Barion Pixel

La pâtisserie de Jeffrey Cagnes


« Vissza | Szerzők: Jeffrey Cagnes
  2023. november 14. 17:30

La pâtisserie de Jeffrey Cagnes

Vadonatúj cukrászkönyv Jeffrey Cagnes cukrász séftől! A közkedvelt szerző úgy képzelte el ezt a könyvet, mint egy közvetítő alkotást, egy felhívást, hogy egyszerű és hozzáférhető módon fedezze fel a cukrászatot, bemutatva az egyes receptek főbb lépéseit, a hozzájuk tartozó technikákat.


90 receptet gyűjtött össze, köztük megtaláljuk a Maison Jeffrey Cagnes Paris emblematikus alkotásait, de olyan új recepteket is, amelyeket kifejezetten ehhez a kiadványhoz terveztek, ahol az egyszerűség és a finomság pontossággal és érzékenységgel párosul.

Jeffrey Cagnes
Miután sok éven át a híres Maison Stohrerben, Párizs legrégebbi cukrászdájában dolgozott, Jeffrey Cagnes saját hangját követve megnyitotta saját cukrászdáját Párizsban. A desszerteket a maga képére kínálja: nagylelkű, őszinte, kreatív, tartalmat ad a gesztusok, a technika és az alkotás szabadságának. 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jeffrey Cagnes
Kiadó: Solar
Kategória: Cukrász Chef, Szakácskönyv, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. november 14.
ISBN: 9782263180644
Nyelv: Francia
Méretek: 24 x 27.9 x 3 cm
Súly: 1.44 kg
Oldalszám: 280
Ár: 14 290 Ft
(13 610 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

How To Make The Best Coffee

How To Make The Best Coffee

Mindannyian arra számítunk, hogy egy kiváló csésze kávét kapunk számos kiváló kávézóban. De mi a helyzet az otthoni kávéval, nem kellene ennek ugyanolyan jónak lennie?


Szerzők: James Hoffmann

Pierre Hermé Macaron

Pierre Hermé Macaron

Pierre Hermé kétségtelenül a francia cukrászat vezető egyénisége, nevéhez köthetően vált a macaron Tokiótól-Párizsig a legkeresettebb édességgé. Ezzel az átfogó áttekintéssel Hermé különleges alkotásai mellett felfedezhetjük a klasszikusokat is, mint például a vaníliás vagy csokoládés macaront. A legújabb Macaron cukrászkönyve több mint 60 csodálatos fotóval illusztrált receptet tartalmaz. 


Szerzők: Pierre Hermé

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.