Barion Pixel

Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

Stéphane Glacier MOF


« Vissza | Szerzők: Stéphane Glacier MOF
  2020. szeptember 26. 11:49

Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

A Petit Fours minden aspektusa kiderül ebből az új Stéphane Glacier könyvből. Az oldalakon bemutatott receptek fejezetekre vannak felosztva, minden alkalomra és a nap minden szakára egyaránt. 


Egyszerűek, könnyen előállíthatók, klasszikusak vagy éppen kortársak, az ügyfélkör ízléséhez igazodva. Édes, sós, meleg, hideg, száraz, puha vagy friss…. mindenki számára van valami.
Ez a könyv jó ötletek forrása, és lehetővé teszi, hogy gyorsan diverzifikálja és továbbfejlessze ajánlatát, választékát.
A könyv oktató jellegű, az alapvető recepteket és egy új részt, a "Tippek és tanácsok az értékesítéshez". is tartalmazza. Stéphane Glacier (MOF) /Meilleur Ouvrier de France Pâtissier 2000/ új könyve az ÖN-munkaeszköze a saját konyhájának laboratóriumában!

Professzionális cukrászkönyv kétnyelvű: Angol-Francia


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Stéphane Glacier MOF
Kiadó: Stéphane Glacier MOF
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9782957009602
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 21 x 27 x 2.5 cm
Súly: 1.4 kg
Oldalszám: 264
Ár: 29 190 Ft
(27 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Vegan: The Cookbook

Vegan: The Cookbook

Ízletes otthon elkészített vegán ételek meghatározó gyűjteménye, a világ minden tájáról. A Phaidon bestseller kulináris biblia-sorozatának hagyományát folytatva, a Vegan:The Cookbook közel 500, a világ legkülönfélébb nemzeteinek zöldség-központú receptjét vonultatja fel, amik az ízletesség új dimenzióit nyitják meg az arra nyitottak előtt. 


Cocktail Codex

Cocktail Codex

A bestseller és műfajmeghatározó Death & Co koktélkönyv íróinak új kiadványa, a Cocktail Codex egy alapmű az italkeverés mesterségéről. A könyv, az írók egyedülálló ’root cocktails’ megközelítését alkalmazva olyan eszközt ad az italkeverők kezébe tudásszinttől függetlenül, ami segít megérteni és elkészíteni és a klasszikusokat és egyedi koktélokat improvizálni.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).