Bread Book
A Cookbook - Ideas and Innovations from the Future of Grain, Flour, and Fermentation

Egy látnoki képességekkel megáldott pék elárulja, mi következik a kenyérben, a gabonatermesztés, a lisztőrlés és az erjesztési technikák évtizedes innovációira támaszkodva, hogy úttörő recepteket nyújtson a tápanyagban gazdag, kivételes ízű kenyerekhez és a velük elkészíthető tápláló ételekhez.
Chad Robertson vidéki kovászos receptje több mint egy évtizeddel ezelőtt megtanította a kenyérsütők egy generációját, hogy megismételjék a világhírű Tartine Bread krémes bélzetét, ropogós héját és páratlan ízét.
Robertson most összeállt Tartine „kenyér”igazgatójával, Jennifer Lathammal, hogy felfedezze, hogyan reagálnak a kiváló gabonafélék és lisztek a hidratálásra és az erjedésre, hogy még jobb legyen a kenyér. A Bread Book bemutatja Robertson és Latham páratlan tudását és legújabb közreműködését a kenyérkészítés mesterségéhez és tudományához. A könyvet tapasztalt pékek és kezdők is érthetően és könnyen használhatják.
Tizenhat egyedi mesterképlet a természetes módon kelesztett tésztákhoz, az újratervezett vidéki kenyértől a rusztikus baguette-ig, lapos kenyérig, tekercsekig, zsemléig, tortilla-ig, pizzáig, rozsos, és gluténmentes kenyérig stb., hogy a Bread Book a leginnovatívabb és legteljesebb kézikönyv legyen a vadélesztő kultúrákkal való sütéshez.
Több mint 150 stílusos, lépésről lépésre elkészített receptfotó illusztrálja a fő recepteket. Robertson és Latham kenyérkönyve minden kenyérsütő új északi csillaga.
Photo: Ten Speed Press
Termékinformációk
Szerzők: | Chad Robertson, Jennifer Latham |
Kiadó: | Ten Speed Press |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. december 07. |
ISBN: | 9780399578847 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18.4 x 24.1 x 3.5 cm |
Súly: | 0.57 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
12 290 Ft (11 705 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Meat, Poultry & Game - Ferrandi

FERRANDI Paris, a Francia Kulináris Művészeti Iskola – amelyet a Le Monde újság a „Gasztronómia Harvardjának” nevezett. Meat, Poultry & Game – a végső referencia a hús elkészítéséhez és főzéséhez.
The Atlas of Bourbon and American Whiskey

Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.