Szerző: Paco Pérez
Paco Roncero
Több mint 30 éve a konyhában és közel 15 éve két Michelin-csillag védelmében Paco Roncero nemcsak a spanyol gasztronómiai szcéna nélkülözhetetlen szakácsa, hanem a szakma őre is. Ezt bizonyítja is Paco Roncero a több mint 250 oldalának mindegyikében.
Miramar
Az író több évtizednyi munkásságának legjelentősebb történeteibe és alkalmazott technikáiba nyújt betekintést a szakácskönyve 320 oldalán keresztül. Felidézi a forrásokat, a kedvenc alapanyagait, technológiáit melyekből inspirációt merített akkor, és most. Paco Pérez elmeséli, hogy évekkel ezelőtt miként indította el a környék kortárs-avantgárd szemléletét, egy óriási és hihetetlen “kreativitás-lavinát”, melyből új ízek, emblematikus étel kreációk, éttermek születtek, és születnek ma is.