The Regional Italian Cookbook - Recipes from The Silver Spoon
The Silver Spoon Kitchen

Olaszország legmegbízhatóbb otthoni főzési forrása, amely gazdagon illusztrált pillantást vet az ország egyedi regionális konyháira.
Olaszország 20 régióból áll, mindegyiknek megvan a maga jellegzetes történelme, kultúrája, tája és receptjei. Földrajzilag rendszerezve, a The Regional Italian Cookbook: Recipes from The Silver Spoon az olasz konyha lenyűgöző sokszínűségét ünnepli, bemutatva az egyes régiók kulináris identitását a leghíresebb alapanyagokon, ételeken és étkezési hagyományokon keresztül.
Az olasz otthoni konyha hiteles hangjaként világszerte ismert The Silver Spoon Kitchen ínycsiklandó utazásra kalauzolja az olvasókat, 160 klasszikus receptet párosítva érzékletes írással és élénk fotókkal. Minden régió fejezete egy külön bevezetővel kezdődik, amely elmagyarázza a helyi alapanyagokat és ételeket, majd autentikus antipasti, primi, főételek, köretek és desszertek receptjei következnek.
Utazzon Észak-Olaszországból, ahol a kiadós, gazdag fogások, mint például a Fonduta valdostana és a Risotto alla Milanese, feltárják az Alpok és a délen fekvő Pó folyó völgyének földrajzi hatását, ahol a termékeny talaj és a meleg éghajlat menyországot teremt a zöldségek, citrusfélék és olajbogyó termesztéséhez.
Fedezze fel, hogyan alkalmazza Közép-Olaszország, amelyet gyakran a hagyományos olasz konyha szívének tekintenek, az egyszerű, kiváló minőségű alapanyagokat – legyen szó akár Toszkána rusztikus Ribollitájáról, akár Lazio erőteljes, tésztaközpontú konyhájáról –, és hogyan fejlesztette ki Szicília, a kulturális hatások olvasztótégelyével, jellegzetes ételeit.
Az ikonikus ételek és a kevésbé ismert gyöngyszemek időtálló receptjeit tartalmazó The Regional Italian Cookbook arra ösztönzi az olvasókat, hogy otthonukban is ízelítőt adjanak Olaszországból.
Termékinformációk
Szerző: | The Silver Spoon Kitchen |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. május 02. |
ISBN: | 9780714849218 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.5 x 27 x 4.1 cm |
Súly: | 1.62 kg |
Oldalszám: | 340 |
Ár: |
18 990 Ft (18 086 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Eataly: Contemporary Italian Cooking

A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.