Barion Pixel

Bien Cuit

The Art of Bread


« Vissza | Szerzők: Zachary Golper
  2019. szeptember 29. 22:46

Bien Cuit

A Bien Cuit, Zachary Golper véget nem érő küldetésének történetét meséli el, ami arra irányul, hogy a legtöbb ízt hozza ki a világ egyik legősibb és legegyszerűbb receptjéből. 


Az olvasók learathatják kíváncsiságának és perfekcionizmusának gyümölcsét, 50 kenyérrecept formájában, amik széles skálát lefednek egyszerű zsemléktől és kenyerektől, a híres 24-órás kovászáig.

Ez a könyv ugyanúgy a hagyomány, mint a találékonyság előtti tisztelgés. Golper módszerei relatíve egyszerűek és könnyen elsajátíthatóak, receptjei nem igényelnek modern eszközöket: csak egy tálat, egy sütőt és időt – a tészta elvégzi a munka nagyját.

Photo: Thomas Schauer

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Zachary Golper
Kiadó: Regan Arts
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2020. november 19.
ISBN: 9781682451458
Nyelv: Angol
Méretek: 23.6 x 27.4 x 3.6 cm
Súly: 1.78 kg
Oldalszám: 336
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Mother Grains

Mother Grains

100 kívánatos recept sütéshez-főzéshez és az ősi gabonák fogyasztásához egy híres kaliforniai péktől.


Szerzők: Roxana Jullapat

Evolutions in Bread

Evolutions in Bread

A New York Times bestseller szerzője, a (Flour Water Salt Yeast és a The Elements of Pizza) megtanítja Önnek, hogyan magasztalhatja a szendvicskenyeret, a reggeli pirítóst és az általános kenyérsütést, felhasználva mindazt, amit az elmúlt évtizedben tanult a kenyerek tökéletesítéséről.


Szerzők: Ken Forkish

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

Mirazur - Under the Sign of the Moon

Mirazur - Under the Sign of the Moon

A Mirazur, a „világ legjobb éttermének” gasztronómiai felfedezése és Mauro Colagreco séf kreatív víziója. Lépjen be Mauro Colagreco séf Mirazur varázslatos és ízletes világába, a három Michelin-csillagos éttermébe, amely a francia Riviéra mentén, a hegyek lábánál, a tengerre néz.