeinek meghatározó gyűjteményével.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Encyclopedia of Chocolate

A szerkesztő (Frédéric Bau / École du Grand Chocolat Valrhona) könyve részletes és alapvető ismeretekkel látja el a sütni vágyókat a csokoládé konyhai használatáról a mindennapokban. A könyv 100 technikát mutat be lépésről-lépésre: a csokoládé felhasználásának alapjait (temperálás, ganache és pralinék készítése stb.) az édességek töltési módjait, dekorációkat, tésztákat, mousse-okat, fagylaltokat, sorbet-kat és a különböző önteteket. Minden egyes eljárás folyamatábrákkal és magyarázó szöveggel egészül ki, így segíti a helyes technikák elsajátítását.