Stuffed - The Sandwich Cookie Book
by Heather Mubarak
Fagylaltos szendvicsek, whoopie pies-ok, macaronok, házi készítésű Oreo-k, egy ellenállhatatlan sütőskönyv és receptjei ezekhez a finom „szendvics” sütikhez és még sok máshoz.
A Stuffed könyvben 65 kevert és párosított cookie szendvics található minden alkalomra és minden vágyra, beleértve az édes és sós süteményeket is, amelyek a gyermekkori klasszikusok közé tartoztak, egy kis csavarral, a kifinomult és party kész finomságokig.
Az örvénylő vajkrémeknek, a sima ganache-nak, a gyümölcsös lekvároknak és egyebeknek szentelt egész fejezet lehetővé teszi, hogy tetszés szerint kísérletezzen különféle süti töltelékekkel.
Vagy hagyja el teljesen a tölteléket egy szuper egyszerű sütéshez, a lehetőségek végtelenek! Az otthoni pékek minden szinten értékelni fogják a rugalmas, választható kalandformátumot.







Termékinformációk
| Szerző: | Heather Mubarak |
| Kiadó: | Chronicle Books |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. november 15. |
| ISBN: | 9781797214535 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19 x 24.2 x 3.5 cm |
| Súly: | 1.03 kg |
| Oldalszám: | 272 |
| Ár: |
10 590 Ft (10 086 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Champagne Guide Edition VII
A Champagne Guide Edition VII, a végső útmutató mindenhez, amit tudni kell a pezsgő termesztéséről és elkészítéséről, betekintést nyerhet a legjobb termelők kulisszái mögé és a legjobb vételeket minden ár fekvésben, mindezt egy üveg pezsgő áráért!
Essential
Ollie Dabbous az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb séfje. Visszafogott ám látványos ételei az alapanyagok és az ízek esszenciáját ünneplik.
Eataly: Contemporary Italian Cooking
A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát.
Relæ: A Book of Ideas
Chef Christian F. Puglisi 2010-ben megnyitotta Relæ nevű éttermét, Koppenhágának egy kegyetlen, bűn sújtotta részén.