Barion Pixel

La pâtisserie de Jeffrey Cagnes


« Vissza | Szerzők: Jeffrey Cagnes
  2023. november 14. 17:30

La pâtisserie de Jeffrey Cagnes

Vadonatúj cukrászkönyv Jeffrey Cagnes cukrász séftől! A közkedvelt szerző úgy képzelte el ezt a könyvet, mint egy közvetítő alkotást, egy felhívást, hogy egyszerű és hozzáférhető módon fedezze fel a cukrászatot, bemutatva az egyes receptek főbb lépéseit, a hozzájuk tartozó technikákat.


90 receptet gyűjtött össze, köztük megtaláljuk a Maison Jeffrey Cagnes Paris emblematikus alkotásait, de olyan új recepteket is, amelyeket kifejezetten ehhez a kiadványhoz terveztek, ahol az egyszerűség és a finomság pontossággal és érzékenységgel párosul.

Jeffrey Cagnes
Miután sok éven át a híres Maison Stohrerben, Párizs legrégebbi cukrászdájában dolgozott, Jeffrey Cagnes saját hangját követve megnyitotta saját cukrászdáját Párizsban. A desszerteket a maga képére kínálja: nagylelkű, őszinte, kreatív, tartalmat ad a gesztusok, a technika és az alkotás szabadságának. 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jeffrey Cagnes
Kiadó: Solar
Kategória: Cukrász Chef, Szakácskönyv, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. november 14.
ISBN: 9782263180644
Nyelv: Francia
Méretek: 24 x 27.9 x 3 cm
Súly: 1.44 kg
Oldalszám: 280
Ár: 14 290 Ft
(13 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Patisserie Ferrandi Paris

Patisserie Ferrandi Paris

A Ferrandi, A Konyhaművészet Francia Iskolája Párizsban – amit a Le Monde újság a ‘gasztronómia Harvardjának’ titulált – a világ legjelentősebb cukrásziskolája. Foszló croissanoktól papírvékony mille-feuille-ökig, és a gesztenyekrémmel töltött Paris-Brest-től ünnepi karácsonyfákig (Bûche de Noël), ez az összefoglaló mű, kézen fogva vezeti a feltörekvő cukrászokat minden lépésen át – alaptechnikáktól a Michelin-csillagos desszertekig. 


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Gin & Tonic

Gin & Tonic

Frissített kiadás, amely 400 ginről és 90 tonikról tartalmaz részleteket. A Gin & tonic, a nyolcvanas évek itala divatosabb, mint valaha. Bárok, klubok, gin menük az éttermekben - a gin mindenhol megtalálható. . 


Christophe Pelé - Le Clarence

Christophe Pelé - Le Clarence

2015-ben Róbert Luxemburgi herceg merész lépést tett és egy különleges hotelbe fektetett be Párizs arany háromszögében, a konyhája élén egy olyan séffel, akinek modernitása ámulatba ejti a gasztronómia világát. Két Michelin-csillaggal jutalmazott merész konyháját ismerhetjük meg ebben a pazar kiadványban.