Southern Ground
A Revolution in Baking with Stone-Milled Flour
Úttörő túra a déli kézműves pékségekben, több mint 75 gazdag receptettel, a déli, hideg-kővel őrölt lisztmozgalom egyik vezetőjétől.
"Úgy éreztem magam, mintha ott lennék magával Jennifer Lapidusszal az úton, miközben elolvastam gyönyörűen megírt könyvét." Peter Reinhart, a The Bread Baker's Apprentice könyv szerzője.
Jennifer Lapidus az észak-karolinai Asheville-ben található Carolina Ground lisztmalom alapítója és igazgatója, aki átalakítja a pékségek kínálatát az Egyesült Államok déli részén, intenzív ízű lisztjeivel, amelyet a déli államok szívében termesztettek és hideg kövön őröltek.
A rendkívüli íz, textúra és történet mellett a hideg kövön őrölt liszt lehetővé teszi a pékek számára, hogy elmozduljanak az ipari alapanyag lisztektől, hogy fenntartható és kézműves termékeket hozzanak létre.
A Southern Ground könyvében Lapidus az egész déli kézműves pékek hihetetlen munkáját ünnepli. A déli pékségek részletes profiljaival és több mint 75, gabonákra rendezett, nagyon gondosan elkészített recepttel a Southern Ground hasznosítja a sütőközösségek által megszerzett bölcsességet és tudást.
A Lapidus kiváló, hideg kővel őrölt liszteket mutat be, és kiemeli a helyben előállított alapanyagokból történő sütés fontosságát, miközben útmutatást és betekintést nyújt e földrajzilag elkülönülő, „intenzív ízű” lisztek használatához és élvezetéhez. A Southern Ground egy szerelmeslevél a „déli sütéshez”, és felhívás az otthoni pék számára, hogy értse meg a legfontosabb összetevők forrását és összetételét: a lisztet.
Photo: Ten Speed Press / Rinne Allen
Termékinformációk
Szerző: | Jennifer Lapidus |
Kiadó: | Ten Speed Press |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. június 24. |
ISBN: | 9781984857484 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22.9 x 25.4 x 2.8 cm |
Súly: | 1.27 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
10 490 Ft (9 990 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Gateaux
A látványos Pâtisserie könyve folytatásaként, a mestercukrász Christophe Felder írásában, szerkesztésében jelenik meg a ’Gateaux’, egy pazarul illusztrált útmutató tökéletes cukrászkészítmények kivitelezéséhez, örömteli apró falatoktól a lélegzetelállító alkotásokig.
The Science of Chocolate
The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.