Paco Roncero
The Silent Insurrection Of The Chef

Több mint 30 éve a konyhában és közel 15 éve két Michelin-csillag védelmében Paco Roncero nemcsak a spanyol gasztronómiai szcéna nélkülözhetetlen szakácsa, hanem a szakma őre is. Ezt bizonyítja is Paco Roncero a több mint 250 oldalának mindegyikében.
A közel 600 folyamat során Paco Roncero „A csendes felkelés” című „filmjét” a lehető legváltozatosabb módon rögzítik, minden típusú rekorddal, és lefedi egy haute cuisine étterem teljes spektrumát. Létezik szakosodás például a szakács fétisére, az olívaolajra összpontosító receptekkel; a húslevekben és alaplékben pedig az egyes ételekhez specifikus mennyiségekkel és főzési időkkel. A könyv technikai és avantgárd is, különböző típusú szferifikációkkal, az obulato és a folyékony nitrogén széles felhasználási módjaival.
Mindezt egy nagyon kiegyensúlyozott arányban, ahol a snack-ek remek fogásként tűnnek ki, hideg és meleg előételek, halak és tenger gyümölcsei, amelyek klasszicista hatást keltenek, a húsok összetéveszthetetlen személyes vonásaival, amelyek messze túlmutatnak a kötelező játékosságon.
A szerző nagy összegzése 256 oldalon, 99 alkotásban, 66 receptben, 595 folyamatban és 128 képben interpretálva.
Photo: Mikel Ponce
Termékinformációk
Szerző: | Paco Pérez |
Kiadó: | Montagud Editores |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. november 01. |
ISBN: | 9788472121973 |
Nyelv: | Angol-Spanyol |
Méretek: | 24 x 28 x 3.5 cm |
Súly: | 2 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
56 990 Ft (54 276 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Szellemes, őszinte és éleslátó: óda, Magnus Nilsson séf rendkívüli étterméből, és izgalmas kommentár a gasztronómiai kultúráról.
Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking

Egy gyönyörű és pazarul fényképezett szakácskönyv, amely az autentikus japán agyagedényes főzésre összpontosít, szeretett recepteket és klasszikusok frissítéseit mutatja be, háttérrel a donabe eredetéről és történetéről.
Tony Tan's Asian Cooking Class

A nemzetközileg elismert séf, tanár és mentor, Tony Tan örömteli receptjei és kíméletes leckéi a kínai, malajziai, szingapúri, thaiföldi, vietnámi és más országok alapvető összetevőiről, technikáiról és ételeiről.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.