Barion Pixel

Bien Cuit

The Art of Bread


« Vissza | Szerzők: Zachary Golper
  2019. szeptember 29. 22:46

Bien Cuit

A Bien Cuit Golper véget nem érő küldetésének történetét meséli el, ami arra irányul, hogy a legtöbb ízt hozza ki a világ egyik legősibb és legegyszerűbb receptjéből. 


Az olvasók learathatják kíváncsiságának és perfekcionizmusának gyümölcsét, 50 kenyérrecept formájában, amik széles skálát lefednek egyszerű zsemléktől és kenyerektől híres 24-órás kovászáig. Ez a könyv ugyanúgy a hagyomány, mint a találékonyság előtti tisztelgés. Golper módszerei relatíve egyszerűek és könnyen elsajátíthatóak, receptjei nem igényelnek modern eszközöket: csak egy tálat, egy sütőt és időt – a tészta elvégzi a munka nagyját.

Photo: Thomas Schauer

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Zachary Golper
Kiadó: Regan Arts
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2020. november 19.
ISBN: 9781682451458
Nyelv: Angol
Méretek: 23.6 x 27.4 x 3.6 cm
Súly: 1.78 kg
Oldalszám: 336
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Vegetables Ferrandi Paris

Vegetables Ferrandi Paris

A FERRANDI Paris, A Kulináris Művészetek Francia Iskolája – amit a Le Monde napilap A gasztronómia Harvardjának nevezett – a zöldségek konyhai felhasználásának legpontosabb szakkönyvével jelentkezik.


Szerzők: École Ferrandi

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.