Le Paris des Pâtisseries
50 pâtissiers incontournables, 100 recettes irrésistibles
!['Le Paris des Pâtisseries Le Paris des Pâtisseries](/static/content/books/cover_img/0/774.jpg?977226916133819)
Böngésszen körzetenként, a Párizsi cukrászok a legjobbak! Pillanatnyilag az 50 legjobb cukrász kínálja 100 desszert receptjét.
Receptek minden szinten, hogy akár otthon is elkészíthesse PHILIPPE CONTICINI, YANN COUVREUR, CLAIRE DAMON, MAXIME FRÉDÉRIC, CÉDRIC GROLET, PIERRE HERMÉ és még sok más „tenor” és fiatal tehetség kedvenc alkotásait.
Termékinformációk
Szerzők: | Francois Blanc, Pierre Monetta |
Kiadó: | Ducasse Editions |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2020 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. április 28. |
ISBN: | 9782379450594 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 20.4 x 25.4 x 4 cm |
Súly: | 1.44 kg |
Oldalszám: | 366 |
Ár: |
17 590 Ft (16 752 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
FOUR in ONE
!['FOUR in ONE FOUR in ONE](/static/content/books/cover_img/0//thumb/314.jpg?338114084193281)
Négy az egyben. Négy tehetséges cukrászt ismerhetünk meg egy szintén négy témakörre osztott könyvön keresztül: torta, csokoládé, desszert (tányérdesszertként is funcionáló), és művészi kreációk. A Barcelonai Chocolate Academy két évtizedre visszatekintő ízletes története is terítékre kerül, amit a csokoládét tárgyaló fejezet részeként, első kézből az intézmény alapítóitól hallhatunk.
Fish Butchery
!['Fish Butchery Fish Butchery](/static/content/books/cover_img/0//thumb/972.jpg?343011586141803)
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
!['The Hog Island Book of Fish & Seafood The Hog Island Book of Fish & Seafood](/static/content/books/cover_img/0//thumb/945.jpg?574289876198673)
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.