Barion Pixel

Chocolate Ferrandi Paris

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts


« Vissza | Szerzők: Several Authors, École Ferrandi
  2019. július 06. 17:17

Chocolate Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


Csokoládé ganache-tól, a szájban olvadó trüffelig, ez a könyv az alapoktól (egyszerűtől) egészen a különleges (bonyolult) készségeken át vezet. Kezdve tanácsokkal arról, hogyan kell felszerelni a konyhát, valamint az alapvető technikákat, töltelékeket és díszeket, a könyv mindent tartalmaz, a gyors desszertektől az ünnepi különlegességekig, a sorbet-től egészen fagylaltókig, és a cukorkáig.
Ferrandi tapasztalt mestercukrász tanítóinak csoportja az otthoni felhasználókhoz igazította receptjeit. Ez a teljesen illusztrált intenzív „tanfolyam” a csokoládéval való sütés művészetével biztosítja az összes alapvető technikát és receptet, amelyek a francia, csokoládés hagyományának alapját képezik.
A praktikus, gyakorlati információk táblázatokban, diagramokban és a kiadvány oldalsávjain találhatók. Az egyszerűen követhető recepteket nehézségi fokozatok alapján osztályozták, így az olvasók idővel tovább fejleszthetik készségeiket. Ez a kiterjedt referenciakönyv széles spektrumú tudást biztosít, az amatőr házi cukrásznak és a tapasztalt szakembernek egyaránt.

Photo: Flammarion

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Several Authors, École Ferrandi
Kiadó: Flammarion
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9782080204066
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 28 x 2 cm
Súly: 0.57 kg
Oldalszám: 304
Ár (AKCIÓS): 16 990 Ft helyett: 12 990 Ft
Státusz: Raktáron

The French Laundry, Per Se

The French Laundry, Per Se

Amikor a The French Laundry szakácskönyvet 1999-ben kiadták (öt évvel az étterem megnyitása után) megtörte az összes korábbi szakácskönyvet, azóta sokan úgy gondolják, hogy a legfontosabb szakácskönyv, amely valaha megjelent. A több mint 600 000 példányban nyomtatott szakácskönyv úttörő volt, kezdve az otthoni szakácsoktól az ambiciózus szakemberekig. Most, 20 évvel később, a The French Laundry - Per Se úgy áll, hogy hasonló célzattal jelenteti meg új szakácskönyvét. 


Szerzők: Thomas Keller

The Pain d'Avignon Baking Book

The Pain d'Avignon Baking Book

Egy jó kenyér képes összehozni – és összetartani az embereket, bárhol is legyenek. A háború kezdetén Belgrádban indult, majd Amerikában folytatódó utazás során négy barát a végletekig próbára tette ezt a filozófiát: új életet kezdtek, és együtt nyitottak egy apró pékséget Cape Codon. 


Umami

Umami

Egy szakácskönyv az umami-ról? Abszolút! Az ázsiai konyhából ismert ötödik íz, amely természetes része sok élelmiszernek.


Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.