Barion Pixel

Paco Roncero

The Silent Insurrection Of The Chef


« Vissza | Szerzők: Paco Pérez
  2023. november 10. 13:45

Paco Roncero

Több mint 30 éve a konyhában és közel 15 éve két Michelin-csillag védelmében Paco Roncero nemcsak a spanyol gasztronómiai szcéna nélkülözhetetlen szakácsa, hanem a szakma őre is. Ezt bizonyítja is Paco Roncero a több mint 250 oldalának mindegyikében. 


A közel 600 folyamat során Paco Roncero „A csendes felkelés” című „filmjét” a lehető legváltozatosabb módon rögzítik, minden típusú rekorddal, és lefedi egy haute cuisine étterem teljes spektrumát. Létezik szakosodás például a szakács fétisére, az olívaolajra összpontosító receptekkel; a húslevekben és alaplékben pedig az egyes ételekhez specifikus mennyiségekkel és főzési időkkel. A könyv technikai és avantgárd is, különböző típusú szferifikációkkal, az obulato és a folyékony nitrogén széles felhasználási módjaival.

Mindezt egy nagyon kiegyensúlyozott arányban, ahol a snack-ek remek fogásként tűnnek ki, hideg és meleg előételek, halak és tenger gyümölcsei, amelyek klasszicista hatást keltenek, a húsok összetéveszthetetlen személyes vonásaival, amelyek messze túlmutatnak a kötelező játékosságon.

A szerző nagy összegzése 256 oldalon, 99 alkotásban, 66 receptben, 595 folyamatban és 128 képben interpretálva.

Dedikált példányok csak a készlet erejéig! 

Photo: Mikel Ponce

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Paco Pérez
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. november 01.
ISBN: 9788472121973
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 24 x 28 x 3.5 cm
Súly: 2 kg
Oldalszám: 256
Ár: 28 990 Ft
(27 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The World Atlas of Coffee / 2nd Edition

The World Atlas of Coffee / 2nd Edition

„A babtól az elkészítésig– a kávé felfedezése, magyarázata és élvezete”. Ez a teljes körű kávékalauz több mint 35 ország kávébabjait és kávéját mutatja be részletesen. A kávézás világa soha nem volt élvezetesebb vagy érdekesebb, mint ma. A kávétermelők számára több variáció és módszer érhető el, mint valaha is és mi, mint fogyasztók, ennek a szakértelemnek a haszonélvezői lehetünk - biztosítja, hogy a kávé, amit iszunk, a legjobb, ami fellelhető. 


Szerzők: James Hoffmann

The World Atlas of Coffee / 2nd Edition

The World Atlas of Coffee / 2nd Edition

„A babtól az elkészítésig– a kávé felfedezése, magyarázata és élvezete”. Ez a teljes körű kávékalauz több mint 35 ország kávébabjait és kávéját mutatja be részletesen. A kávézás világa soha nem volt élvezetesebb vagy érdekesebb, mint ma. A kávétermelők számára több variáció és módszer érhető el, mint valaha is és mi, mint fogyasztók, ennek a szakértelemnek a haszonélvezői lehetünk - biztosítja, hogy a kávé, amit iszunk, a legjobb, ami fellelhető. 


Szerzők: James Hoffmann

Bar Bibel

Bar Bibel

Minden, amit érdemes tudni az italokról és koktélokról, a világ egyik legjobb bártenderétől. Cihan Anadologlu legjobb italai és koktéljai egy összegző, tartalmas német nyelvű kiadványban!


Éclair by GARUHARU

Éclair by GARUHARU

A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.


Szerzők: Yun Eunyoung