La France des Pâtisseries
50 pâtissiers incontournables, 100 recettes irrésistibles

Franciaország gazdag édes hagyományokban és tehetséges cukrászokban. Ez a könyv megtiszteli ezt a mesterséget azzal, hogy 50 cukrászmestert és 100 receptet mutat be, hogy minden rajongó megismerje alkotásaikat.
Városról városra személyes csodás alkotásokat fedezhetünk fel, újraértelmezett regionális specialitásokat és az új cukrászgeneráció legjobb receptjeit egyaránt. Ezek a cukrászok mind elengedhetetlenek, és értékes címjegyzéket alkotnak egy esetleges személyes látogatáshoz.
Photo: Ducasse Editions
Termékinformációk
Szerző: | Francois Blanc |
Kiadó: | Ducasse Editions |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. október 14. |
ISBN: | 9782379450778 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 20.5 x 25.4 x 4 cm |
Súly: | 1.44 kg |
Oldalszám: | 366 |
Ár: |
17 290 Ft (16 467 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Complete Bordeaux - 4th edition

A bordeaux-i borok a világ legjobbjai közé tartoznak. Complete Bordeaux - 4th edition: Ebben a teljesen átdolgozott és frissített kiadásában pedig a neves borszakértő, Stephen Brook páratlan áttekintést nyújt a régióról és borairól.
The Italian Deli Cookbook

A biscottitól a limoncellóig, a világ az olasz csemegeboltokkal folytatott szerelmi viszonya hosszú évek óta tart.
Archi fondant - Aurélien Cohen

Az ízek és textúrák autentikus mestereként a tehetséges cukrász, Aurélien Cohen egy új alkotással tér vissza, amelyben a „fondant” minden árnyalatát feltárja.