Barion Pixel

Fish Butchery

Mastering The Catch, Cut, And Craft


« Vissza | Szerzők: Josh Niland
  2023. május 26. 16:08

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Josh többszörösen díjnyertes debütálásával – „The Whole Fish Cookbook”, most új tervezetet készített a halfőzéshez-elkészítéséhez, míg a legnépszerűbb könyvfolytatása a „Take One Fish” 15 különböző fajt bontott ki, hogy felfedje valódi gasztronómiai potenciáljukat. Ebben a legújabb könyvben Josh továbbra is felnyitja a szemünket a halak konyhájában rejlő lehetőségeire.

A három lenyűgöző részben – Catch, Cut és Craft – bemutatva, egyszerre kihívást jelent az élelmiszeripar számára, hogy másképp csináljunk dolgokat, és egy káprázatos kézikönyv az egyes halakban rejlő lehetőségekről.

A halak elkészítésére vonatkozó részletes utasításokkal – a fordított pillangótól a dupla gerincig –, valamint több mint 40 zseniális recepttel a halrudaktól a pitékig, kolbászig és chorizo-ig mindenhez, a Fish Butchery megzavarja, kihívást jelent és inspirálja a következő generációt.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Josh Niland
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. október 17.
ISBN: 9781743799192
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 28.3 x 2.9 cm
Súly: 1.48 kg
Oldalszám: 288
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Food You Want to Eat

Új
Food You Want to Eat

Thomas Straker séf több mint 100 klasszikus receptet oszt meg otthoni főzéshez. Egyszerű, szezonális és finom, minden recept tökéletesen egyensúlyban tartja az ízeket.


Szerzők: Thomas Straker

The Beer Brewing Guide

The Beer Brewing Guide

Ez a könyv a végső útmutató egy kis sörfőzde működtetéséhez, szem előtt tartva a mindennapi működés magas színvonalának javítását és fenntartását. A 29 országot és több mint 10 000 sörfőzdét képviselő Európai Sörgyártó Szövetséggel együttműködve írták. 


Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash