Fish Butchery
Mastering The Catch, Cut, And Craft

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
Josh többszörösen díjnyertes debütálásával – „The Whole Fish Cookbook”, most új tervezetet készített a halfőzéshez-elkészítéséhez, míg a legnépszerűbb könyvfolytatása a „Take One Fish” 15 különböző fajt bontott ki, hogy felfedje valódi gasztronómiai potenciáljukat. Ebben a legújabb könyvben Josh továbbra is felnyitja a szemünket a halak konyhájában rejlő lehetőségeire.
A három lenyűgöző részben – Catch, Cut és Craft – bemutatva, egyszerre kihívást jelent az élelmiszeripar számára, hogy másképp csináljunk dolgokat, és egy káprázatos kézikönyv az egyes halakban rejlő lehetőségekről.
A halak elkészítésére vonatkozó részletes utasításokkal – a fordított pillangótól a dupla gerincig –, valamint több mint 40 zseniális recepttel a halrudaktól a pitékig, kolbászig és chorizo-ig mindenhez, a Fish Butchery megzavarja, kihívást jelent és inspirálja a következő generációt.
Termékinformációk
Szerző: | Josh Niland |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. október 17. |
ISBN: | 9781743799192 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.6 x 28.3 x 2.9 cm |
Súly: | 1.48 kg |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Art and Science of Sushi

Fedezzen fel mindent, amit a sushiról tudni lehet! A sushi meghódította az egész világot, most, a zseniális, fiatal tokiói szusiszakács, Jun Takahashi szeretné megosztani a világgal a szusikészítés iránti szeretetét és tudományos ismereteit! Minden sushival kapcsolatos tudása páratlan, a professzionális szakácsok és a sushi amatőrök számára is egyaránt tetszeni fog.
Kräuter Tanja Grandits

Tanja Grandits, az aromakonyha mestere 140 új receptet mutat be könyvében, amelyben kinyilvánítja az ízgazdagságát és a fűszernövények színes és sokszínű világának minden árnyalatát.
Breaking Breads

Az Izraeli pékszakma ezernyi régió hatását karolja át – Marokkó, Jemen, Németország és Grúzia, csak hogy egy párat említsünk. Uri Scheft pékmester szétválaszthatatlanul egyesíti ezeket a New York-i Breads Bakery-ben és a Tel Aviv-i Lehamim Bakery-ben készülő hihetetlen péksüteményeiben.
Breaking Breads

Az Izraeli pékszakma ezernyi régió hatását karolja át – Marokkó, Jemen, Németország és Grúzia, csak hogy egy párat említsünk. Uri Scheft pékmester szétválaszthatatlanul egyesíti ezeket a New York-i Breads Bakery-ben és a Tel Aviv-i Lehamim Bakery-ben készülő hihetetlen péksüteményeiben.