Barion Pixel

Sparkling Wine for Modern Times

A Drinker's Guide to the Freewheeling World of Bubbles


« Vissza | Szerzők: Zachary Sussman
  2022. március 03. 17:54

Sparkling Wine for Modern Times

Ez a végleges útmutató a mai pezsgőhöz, példamutató termelők profiljaival, palackajánlókkal, színes infó grafikákkal és illusztrált útmutatókkal kiegészítve.


A Sparkling Wine for Modern Times a világ minden tájáról származó habzóbor hagyományokat és kínálatot veszi figyelembe. Ez a könnyen hozzáférhető könyv feltárja a pezsgő iránti örökös rajongásunkat, és minden regionális kifejezést a bor korszellemébe helyez – a radikális termelői forradalomtól, amely a rendkívül konzervatív Champagne területet átformálta, a Prosecco egyik napról a másikra több millió dolláros márkává történő átalakulásán át a retróig. a természetes bor kultikus, ’pétillant naturel’ vonzereje a valódi ’Lambruscoi’ és azon túli borok következő generációjának.
A könyv az egyes termesztési régiókra vonatkozó alapvető információkat tartalmazza, és kiemeli az olyan feltörekvő területeket, mint a francia Jura, valamint a kihagyhatatlan trendeket, köztük a hagyományos módszerrel készült szicíliai habzókat és a kaliforniai pét-nat-t.
Zachary Sussman, a neves boríró, minden régióhoz szakértő palackjavaslatokat ad, hogy keressenek olyan borokat, amelyek valóban megragadják a hely stílusát és szellemiségét. A gyors tanulás érdekében Nick Hensley illusztrátor szórakoztató és informatív illusztrált idővonalai, színtáblázatai és gyártási módszer szerinti lebontásai jelennek meg.
Mindenki számára, aki valaha is azon töprengett, hogy a buborékok miért korlátozódnak a születésnapokra és az ünnepekre, a Sparkling Wine for Modern Times egy útmutató a pezsgő egész évi élvezetéhez.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Zachary Sussman
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Pezsgő / Champagne
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 23.
ISBN: 9781984856791
Nyelv: Angol
Méretek: 16.5 x 24.1 x 1.9 cm
Súly: 0.69 kg
Oldalszám: 192
Ár: 9 290 Ft
(8 848 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Curry

Curry

India, Pakisztán, Srí Lanka, Thaiföld, a Karib-tenger - és bárhonnan, ahol a currynek hagyománya van - top séfek és szakácsok megosztják velünk receptjeiket.


Szerzők: Vivek Singh

First Generation

First Generation

A Little Fat Boy mögött álló blogger 80 olyan receptet mutat be, amely az első generációs tajvani-amerikai gyermekkorában gyökerezik a közép-nyugaton felnövő tajvani amerikaiként.


Szerzők: Frankie Gaw

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash