Barion Pixel

Bread Book

A Cookbook - Ideas and Innovations from the Future of Grain, Flour, and Fermentation


« Vissza | Szerzők: Chad Robertson, Jennifer Latham
  2021. augusztus 26. 17:22

Bread Book

Egy látnoki képességekkel megáldott pék elárulja, mi következik a kenyérben, a gabonatermesztés, a lisztőrlés és az erjesztési technikák évtizedes innovációira támaszkodva, hogy úttörő recepteket nyújtson a tápanyagban gazdag, kivételes ízű kenyerekhez és a velük elkészíthető tápláló ételekhez. 


Chad Robertson vidéki kovászos receptje több mint egy évtizeddel ezelőtt megtanította a kenyérsütők egy generációját, hogy megismételjék a világhírű Tartine Bread krémes bélzetét, ropogós héját és páratlan ízét.

Robertson most összeállt Tartine „kenyér”igazgatójával, Jennifer Lathammal, hogy felfedezze, hogyan reagálnak a kiváló gabonafélék és lisztek a hidratálásra és az erjedésre, hogy még jobb legyen a kenyér. A Bread Book bemutatja Robertson és Latham páratlan tudását és legújabb közreműködését a kenyérkészítés mesterségéhez és tudományához. A könyvet tapasztalt pékek és kezdők is érthetően és könnyen használhatják.
Tizenhat egyedi mesterképlet a természetes módon kelesztett tésztákhoz, az újratervezett vidéki kenyértől a rusztikus baguette-ig, lapos kenyérig, tekercsekig, zsemléig, tortilla-ig, pizzáig, rozsos, és gluténmentes kenyérig stb., hogy a Bread Book a leginnovatívabb és legteljesebb kézikönyv legyen a vadélesztő kultúrákkal való sütéshez.
Több mint 150 stílusos, lépésről lépésre elkészített receptfotó illusztrálja a fő recepteket. Robertson és Latham kenyérkönyve minden kenyérsütő új északi csillaga.

Photo: Ten Speed Press

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Chad Robertson, Jennifer Latham
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. december 07.
ISBN: 9780399578847
Nyelv: Angol
Méretek: 18.4 x 24.1 x 3.5 cm
Súly: 0.57 kg
Oldalszám: 304
Ár: 12 290 Ft
(11 705 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Mexico The Cookbook

Mexico The Cookbook

A mexikói konyha bibliája, mely több mint 650 autentikus, otthon is könnyedén elkészíthető receptet tartalmaz. Kulináris története 9000 évvel ezelőttire nyúlik vissza. A mexikói konyha friss, aromás hozzávalóiról, színes tálalásáról és merész ételpárosításairól híres - hatással volt az azték és maja indiai kultúrára is. A mexikói konyhát az egész világon nagyra becsülik.


South

South

A déli étel az egyik legkedveltebb és legfinomabb konyha Amerikában. És ki adná jobban nekünk a déli konyha kulcselemeit, mint Sean Brock, a díjnyertes séf.


Szerzők: Sean Brock

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash