Bread Book
A Cookbook - Ideas and Innovations from the Future of Grain, Flour, and Fermentation

Egy látnoki képességekkel megáldott pék elárulja, mi következik a kenyérben, a gabonatermesztés, a lisztőrlés és az erjesztési technikák évtizedes innovációira támaszkodva, hogy úttörő recepteket nyújtson a tápanyagban gazdag, kivételes ízű kenyerekhez és a velük elkészíthető tápláló ételekhez.
Chad Robertson vidéki kovászos receptje több mint egy évtizeddel ezelőtt megtanította a kenyérsütők egy generációját, hogy megismételjék a világhírű Tartine Bread krémes bélzetét, ropogós héját és páratlan ízét.
Robertson most összeállt Tartine „kenyér”igazgatójával, Jennifer Lathammal, hogy felfedezze, hogyan reagálnak a kiváló gabonafélék és lisztek a hidratálásra és az erjedésre, hogy még jobb legyen a kenyér. A Bread Book bemutatja Robertson és Latham páratlan tudását és legújabb közreműködését a kenyérkészítés mesterségéhez és tudományához. A könyvet tapasztalt pékek és kezdők is érthetően és könnyen használhatják.
Tizenhat egyedi mesterképlet a természetes módon kelesztett tésztákhoz, az újratervezett vidéki kenyértől a rusztikus baguette-ig, lapos kenyérig, tekercsekig, zsemléig, tortilla-ig, pizzáig, rozsos, és gluténmentes kenyérig stb., hogy a Bread Book a leginnovatívabb és legteljesebb kézikönyv legyen a vadélesztő kultúrákkal való sütéshez.
Több mint 150 stílusos, lépésről lépésre elkészített receptfotó illusztrálja a fő recepteket. Robertson és Latham kenyérkönyve minden kenyérsütő új északi csillaga.
Photo: Ten Speed Press
Termékinformációk
Szerzők: | Chad Robertson, Jennifer Latham |
Kiadó: | Ten Speed Press |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. december 07. |
ISBN: | 9780399578847 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18.4 x 24.1 x 3.5 cm |
Súly: | 0.57 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
12 290 Ft (11 705 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Rosé - Understanding the Pink Wine Revolution

Az elmúlt huszonöt évben a rozé borok értékesítése hatalmas fellendülést mutatott. Különösen a fiatalabb fogyasztok körében népszerű, reflektorfénybe kerülése a rózsaszín divat divatjának része.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.