Barion Pixel

La France des Pâtisseries

50 pâtissiers incontournables, 100 recettes irrésistibles


« Vissza | Szerzők: Francois Blanc
  2021. november 27. 12:59

La France des Pâtisseries

Franciaország gazdag édes hagyományokban és tehetséges cukrászokban. Ez a könyv megtiszteli ezt a mesterséget azzal, hogy 50 cukrászmestert és 100 receptet mutat be, hogy minden rajongó megismerje alkotásaikat.


Városról városra személyes csodás alkotásokat fedezhetünk fel, újraértelmezett regionális specialitásokat és az új cukrászgeneráció legjobb receptjeit egyaránt. Ezek a cukrászok mind elengedhetetlenek, és értékes címjegyzéket alkotnak egy esetleges személyes látogatáshoz.

Photo: Ducasse Editions

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Francois Blanc
Kiadó: Ducasse Editions
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 14.
ISBN: 9782379450778
Nyelv: Francia
Méretek: 20.5 x 25.4 x 4 cm
Súly: 1.44 kg
Oldalszám: 366
Ár: 17 290 Ft
(16 467 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

The Connaught Bar - Cocktail Recipes and Iconic Creations

The Connaught Bar - Cocktail Recipes and Iconic Creations

„Amikor a Connaught bárra gondolok, újra és újra visszatérek a vendéglátáshoz, a módszertanhoz és a minőségi tapasztalatokhoz, amelyeket ott tapasztaltam az elmúlt évtizedben.” – Massimo Bottura


Let's Eat France!

Let's Eat France!

Soha nem volt olyan könyv a "francia" ételekről, mint a Let's Eat France! Egy könyv, amely szó szerint nagyobbnak tűnik, mint az élet. Az ételek szerelmeseinek és a frankofiloknak ünnepe, mely ötvözi az enciklopédia teljes erényét és az infógrafika megszállott vizuális örömeit a rajongók féktelen örömével.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León