Bien Cuit
The Art of Bread
A Bien Cuit, Zachary Golper véget nem érő küldetésének történetét meséli el, ami arra irányul, hogy a legtöbb ízt hozza ki a világ egyik legősibb és legegyszerűbb receptjéből.
Az olvasók learathatják kíváncsiságának és perfekcionizmusának gyümölcsét, 50 kenyérrecept formájában, amik széles skálát lefednek egyszerű zsemléktől és kenyerektől, a híres 24-órás kovászáig.
Ez a könyv ugyanúgy a hagyomány, mint a találékonyság előtti tisztelgés. Golper módszerei relatíve egyszerűek és könnyen elsajátíthatóak, receptjei nem igényelnek modern eszközöket: csak egy tálat, egy sütőt és időt – a tészta elvégzi a munka nagyját.
Photo: Thomas Schauer










Termékinformációk
| Szerző: | Zachary Golper |
| Kiadó: | Regan Arts |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2020 |
| Forgalmazás kezdete: | 2020. november 19. |
| ISBN: | 9781682451458 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 23.6 x 27.4 x 3.6 cm |
| Súly: | 1.78 kg |
| Oldalszám: | 336 |
| Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.