Barion Pixel

Franklin Smoke - Wood. Fire. Food.

The ultimate guide to live-fire grilling and smoking at home


« Vissza | Szerzők: Aaron Franklin
  2023. május 04. 17:41

Franklin Smoke - Wood. Fire. Food.

Aaron Franklin, a bestseller-író és az austini hotspot Franklin Barbecue tulajdonosa a szabadtéri tűzön való grillezés és füstölés felé fordul a Franklin Smoke-ban.


A díjnyertes ételíró, Jordan Mackay mellett Franklin foglalkozik azzal a titokzatos területtel, ahol a smoker és a grillsütő találkozik, és leírja, mikor és hogyan lehet a kettőt a legjobban kombinálni.

Ez a teljes forrás, amely inspiráló és hasznos fényképeket tartalmaz, azt bizonyítja, hogy a kerti tüzet gyújtani nem nagy dolog hétköznap esténként – és hogy lehet (és kell is!) így főzni a teljesebb ízek és az elemekkel való mélyebb elköteleződés érdekében.

A trükk abban rejlik, hogy a tüzet összetevőként kell kezelni, nem médiumként.

Franklin és Mackay részletesen ismerteti az ételek elkészítésének stratégiáit a tűz teljes élettartama alatt, alacsony és magas hőmérsékletű technikákat, valamint indirekt főzést és füstölést alkalmazva.

Akár régi profi, aki új tippeket keres, vagy most vásárolta meg az első grillezőjét vagy füstölőjét, a könyv olyan szakértői technikákat oszt meg, amelyeket bármilyen kültéri grillezéshez terveztek, az olcsó bográcsszerű grillsütőktől a Big Green Eggs-ig, az ofszet sütőkig és az épített tűzrakó helyekig.

A különféle összetevők grillezésének és füstölésének eszközeiről, technikáiról és módszereiről szóló részletes fejezetekkel a Franklin Smoke választ ad minden égető kérdésre – a „Hogyan füstöljek egy egész pulykát?” a „Milyen fát használjak?” kérdésre – miközben ízletes új módszereket kínál a tűz és a füst beépítésére a mindennapi főzés során.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Aaron Franklin
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. május 09.
ISBN: 9781984860484
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 25.9 x 2.6 cm
Súly: 1.07 kg
Oldalszám: 224
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Coffee Dictionary

The Coffee Dictionary

A kávé A-tól Z-ig, a termesztéstől és pörköléstől a készítésig és kóstolásig. Egy A-Z-ig terjedő összefoglaló mindenről, amit tudnod kell a kávéról, egy bajnok barista-tól elsőkézből. A kávé népszerűbb, mint valaha – és komplexebb is. 


First Generation

First Generation

A Little Fat Boy mögött álló blogger 80 olyan receptet mutat be, amely az első generációs tajvani-amerikai gyermekkorában gyökerezik a közép-nyugaton felnövő tajvani amerikaiként.


Szerzők: Frankie Gaw

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury