Barion Pixel

Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

Stéphane Glacier MOF


« Vissza | Szerzők: Stéphane Glacier MOF
  2020. szeptember 26. 11:49

Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

A Petit Fours minden aspektusa kiderül ebből az új Stéphane Glacier könyvből. Az oldalakon bemutatott receptek fejezetekre vannak felosztva, minden alkalomra és a nap minden szakára egyaránt. 


Egyszerűek, könnyen előállíthatók, klasszikusak vagy éppen kortársak, az ügyfélkör ízléséhez igazodva. Édes, sós, meleg, hideg, száraz, puha vagy friss…. mindenki számára van valami.
Ez a könyv jó ötletek forrása, és lehetővé teszi, hogy gyorsan diverzifikálja és továbbfejlessze ajánlatát, választékát.
A könyv oktató jellegű, az alapvető recepteket és egy új részt, a "Tippek és tanácsok az értékesítéshez". is tartalmazza. Stéphane Glacier (MOF) /Meilleur Ouvrier de France Pâtissier 2000/ új könyve az ÖN-munkaeszköze a saját konyhájának laboratóriumában!

Professzionális cukrászkönyv kétnyelvű: Angol-Francia


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Stéphane Glacier MOF
Kiadó: Stéphane Glacier MOF
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9782957009602
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 21 x 27 x 2.5 cm
Súly: 1.4 kg
Oldalszám: 264
Ár: 29 190 Ft
(27 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Chocolate

Chocolate

A csokoládé minősége, sokszínűsége és használhatósága sok szakembert foglalkoztat, hiszen az egyik legnehezebben elsajátítható technikákat követeli meg. 


Szerzők: Ramon Morató

The Rye Baker

The Rye Baker

Az igazi rozskenyér, amely az észak- és kelet európai étkezési kultúra középpontjában áll sokkal több, mint egy bolti szelíd kenyér. 


Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.