Barion Pixel

Fish Butchery

Mastering The Catch, Cut, And Craft


« Vissza | Szerzők: Josh Niland
  2023. május 26. 16:08

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Josh többszörösen díjnyertes debütálásával – „The Whole Fish Cookbook”, most új tervezetet készített a halfőzéshez-elkészítéséhez, míg a legnépszerűbb könyvfolytatása a „Take One Fish” 15 különböző fajt bontott ki, hogy felfedje valódi gasztronómiai potenciáljukat. Ebben a legújabb könyvben Josh továbbra is felnyitja a szemünket a halak konyhájában rejlő lehetőségeire.

A három lenyűgöző részben – Catch, Cut és Craft – bemutatva, egyszerre kihívást jelent az élelmiszeripar számára, hogy másképp csináljunk dolgokat, és egy káprázatos kézikönyv az egyes halakban rejlő lehetőségekről.

A halak elkészítésére vonatkozó részletes utasításokkal – a fordított pillangótól a dupla gerincig –, valamint több mint 40 zseniális recepttel a halrudaktól a pitékig, kolbászig és chorizo-ig mindenhez, a Fish Butchery megzavarja, kihívást jelent és inspirálja a következő generációt.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Josh Niland
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. október 17.
ISBN: 9781743799192
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 28.3 x 2.9 cm
Súly: 1.48 kg
Oldalszám: 288
Ár: 12 290 Ft
(11 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Baking and Pastry

Baking and Pastry

A Culinary Institute of America által szerkesztett, összeállított oktató kiadvány. Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, frissített változata az egyik legátfogóbb referencia könyv, amely magában foglalja az eszközöket, összetevőket, konyhatechnikákat, képleteket, melyek szükségesek ahhoz, hogy kiváló kenyér, pék és ellenállhatatlan desszerteket készítsünk.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.