Barion Pixel

Kiadványok: Ducasse Editions

Le Paris des Pâtisseries

Le Paris des Pâtisseries

Böngésszen körzetenként, a Párizsi cukrászok a legjobbak! Pillanatnyilag az 50 legjobb cukrász kínálja 100 desszert receptjét. 


Traité de Boulangerie au Levain

Traité de Boulangerie au Levain

Kiindulópont a pékszakma hivatásosainak, a Le Traité de boulangerie au levain a kenyérkészítés szerelmeseinek nélkülözhetetlen eszköze.


Le Grand livre de la Charcuterie

Le Grand livre de la Charcuterie

A szakma három virtuózának munkája, a Le Grand Livre de la Charcuterie az új nélkülözhetetlen kellék minden rendes charcutier (hentestermék-készítő) számára, aki méltóan szeretnék ezt a címet viselni. 


Fruit Cédric Grolet

Fruit Cédric Grolet

Cédric Grolet desszertjei felejthetetlen élményeket okoznak. Valódi alkotások, amiken továbbítja csúcsminőségű cukrászatát. Alkotásaiban a gyümölcsök esszenciája és valódi ereje tárul elénk. Élvezettel és ámulattal fedezhetjük fel Cédric Grolet alkotói folyamatát a séf vázlataitól egy műtárgyként lefotózott desszertig.


Szerzők: Cédric Grolet

Opera Patisserie

Opera Patisserie

Cédric Grolet lapozott egyet, és felfedezett valami újat, a péksütemények világát. A szakmai megközelítésben radikálisabb Fruits technikásságától felszabadulva törekszik a frissességre, a közvetlenségre és a megfelelő ízre.


Szerzők: Cédric Grolet

Le Grand Livre de la Boulangerie

Le Grand Livre de la Boulangerie

Egy könyv, amit 3 hivatásos pék neve fémjelez: Thomas Marie (Meilleur Ouvrier de France 2007-ben és a felsőoktatás vezetője a Lausanne-i vendéglátóipari iskolában), Jean-Marie Lanio (az INBP mesterkurzus vezetője az SPC-nél, Szöulban) és Patric Mitaillé (szintén a Lausanne-i vendéglátóipari iskola tanára).


Secrets de pâtissiers

Secrets de pâtissiers

Sajátítsa el mesteri módon a francia cukrászat alapjait receptről receptre, majd készítse el a legnagyobb séfek, Pierre Hermé, Christophe Adam, Philippe Conticini, Claire Heitzler, Jean-Paul Hévin, Pierre Marcolini és Christophe Michalak emblematikus fogásait.


Mirazur

Mirazur

Ismerkedjen meg az olasz-argentín séf, Mauro Colagreco Menton-i Mirazur éttermének szellemiségével. Szerelem első látásra ez a könyv; a terroir és az alapanyagok előtti hódolat, amik a modernitás fő szereplői a 3 Michelin-csillagos séf konyhájában. 


Szerzők: Mauro Colagreco