Barion Pixel

Bien Cuit

The Art of Bread


« Vissza | Szerzők: Zachary Golper
  2019. szeptember 29. 22:46

Bien Cuit

A Bien Cuit, Zachary Golper véget nem érő küldetésének történetét meséli el, ami arra irányul, hogy a legtöbb ízt hozza ki a világ egyik legősibb és legegyszerűbb receptjéből. 


Az olvasók learathatják kíváncsiságának és perfekcionizmusának gyümölcsét, 50 kenyérrecept formájában, amik széles skálát lefednek egyszerű zsemléktől és kenyerektől, a híres 24-órás kovászáig.

Ez a könyv ugyanúgy a hagyomány, mint a találékonyság előtti tisztelgés. Golper módszerei relatíve egyszerűek és könnyen elsajátíthatóak, receptjei nem igényelnek modern eszközöket: csak egy tálat, egy sütőt és időt – a tészta elvégzi a munka nagyját.

Photo: Thomas Schauer

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Zachary Golper
Kiadó: Regan Arts
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2020. november 19.
ISBN: 9781682451458
Nyelv: Angol
Méretek: 23.6 x 27.4 x 3.6 cm
Súly: 1.78 kg
Oldalszám: 336
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Sweet Devotion - by Daniel Álvarez

Sweet Devotion - by Daniel Álvarez

Kortárs megközelítés az artisztikus viennoiserie világához. A könnyedség, a vaj illata, a panettone intenzitása és spontaneitása, az állandóan jelen lévő tészták – croissant, mille-feuille, palmera, ensaimada, neapolitain. Ezeket sokáig nem vették komolyan, de most elérkezett az ő idejük. Daniel Álvarez talán azon kevesek egyike, akik a leginkább hittek bennük. Ez a könyv a „Sweet Devotion” – azaz „Édes Odaadás” – zenei hangulatú címet viseli, és a séf sokszínű pályafutásának gyümölcse.


Szerzők: Daniel Álvarez

Root, Stem, Leaf, Flower

Root, Stem, Leaf, Flower

A gyökér, a szár, a levél és a virág, egy szakácskönyv a növényekről; arról szól, hogy a mindennapi főzés során a lehető legjobban használja fel a föld bőségét.


Szerzők: Gill Meller

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


La Tasquita De Enfrente

La Tasquita De Enfrente

Juanjo López 20 éve vette át a madridi La Tasquita de Enfrente vezetését. Attól a pillanattól fogva, a séf a legnagyobb tiszteletnek örvend, az őszintesége, a dolgok esszenciájának megragadása, és az időtlen luxusról kialakított sajátos képe miatt. A legjobb séfek és legigényesebb ínyencek az ízek védelmezőjeként dicsőítik.


Szerzők: Juanjo López