Barion Pixel

Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

Stéphane Glacier MOF


« Vissza | Szerzők: Stéphane Glacier MOF
  2020. szeptember 26. 11:49

Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

A Petit Fours minden aspektusa kiderül ebből az új Stéphane Glacier könyvből. Az oldalakon bemutatott receptek fejezetekre vannak felosztva, minden alkalomra és a nap minden szakára egyaránt. 


Egyszerűek, könnyen előállíthatók, klasszikusak vagy éppen kortársak, az ügyfélkör ízléséhez igazodva. Édes, sós, meleg, hideg, száraz, puha vagy friss…. mindenki számára van valami.
Ez a könyv jó ötletek forrása, és lehetővé teszi, hogy gyorsan diverzifikálja és továbbfejlessze ajánlatát, választékát.
A könyv oktató jellegű, az alapvető recepteket és egy új részt, a "Tippek és tanácsok az értékesítéshez". is tartalmazza. Stéphane Glacier (MOF) /Meilleur Ouvrier de France Pâtissier 2000/ új könyve az ÖN-munkaeszköze a saját konyhájának laboratóriumában!

Professzionális cukrászkönyv kétnyelvű: Angol-Francia


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Stéphane Glacier MOF
Kiadó: Stéphane Glacier MOF
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9782957009602
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 21 x 27 x 2.5 cm
Súly: 1.4 kg
Oldalszám: 264
Ár: 29 190 Ft
(27 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

North

North

Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.

 

Szerzők: Gunnar Gislason

Cooking on Fire

Cooking on Fire

A nyílt tűzön való főzés a legarchaikusabb főzési mód. Ez a szakácskönyv sok változatos receptet és gyakorlati tippeket tartalmaz.


HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

Cooking on Fire

Cooking on Fire

A nyílt tűzön való főzés a legarchaikusabb főzési mód. Ez a szakácskönyv sok változatos receptet és gyakorlati tippeket tartalmaz.