Barion Pixel

Stuffed - The Sandwich Cookie Book

by Heather Mubarak


« Vissza | Szerzők: Heather Mubarak
  2024. november 15. 16:32

Stuffed - The Sandwich Cookie Book

Fagylaltos szendvicsek, whoopie pies-ok, macaronok, házi készítésű Oreo-k, egy ellenállhatatlan sütőskönyv és receptjei ezekhez a finom „szendvics” sütikhez és még sok máshoz.


A Stuffed könyvben 65 kevert és párosított cookie szendvics található minden alkalomra és minden vágyra, beleértve az édes és sós süteményeket is, amelyek a gyermekkori klasszikusok közé tartoztak, egy kis csavarral, a kifinomult és party kész finomságokig.

Az örvénylő vajkrémeknek, a sima ganache-nak, a gyümölcsös lekvároknak és egyebeknek szentelt egész fejezet lehetővé teszi, hogy tetszés szerint kísérletezzen különféle süti töltelékekkel.

Vagy hagyja el teljesen a tölteléket egy szuper egyszerű sütéshez, a lehetőségek végtelenek! Az otthoni pékek minden szinten értékelni fogják a rugalmas, választható kalandformátumot. 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Heather Mubarak
Kiadó: Chronicle Books
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. november 15.
ISBN: 9781797214535
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 24.2 x 3.5 cm
Súly: 1.03 kg
Oldalszám: 272
Ár: 10 590 Ft
(10 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Food I Love - A New Edition

The Food I Love - A New Edition

Tizennyolc év és számtalan példányszám, amióta Neil Perry először publikálta főzési filozófiáját, a The Food I Love kiállta az idők próbáját, a könyv, mint a professzionális szakácsok és házi szakácsok egyik legtöbbet hivatkozott és legtiszteltebb étel-bibliája.


Szerzők: Neil Perry

Le Manoir aux Quat’Saisons

Le Manoir aux Quat’Saisons

Négy évszakon átívelő személyes idegenvezetés Raymond Blanc legendás hotel-éttermében, ünnepelt konyhájának 120 receptjével.


Szerzők: Raymond Blanc

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.