Barion Pixel

ADN - Volume 1 Alain Ducasse - Emmanuel Pilon - Amaury Bouhours - Jean-Philippe Blondet

Alain Ducasse Naturalité


« Vissza | Szerzők: Alain Ducasse, Amaury Bouhours, Emmanuel Pilon, Jean-Philippe Blondet
  2024. november 08. 14:31

ADN - Volume 1 Alain Ducasse - Emmanuel Pilon - Amaury Bouhours - Jean-Philippe Blondet

"A mulandó boldogság kereskedői vagyunk, akiknek az emlékezete örökkévaló." ALAIN DUCASSE

A 135 recept, amelyet ebben a könyvben megosztanak, a kulináris gyakorlatuk középpontjában áll. A megkönnyebbülés és a kontraszt, a savas, keserű vagy sós jegyek és nyomok tökéletes művészetére, amelyek mély nyomot hagynak a testben és a szellemben egyaránt.


Emmanuel Pilon, Amaury Bouhours és Jean-Philippe Blondet, Alain Ducasse monacói, párizsi és londoni gasztronómiai éttermeinek séfjei a világra nyitott kortárs francia konyha megtestesítői.
Míg mindegyikük kivéste a saját útját és elmesélte saját történetét, egy közös DNS-ből, útjaik Alain Ducasse történetét követik nyomon, aki jóval a „Révolution de la Naturalité” forradalom elindítása előtt a Földközi-tengert a Haute Cuisine gasztronómia országává alakította.
Konyhájukban vagy a termelőkkel együtt felfedezve, a szárazföldhöz és a tengerhez a lehető legközelebb, mindannyian ugyanazt a növények filozófiáját védik, azok megőrzése és összekapcsolása.

Photographies: Matteo Carassale, Maki Manoukian et Foodstorymedia


 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Alain Ducasse, Amaury Bouhours, Emmanuel Pilon, Jean-Philippe Blondet
Kiadó: Ducasse Editions
Kategória: Chef, Alapanyag
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. november 11.
ISBN: 9782379450907
Nyelv: Francia
Méretek: 23.4 x 30.2 x 5.2 cm
Súly: 3 kg
Oldalszám: 539
Ár: 29 990 Ft
(28 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The World Atlas of Gin

The World Atlas of Gin

Mindenkinek és bárki számára, aki többet szeretne tudni a ginről, ez a teljes és végleges útmutató - amely a világ legjobb ginjeit, a történetüket és a gyártási módszereiket, valamint azokat az országokat mutatja be, amelyek hozzájárultak a gin globális sikertörténetéhez. 


Tom Kerridge Cooks Britain

Tom Kerridge Cooks Britain

Jöjjön el, és fedezze fel a legjobb brit ételeket Tom Kerridge séffel.


Szerzők: Tom Kerridge

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon