Barion Pixel

Sparkling Wine for Modern Times

A Drinker's Guide to the Freewheeling World of Bubbles


« Vissza | Szerzők: Zachary Sussman
  2022. március 03. 17:54

Sparkling Wine for Modern Times

Ez a végleges útmutató a mai pezsgőhöz, példamutató termelők profiljaival, palackajánlókkal, színes infó grafikákkal és illusztrált útmutatókkal kiegészítve.


A Sparkling Wine for Modern Times a világ minden tájáról származó habzóbor hagyományokat és kínálatot veszi figyelembe. Ez a könnyen hozzáférhető könyv feltárja a pezsgő iránti örökös rajongásunkat, és minden regionális kifejezést a bor korszellemébe helyez – a radikális termelői forradalomtól, amely a rendkívül konzervatív Champagne területet átformálta, a Prosecco egyik napról a másikra több millió dolláros márkává történő átalakulásán át a retróig. a természetes bor kultikus, ’pétillant naturel’ vonzereje a valódi ’Lambruscoi’ és azon túli borok következő generációjának.
A könyv az egyes termesztési régiókra vonatkozó alapvető információkat tartalmazza, és kiemeli az olyan feltörekvő területeket, mint a francia Jura, valamint a kihagyhatatlan trendeket, köztük a hagyományos módszerrel készült szicíliai habzókat és a kaliforniai pét-nat-t.
Zachary Sussman, a neves boríró, minden régióhoz szakértő palackjavaslatokat ad, hogy keressenek olyan borokat, amelyek valóban megragadják a hely stílusát és szellemiségét. A gyors tanulás érdekében Nick Hensley illusztrátor szórakoztató és informatív illusztrált idővonalai, színtáblázatai és gyártási módszer szerinti lebontásai jelennek meg.
Mindenki számára, aki valaha is azon töprengett, hogy a buborékok miért korlátozódnak a születésnapokra és az ünnepekre, a Sparkling Wine for Modern Times egy útmutató a pezsgő egész évi élvezetéhez.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Zachary Sussman
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Pezsgő / Champagne
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 23.
ISBN: 9781984856791
Nyelv: Angol
Méretek: 16.5 x 24.1 x 1.9 cm
Súly: 0.69 kg
Oldalszám: 192
Ár: 9 290 Ft
(8 848 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt


Szerzők:

The Vegetarian Silver Spoon

The Vegetarian Silver Spoon

Több mint 200 ízletes, klasszikus és kortárs olasz vegetáriánus recept a közismert Silver Spoon sorozat konyhájából.


Kräuter Tanja Grandits

Kräuter Tanja Grandits

Tanja Grandits, az aromakonyha mestere 140 új receptet mutat be könyvében, amelyben kinyilvánítja az ízgazdagságát és a fűszernövények színes és sokszínű világának minden árnyalatát.


Szerzők: Tanja Grandits

Champagne

Champagne

Nélkülözhetetlen kalauz az ikonikus régió boraihoz, termelőihez és terroirjaihoz. A nagyra értékelt oldal, a ChampagneGuide.net mögött álló szakértő írásában jelenik meg ez az úttörő kalauz Champagne modern boraihoz, szemet gyönyörködtető díszdobozos formátumban, kiegészítve régi térképekkel egy kihúzható fiókban.


Szerzők: Peter Liem