Barion Pixel

Franklin Smoke - Wood. Fire. Food.

The ultimate guide to live-fire grilling and smoking at home


« Vissza | Szerzők: Aaron Franklin
  2023. május 04. 17:41

Franklin Smoke - Wood. Fire. Food.

Aaron Franklin, a bestseller-író és az austini hotspot Franklin Barbecue tulajdonosa a szabadtéri tűzön való grillezés és füstölés felé fordul a Franklin Smoke-ban.


A díjnyertes ételíró, Jordan Mackay mellett Franklin foglalkozik azzal a titokzatos területtel, ahol a smoker és a grillsütő találkozik, és leírja, mikor és hogyan lehet a kettőt a legjobban kombinálni.

Ez a teljes forrás, amely inspiráló és hasznos fényképeket tartalmaz, azt bizonyítja, hogy a kerti tüzet gyújtani nem nagy dolog hétköznap esténként – és hogy lehet (és kell is!) így főzni a teljesebb ízek és az elemekkel való mélyebb elköteleződés érdekében.

A trükk abban rejlik, hogy a tüzet összetevőként kell kezelni, nem médiumként.

Franklin és Mackay részletesen ismerteti az ételek elkészítésének stratégiáit a tűz teljes élettartama alatt, alacsony és magas hőmérsékletű technikákat, valamint indirekt főzést és füstölést alkalmazva.

Akár régi profi, aki új tippeket keres, vagy most vásárolta meg az első grillezőjét vagy füstölőjét, a könyv olyan szakértői technikákat oszt meg, amelyeket bármilyen kültéri grillezéshez terveztek, az olcsó bográcsszerű grillsütőktől a Big Green Eggs-ig, az ofszet sütőkig és az épített tűzrakó helyekig.

A különféle összetevők grillezésének és füstölésének eszközeiről, technikáiról és módszereiről szóló részletes fejezetekkel a Franklin Smoke választ ad minden égető kérdésre – a „Hogyan füstöljek egy egész pulykát?” a „Milyen fát használjak?” kérdésre – miközben ízletes új módszereket kínál a tűz és a füst beépítésére a mindennapi főzés során.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Aaron Franklin
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. május 09.
ISBN: 9781984860484
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 25.9 x 2.6 cm
Súly: 1.07 kg
Oldalszám: 224
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Langdon Hall - A Cookbook

Langdon Hall - A Cookbook

Langdon Hall – A Cookbook: Jason Bangerter séf (Langdon Hall Country House Hotel & Spa / Relais & Châteaux) lenyűgöző receptgyűjteményét tartalmazza egy luxusszakácskönyv formájában. 


Finding Fire

Finding Fire

A Finding Fire a tűzzel való főzésről szól. Az új borítóval frissített változat annak a történetét meséli el, ahogy az Egyesült Királyságban tanult séf, Lennox Hastie megtanulta a tűz nyelvét és használatának művészetét. 


Szerzők: Lennox Hastie

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.