Chocolate Ferrandi Paris
Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.
Csokoládé ganache-tól, a szájban olvadó trüffelig, ez a könyv az alapoktól (egyszerűtől) egészen a különleges (bonyolult) készségeken át vezet. Kezdve tanácsokkal arról, hogyan kell felszerelni a konyhát, valamint az alapvető technikákat, töltelékeket és díszeket, a könyv mindent tartalmaz, a gyors desszertektől az ünnepi különlegességekig, a sorbet-től egészen fagylaltókig, és a cukorkáig.
Ferrandi tapasztalt mestercukrász tanítóinak csoportja az otthoni felhasználókhoz igazította receptjeit. Ez a teljesen illusztrált intenzív „tanfolyam” a csokoládéval való sütés művészetével biztosítja az összes alapvető technikát és receptet, amelyek a francia, csokoládés hagyományának alapját képezik.
A praktikus, gyakorlati információk táblázatokban, diagramokban és a kiadvány oldalsávjain találhatók. Az egyszerűen követhető recepteket nehézségi fokozatok alapján osztályozták, így az olvasók idővel tovább fejleszthetik készségeiket. Ez a kiterjedt referenciakönyv széles spektrumú tudást biztosít, az amatőr házi cukrásznak és a tapasztalt szakembernek egyaránt.
Photo: Flammarion
Termékinformációk
Szerzők: | Several Authors, École Ferrandi |
Kiadó: | Flammarion |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9782080204066 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 28 x 2 cm |
Súly: | 0.57 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár (AKCIÓS): |
|
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Boragó
A Boragó étterem nemzetközileg elismert sztárséfje, Rodolfo Guzman bepillantást enged a Chilei csúcsgasztronómia világába.
“Nem mindennapi dolog, hogy egy étteremtől leesik az ember álla, de a Boragó könnyedén teljesítette ezt a feladatot” – Financial Times
Spain - The Cookbook
A legkelendőbb könyv a hagyományos és autentikus spanyol házi főzésről, 1080 könnyen követhető recepttel
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
Macarons by Sugar Life - Vlad Ryasnyy
A Macarons by Sugar Life egy interaktív monotematikus cukrászkönyv, amely a világhírű desszertnek, a macaronnak szentelt.