Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai
The Waiter of the Stars
 
    
   Marcos Granda spanyol étteremtulajdonos és sommelier, aki éttermi pályafutását pincérként kezdte, ma pedig négy éttermet üzemeltet, ebből három egy Michelin-csillaggal, a negyedik pedig kettővel rendelkezik.
Ez a könyv a következő éttermek történetét és éttermi fogasait tartalmazza:
	Skina - 2 Michelin csillag (Marbella)
	Nintai - 1 Michelin csillag (Marbella)
	Ayalga - 1 Michelin csillag (Ribadesella)
	Clos - 1 Michelin csillag (Madrid)
Marcos éttermeiben szorosan együttműködik szakácsaival, hogy olyan ételeket fejlesszenek ki, amelyek a helyi hagyományokhoz és alapanyagokhoz kötődnek, de kifejezetten modern módon kerülnek bemutatásra. A kivétel a Nintai, amely kihasználja Marbella Földközi-tenger partján elhelyezkedő fekvését, hogy az andalúz vizekből származó legjobb tenger gyümölcseiből sushit kínáljon.
Photo: Mikel Ponce
	
	
	
	
	
Termékinformációk
| Szerző: | Marcos Granda | 
| Kiadó: | Montagud Editores | 
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Felszolgálás technika / Service | 
| Kiadás éve: | 2022 | 
| Forgalmazás kezdete: | 2023. február 08. | 
| ISBN: | 9788472121928 | 
| Nyelv: | Angol-Spanyol | 
| Méretek: | 16.2 x 23.2 x 1.6 cm | 
| Súly: | 2 kg | 
| Oldalszám: | 256 | 
| Ár: | 52 990 Ft (50 467 + ÁFA) | 
| Státusz: | Raktáron | 
Keresés
A New Way to Bake
 
          Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
A New Way to Bake
 
          Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
 
               