Barion Pixel

Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons

Petits Gâteaux, Tarts & Entremets Throughout the Seasons


« Vissza | Szerzők: Stéphane Glacier MOF, Jérôme Le Teuff
  2016. november 29. 22:20

Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons

A MOF (Meilleur Ouvrier de France) cím birtokosa Stephane Glacier és Cukrász-séfje, Jerome Le Teuff publikálásában kerül bemutatásra ez a szemet gyönyörködtető, professzionális cukrászkönyv, amely professzionális recepteket és konyhatechnikákat mutat be. A szezonalitás szellemét követve kerülnek bemutatásra a kis tortácskák, tarte-ok és desszertek.


A részekre osztott szakkönyv - Tavasz/Nyár és Ősz/Tél - az év bármely időszakára megfelelő ötletekkel tud előhozakodni. Minden egyes receptet részletes technológiai utasítás, a sütemények különféle rétegeinek ábrái kisérik, mely a hivatásos cukrászok igényeit is kielégítő, lépéseket ábrázoló fotók tesznek még érthetőbbé.

Photo: Gaëlle AP

 
 
 
 
 
 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Stéphane Glacier MOF, Jérôme Le Teuff
Kiadó: Stéphane Glacier MOF
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2014
ISBN: 9782954814100
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 22 x 27 x 2.5 cm
Oldalszám: 269
Ár: 29 990 Ft
(28 562 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Masala

Masala

Menjen be egy szakács elméjébe, hogy megtanulja az indiai konyha alapjait, és megfejtse a fűszeres főzés titkait ebben a több mint 100 időtlen receptből álló gyönyörű gyűjteményben.


Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Az Ikarus étterem vendégszakácsai kivételes konyhaművészetüket mutatják be, legyen szó fúziós, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyháról. Martin Klein ügyvezető séf a nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja; kulináris turnéja például Görögország, Franciaország és Brazília felé vezet.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Quay

Quay

Peter Gilmore az ausztrál szakácszseni, a világ egyik legtehetségesebb szakácsa. Étterme a Quay jelenleg a The World's 50 Best Restaurant ranglistáján, az 58-ik helyén található. Az előkelő hely bizonyítja, hogy bizony gazdag beltartalommal rendelkező könyvről van szó.


Szerzők: Peter Gilmore