Southern Ground
A Revolution in Baking with Stone-Milled Flour
Úttörő túra a déli kézműves pékségekben, több mint 75 gazdag receptettel, a déli, hideg-kővel őrölt lisztmozgalom egyik vezetőjétől.
"Úgy éreztem magam, mintha ott lennék magával Jennifer Lapidusszal az úton, miközben elolvastam gyönyörűen megírt könyvét." Peter Reinhart, a The Bread Baker's Apprentice könyv szerzője.
Jennifer Lapidus az észak-karolinai Asheville-ben található Carolina Ground lisztmalom alapítója és igazgatója, aki átalakítja a pékségek kínálatát az Egyesült Államok déli részén, intenzív ízű lisztjeivel, amelyet a déli államok szívében termesztettek és hideg kövön őröltek.
A rendkívüli íz, textúra és történet mellett a hideg kövön őrölt liszt lehetővé teszi a pékek számára, hogy elmozduljanak az ipari alapanyag lisztektől, hogy fenntartható és kézműves termékeket hozzanak létre.
A Southern Ground könyvében Lapidus az egész déli kézműves pékek hihetetlen munkáját ünnepli. A déli pékségek részletes profiljaival és több mint 75, gabonákra rendezett, nagyon gondosan elkészített recepttel a Southern Ground hasznosítja a sütőközösségek által megszerzett bölcsességet és tudást.
A Lapidus kiváló, hideg kővel őrölt liszteket mutat be, és kiemeli a helyben előállított alapanyagokból történő sütés fontosságát, miközben útmutatást és betekintést nyújt e földrajzilag elkülönülő, „intenzív ízű” lisztek használatához és élvezetéhez. A Southern Ground egy szerelmeslevél a „déli sütéshez”, és felhívás az otthoni pék számára, hogy értse meg a legfontosabb összetevők forrását és összetételét: a lisztet.
Photo: Ten Speed Press / Rinne Allen
Termékinformációk
Szerző: | Jennifer Lapidus |
Kiadó: | Ten Speed Press |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. június 24. |
ISBN: | 9781984857484 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22.9 x 25.4 x 2.8 cm |
Súly: | 1.27 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
10 490 Ft (9 990 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Ramón Freixa
Több mint 350 oldal, közel 60, az egyes folyamatokban részletezett, kreatív megoldásokkal kísért alkotás, 145 fénykép, az étellel azonos relevanciával felruházott termékek gondos választéka...
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.