Barion Pixel

Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

Stéphane Glacier MOF


« Vissza | Szerzők: Stéphane Glacier MOF
  2020. szeptember 26. 11:49

Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

A Petit Fours minden aspektusa kiderül ebből az új Stéphane Glacier könyvből. Az oldalakon bemutatott receptek fejezetekre vannak felosztva, minden alkalomra és a nap minden szakára egyaránt. 


Egyszerűek, könnyen előállíthatók, klasszikusak vagy éppen kortársak, az ügyfélkör ízléséhez igazodva. Édes, sós, meleg, hideg, száraz, puha vagy friss…. mindenki számára van valami.
Ez a könyv jó ötletek forrása, és lehetővé teszi, hogy gyorsan diverzifikálja és továbbfejlessze ajánlatát, választékát.
A könyv oktató jellegű, az alapvető recepteket és egy új részt, a "Tippek és tanácsok az értékesítéshez". is tartalmazza. Stéphane Glacier (MOF) /Meilleur Ouvrier de France Pâtissier 2000/ új könyve az ÖN-munkaeszköze a saját konyhájának laboratóriumában!

Professzionális cukrászkönyv kétnyelvű: Angol-Francia


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Stéphane Glacier MOF
Kiadó: Stéphane Glacier MOF
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9782957009602
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 21 x 27 x 2.5 cm
Súly: 1.4 kg
Oldalszám: 264
Ár: 29 190 Ft
(27 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Modern Pressure Cooking

Modern Pressure Cooking

Catherine Phipps szerző finoman végig vezeti az olvasókat mindenen, amit a főzőlapon vagy elektromos gyorsfőzőben történő főzésről tudniuk kell, a bolondbiztos, lépésről lépésre bemutatott utasításokkal.


Whole Food Cooking Every Day

Whole Food Cooking Every Day

Teljes értékű élelmiszerek fogyasztásával gyökeresen átalakíthatjuk étrendünket és ezen alapanyagok elkészítése gyerekjáték a megfelelő technikák és stratégiák elsajátításával. 


Szerzők: Amy Chaplin

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury