Barion Pixel

Flowers

Cédric Grolet


« Vissza | Szerzők: Cédric Grolet
  2022. március 31. 14:14

Flowers

A díjnyertes francia cukrász, Cédric Grolet legújabb francia cukrászkönyve


A Fruit: The Art of Pastry és az Opera Pâtisserie című könyveinek sikere után a francia cukrászszenzáció, Cédric Grolet kiadott egy új haute-cuisine cukrászkönyvet, amely teljes egészében a virágoknak szentelt.
Hagyományosan egy csokor virágot ajándékozunk. A séf ezzel a könyvvel szeretett volna extra dimenziót nyitni ennek a hagyománynak azáltal, hogy ehetővé tette azt. A színekkel, formákkal és összetevőkkel játszva a séf úgy találja, hogy a virágok végtelen ihletforrások. Az ínyenc recepteket ötvözi a habcsövek művészi használatával, hogy eredeti, virág alakú tortákat és tarte-kat készítsen.
A receptek egyszerűek, minimális felszereléssel elkészíthetők – elegendő egy habzsák és egy habcső. Csak türelemre és ügyességre van szükség. Illusztrált, lépésről-lépésre szóló útmutatások segítségével kifejezheti saját kreativitását az összetevők révén, legyen szó Chantilly krémről vagy ganache-ról. Egyenletes görbületekkel virágot formálhat, amely minden alkalommal más és más lehet. Fedezzen fel több mint 80 receptet tortákhoz, tarte-hoz és adagos desszertekhez, szezononként, ehető virágok széles választékában. 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Cédric Grolet
Kiadó: Ducasse Editions
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books, Torta Dizájn / Cake Design
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. május 26.
ISBN: 9782379450822
Nyelv: Angol
Méretek: 23.7 x 29.9 x 3.4 cm
Súly: 2.13 kg
Oldalszám: 349
Ár: 21 890 Ft
(20 848 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Coffee Dictionary

The Coffee Dictionary

A kávé A-tól Z-ig, a termesztéstől és pörköléstől a készítésig és kóstolásig. Egy A-Z-ig terjedő összefoglaló mindenről, amit tudnod kell a kávéról, egy bajnok barista-tól elsőkézből. A kávé népszerűbb, mint valaha – és komplexebb is. 


Alexandre Gauthier - Volume 2

Alexandre Gauthier - Volume 2

Egy figyelemre méltó első ópusz után Alexandra Gauthier, csillagos étterem séf-tulajdonosa új művel jelentkezik a La Grenouillère 100 receptjével - egy kortárs, igényes konyha megtestesülése, mélyen belegyökerezve egy gazdag és egyedülálló régióba.

 

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Mexican Vegetarian Cookbook

The Mexican Vegetarian Cookbook

Alapvető útmutató a vibráló, vegetáriánus mexikói otthoni főzéshez, beleértve a természetesen vegán, glutén- és tejmentes ételeket is.