Barion Pixel

Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

The Waiter of the Stars


« Vissza | Szerzők: Marcos Granda
  2023. február 08. 19:51

Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda spanyol étteremtulajdonos és sommelier, aki éttermi pályafutását pincérként kezdte, ma pedig négy éttermet üzemeltet, ebből három egy Michelin-csillaggal, a negyedik pedig kettővel rendelkezik.


Ez a könyv a következő éttermek történetét és éttermi fogasait tartalmazza:

Skina - 2 Michelin csillag (Marbella)
Nintai - 1 Michelin csillag (Marbella)
Ayalga - 1 Michelin csillag (Ribadesella)
Clos - 1 Michelin csillag (Madrid)

Marcos éttermeiben szorosan együttműködik szakácsaival, hogy olyan ételeket fejlesszenek ki, amelyek a helyi hagyományokhoz és alapanyagokhoz kötődnek, de kifejezetten modern módon kerülnek bemutatásra. A kivétel a Nintai, amely kihasználja Marbella Földközi-tenger partján elhelyezkedő fekvését, hogy az andalúz vizekből származó legjobb tenger gyümölcseiből sushit kínáljon.

Photo: Mikel Ponce 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Marcos Granda
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Felszolgálás technika / Service
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2023. február 08.
ISBN: 9788472121928
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 16.2 x 23.2 x 1.6 cm
Oldalszám: 256
Ár: 29 590 Ft
(28 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Dessert Game

The Dessert Game

A Masterchef Dessert fenegyereke és az ikonikus sydney-i desszertközpont, a Koi társalapítója, Reynold Poenormo debütáló művével, a The Dessert Game-el a szakácskönyvek világába ágazott. Személyes anekdotákat sző az első generációs bevándorlóként Ausztráliában felnövekvőről, bonyolult, részletes útmutatásokkal a festői desszertalkotások tökéletesítéséhez, amelyeknek ő a szinonimája.


Eataly: Contemporary Italian Cooking

Eataly: Contemporary Italian Cooking

A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát. 


Szerzők: Eataly

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

BAU.STEINE

BAU.STEINE

Christian Bau, a háromcsillagos ’Victor’s Fine Dining by Christian Bau’ étterem séfje negyedik, rendkívüli kulináris tehetségének emléket állító szakácskönyvét adja ki. Bau önmaga mottóját követi munkásságán keresztül – ’Vagy szenvedéllyel csináld a dolgokat, vagy sehogy.’ Bau egy sokszorosan kitüntetett séf egyedi látásmóddal. 


Szerzők: Christian Bau