Barion Pixel

Fish Butchery

Mastering The Catch, Cut, And Craft


« Vissza | Szerzők: Josh Niland
  2023. május 26. 16:08

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Josh többszörösen díjnyertes debütálásával – „The Whole Fish Cookbook”, most új tervezetet készített a halfőzéshez-elkészítéséhez, míg a legnépszerűbb könyvfolytatása a „Take One Fish” 15 különböző fajt bontott ki, hogy felfedje valódi gasztronómiai potenciáljukat. Ebben a legújabb könyvben Josh továbbra is felnyitja a szemünket a halak konyhájában rejlő lehetőségeire.

A három lenyűgöző részben – Catch, Cut és Craft – bemutatva, egyszerre kihívást jelent az élelmiszeripar számára, hogy másképp csináljunk dolgokat, és egy káprázatos kézikönyv az egyes halakban rejlő lehetőségekről.

A halak elkészítésére vonatkozó részletes utasításokkal – a fordított pillangótól a dupla gerincig –, valamint több mint 40 zseniális recepttel a halrudaktól a pitékig, kolbászig és chorizo-ig mindenhez, a Fish Butchery megzavarja, kihívást jelent és inspirálja a következő generációt.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Josh Niland
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. október 17.
ISBN: 9781743799192
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 28.3 x 2.9 cm
Súly: 1.48 kg
Oldalszám: 288
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Arzak + Arzak

Arzak + Arzak

Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult. 


Wine Simple

Wine Simple

Wine Simple a világhírű sommelier, Aldo Sohm dinamikus, nélkülözhetetlen borkalauza az új generáció számára.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.