La pâtisserie de Jeffrey Cagnes
Vadonatúj cukrászkönyv Jeffrey Cagnes cukrász séftől! A közkedvelt szerző úgy képzelte el ezt a könyvet, mint egy közvetítő alkotást, egy felhívást, hogy egyszerű és hozzáférhető módon fedezze fel a cukrászatot, bemutatva az egyes receptek főbb lépéseit, a hozzájuk tartozó technikákat.
90 receptet gyűjtött össze, köztük megtaláljuk a Maison Jeffrey Cagnes Paris emblematikus alkotásait, de olyan új recepteket is, amelyeket kifejezetten ehhez a kiadványhoz terveztek, ahol az egyszerűség és a finomság pontossággal és érzékenységgel párosul.
Jeffrey Cagnes
Miután sok éven át a híres Maison Stohrerben, Párizs legrégebbi cukrászdájában dolgozott, Jeffrey Cagnes saját hangját követve megnyitotta saját cukrászdáját Párizsban. A desszerteket a maga képére kínálja: nagylelkű, őszinte, kreatív, tartalmat ad a gesztusok, a technika és az alkotás szabadságának.






Termékinformációk
| Szerző: | Jeffrey Cagnes |
| Kiadó: | Solar |
| Kategória: | Cukrász Chef, Szakácskönyv, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. november 14. |
| ISBN: | 9782263180644 |
| Nyelv: | Francia |
| Méretek: | 24 x 27.9 x 3 cm |
| Súly: | 1.44 kg |
| Oldalszám: | 280 |
| Ár: |
14 690 Ft (13 990 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Tarte by GARUHARU
Megjelent Yun Eunyoung cukrászséf második könyve. A szerző az új könyvét a tarte-ok világának szenteli, az első könyvéhez hasonló szerkezettel, alkotásainak megjelenítésével, amelyek kiemelik a szerző színes és éles stílusát.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.