Le Paris des Pâtisseries
50 pâtissiers incontournables, 100 recettes irrésistibles

Böngésszen körzetenként, a Párizsi cukrászok a legjobbak! Pillanatnyilag az 50 legjobb cukrász kínálja 100 desszert receptjét.
Receptek minden szinten, hogy akár otthon is elkészíthesse PHILIPPE CONTICINI, YANN COUVREUR, CLAIRE DAMON, MAXIME FRÉDÉRIC, CÉDRIC GROLET, PIERRE HERMÉ és még sok más „tenor” és fiatal tehetség kedvenc alkotásait.
Termékinformációk
Szerzők: | Francois Blanc, Pierre Monetta |
Kiadó: | Ducasse Editions |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2020 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. április 28. |
ISBN: | 9782379450594 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 20.4 x 25.4 x 4 cm |
Súly: | 1.44 kg |
Oldalszám: | 366 |
Ár: |
17 590 Ft (16 752 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
La pâtisserie de Jeffrey Cagnes

Vadonatúj cukrászkönyv Jeffrey Cagnes cukrász séftől! A közkedvelt szerző úgy képzelte el ezt a könyvet, mint egy közvetítő alkotást, egy felhívást, hogy egyszerű és hozzáférhető módon fedezze fel a cukrászatot, bemutatva az egyes receptek főbb lépéseit, a hozzájuk tartozó technikákat.
Living Bread

A Bread Alone úttörőjének új könyve, aki forradalmasította az amerikai kézműves kenyérsütést.
Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.