Barion Pixel

Southern Ground

A Revolution in Baking with Stone-Milled Flour


« Vissza | Szerzők: Jennifer Lapidus
  2021. június 24. 17:40

Southern Ground

Úttörő túra a déli kézműves pékségekben, több mint 75 gazdag receptettel, a déli, hideg-kővel őrölt lisztmozgalom egyik vezetőjétől.


"Úgy éreztem magam, mintha ott lennék magával Jennifer Lapidusszal az úton, miközben elolvastam gyönyörűen megírt könyvét." Peter Reinhart, a The Bread Baker's Apprentice könyv szerzője.

Jennifer Lapidus az észak-karolinai Asheville-ben található Carolina Ground lisztmalom alapítója és igazgatója, aki átalakítja a pékségek kínálatát az Egyesült Államok déli részén, intenzív ízű lisztjeivel, amelyet a déli államok szívében termesztettek és hideg kövön őröltek.

A rendkívüli íz, textúra és történet mellett a hideg kövön őrölt liszt lehetővé teszi a pékek számára, hogy elmozduljanak az ipari alapanyag lisztektől, hogy fenntartható és kézműves termékeket hozzanak létre.

A Southern Ground könyvében Lapidus az egész déli kézműves pékek hihetetlen munkáját ünnepli. A déli pékségek részletes profiljaival és több mint 75, gabonákra rendezett, nagyon gondosan elkészített recepttel a Southern Ground hasznosítja a sütőközösségek által megszerzett bölcsességet és tudást.

A Lapidus kiváló, hideg kővel őrölt liszteket mutat be, és kiemeli a helyben előállított alapanyagokból történő sütés fontosságát, miközben útmutatást és betekintést nyújt e földrajzilag elkülönülő, „intenzív ízű” lisztek használatához és élvezetéhez. A Southern Ground egy szerelmeslevél a „déli sütéshez”, és felhívás az otthoni pék számára, hogy értse meg a legfontosabb összetevők forrását és összetételét: a lisztet.

Photo: Ten Speed Press / Rinne Allen

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jennifer Lapidus
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. június 24.
ISBN: 9781984857484
Nyelv: Angol
Méretek: 22.9 x 25.4 x 2.8 cm
Súly: 1.27 kg
Oldalszám: 256
Ár: 10 490 Ft
(9 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Art of Fermentation

The Art of Fermentation

A 2013-as James Beard Foundation Book Award for Reference és ösztöndíj nyertese és New York Times bestseller, a The Art of Fermentation a legátfogóbb csináld-magad kalauz a fermentáláshoz, amit valaha is kiadtak. 


Flour + Water...Pasta

Flour + Water...Pasta

“flour + water”, San Francisco vadul népszerű olasz tészta étterme. Az étterem és tulajdonosai a kézműves tésztakészítés elkötelezettjei, nem engednek a rájuk jellemző kiváló minőségből. 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury