Barion Pixel

Fish Butchery

Mastering The Catch, Cut, And Craft


« Vissza | Szerzők: Josh Niland
  2023. május 26. 16:08

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Josh többszörösen díjnyertes debütálásával – „The Whole Fish Cookbook”, most új tervezetet készített a halfőzéshez-elkészítéséhez, míg a legnépszerűbb könyvfolytatása a „Take One Fish” 15 különböző fajt bontott ki, hogy felfedje valódi gasztronómiai potenciáljukat. Ebben a legújabb könyvben Josh továbbra is felnyitja a szemünket a halak konyhájában rejlő lehetőségeire.

A három lenyűgöző részben – Catch, Cut és Craft – bemutatva, egyszerre kihívást jelent az élelmiszeripar számára, hogy másképp csináljunk dolgokat, és egy káprázatos kézikönyv az egyes halakban rejlő lehetőségekről.

A halak elkészítésére vonatkozó részletes utasításokkal – a fordított pillangótól a dupla gerincig –, valamint több mint 40 zseniális recepttel a halrudaktól a pitékig, kolbászig és chorizo-ig mindenhez, a Fish Butchery megzavarja, kihívást jelent és inspirálja a következő generációt.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Josh Niland
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. október 17.
ISBN: 9781743799192
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 28.3 x 2.9 cm
Súly: 1.48 kg
Oldalszám: 288
Ár: 12 290 Ft
(11 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Cooking Meat

Cooking Meat

Peter Sanagan mindent tud a húsról, amit csak tudni lehet. Képzett szakácsként és hivatásos hentesként, nincs olyan húsrész, amit ne látott már és készített volna el.


Szerzők: Peter Sanagan

Langdon Hall - A Cookbook

Langdon Hall - A Cookbook

Langdon Hall – A Cookbook: Jason Bangerter séf (Langdon Hall Country House Hotel & Spa / Relais & Châteaux) lenyűgöző receptgyűjteményét tartalmazza egy luxusszakácskönyv formájában. 


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash