Barion Pixel

Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons

Petits Gâteaux, Tarts & Entremets Throughout the Seasons


« Vissza | Szerzők: Stéphane Glacier MOF, Jérôme Le Teuff
  2016. november 29. 22:20

Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons

A MOF (Meilleur Ouvrier de France) cím birtokosa Stephane Glacier és Cukrász-séfje, Jerome Le Teuff publikálásában kerül bemutatásra ez a szemet gyönyörködtető, professzionális cukrászkönyv, amely professzionális recepteket és konyhatechnikákat mutat be. A szezonalitás szellemét követve kerülnek bemutatásra a kis tortácskák, tarte-ok és desszertek.


A részekre osztott szakkönyv - Tavasz/Nyár és Ősz/Tél - az év bármely időszakára megfelelő ötletekkel tud előhozakodni. Minden egyes receptet részletes technológiai utasítás, a sütemények különféle rétegeinek ábrái kisérik, mely a hivatásos cukrászok igényeit is kielégítő, lépéseket ábrázoló fotók tesznek még érthetőbbé.

Photo: Gaëlle AP

 
 
 
 
 
 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Stéphane Glacier MOF, Jérôme Le Teuff
Kiadó: Stéphane Glacier MOF
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2014
ISBN: 9782954814100
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 22 x 27 x 2.5 cm
Oldalszám: 269
Ár: 29 990 Ft
(28 562 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Paco Roncero

Paco Roncero

Több mint 30 éve a konyhában és közel 15 éve két Michelin-csillag védelmében Paco Roncero nemcsak a spanyol gasztronómiai szcéna nélkülözhetetlen szakácsa, hanem a szakma őre is. Ezt bizonyítja is Paco Roncero a több mint 250 oldalának mindegyikében. 


Szerzők: Paco Pérez

The Korean Vegan Cookbook

The Korean Vegan Cookbook

Joanne Lee Molinaro rajongók millióit ragadta meg erőteljesen megindító személyes történeteivel a szerelemről, a családról és az ételekről. Debütáló szakácskönyvében kedvenc koreai ételeinek gyűjteményét osztja meg, amelyek közül néhány hagyományos és néhány újragondolt, valamint megrendítő narratív pillanatképek, amelyek formálták családja történetét.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury