Könyvek, kiadványok
Core by Clare Smyth
!['Core by Clare Smyth Core by Clare Smyth](/static/content/books/cover_img/0//thumb/845.jpg?54452206617387)
Exkluzív betekintés az elismert séf, Clare Smyth munkájába és gondolkodásába, valamint három Michelin-csillagos éttermébe, a Core by Clare Smyth-be, a londoni Notting Hillben.
Des gâteaux & des saisons
!['Des gâteaux & des saisons Des gâteaux & des saisons](/static/content/books/cover_img/0//thumb/843.jpg?217895736132741)
Claire Damon - cukrász séf, a Relais Desserts tagja és a párizsi Des gâteaux et du Pain cukrászda élén (David Grangerrel együtt) első könyvében bemutatja vízióját a cukrászatáról.
Nordic Family Kitchen
!['Nordic Family Kitchen Nordic Family Kitchen](/static/content/books/cover_img/0//thumb/840.jpg?118175736127831)
Ha úgy gondolja, hogy nem érheti el a skandináv eleganciát, amikor a gyerekekkel együtt főz, Mikkel Karstad megmutatja, hogyan kell.
Sourdough baking a treatise
!['Sourdough baking a treatise Sourdough baking a treatise](/static/content/books/cover_img/0//thumb/838.jpg?175770736132281)
Az ágazat minden szakembere számára referenciaként szolgál a „Sourdough baking a treatise”
(kovászos csemegék sütése), a pék új alapvető eszköze.
Notebook - Pastries for Restaurants
!['Notebook - Pastries for Restaurants Notebook - Pastries for Restaurants](/static/content/books/cover_img/0//thumb/836.jpg?18018563612087)
Receptek, alkotások, tesztek és technikák, amelyek emblematikus éttermek konyháiban íródott jegyzetek formájában őriztek, ezt tartalmazza Spyros Pediaditakis cukrász első „Notebook: Pastries for Restaurants” című könyve.
12 saisons de Yann Couvreur
!['12 saisons de Yann Couvreur 12 saisons de Yann Couvreur](/static/content/books/cover_img/0//thumb/834.jpg?980454176196222)
Yann Couvreur, a fiatal cukrásztehetség, egy új könyvvel tér vissza, amely egy évre szóló cukrászkülönlegességeket ajánl évszakokon át.
How to Grill Vegetables
!['How to Grill Vegetables How to Grill Vegetables](/static/content/books/cover_img/0//thumb/832.jpg?255956686113843)
Ez az ínycsiklandó, úttörő szakácskönyv a zöldségek grillezésének minden módját ünnepli Amerika mester grillezőjétől”. Megmutatja, hogyan vigyen élő tüzet vagy fafüstöt minden elképzelhető zöldségbe.
The Restaurant - Das Kochbuch
!['The Restaurant - Das Kochbuch The Restaurant - Das Kochbuch](/static/content/books/cover_img/0//thumb/830.jpg?47504643610186)
Heiko Nieder exkluzív betekintést nyújt összetéveszthetetlen konyhaművészetébe. Heiko Nieder bázisa a zürichi "The Dolder Grand" Hotel "The Restaurant" nevű étterme. Nieder receptjei meglepőek és precízek, mindegyik egy műalkotás.
Slippurinn
!['Slippurinn Slippurinn](/static/content/books/cover_img/0//thumb/828.jpg?469592436113912)
Szakácskönyv a feltörekvő sztárséftől Gísli Matt-től, Slippurinn-ből, mely egy nemzetközi úti cél, étterem Izlandon, Westman – szigeteken.
Patisserie Ferrandi Paris
!['Patisserie Ferrandi Paris Patisserie Ferrandi Paris](/static/content/books/cover_img/0//thumb/826.jpg?629187336176741)
A Ferrandi, A Konyhaművészet Francia Iskolája Párizsban – amit a Le Monde újság a ‘gasztronómia Harvardjának’ titulált – a világ legjelentősebb cukrásziskolája. Foszló croissanoktól papírvékony mille-feuille-ökig, és a gesztenyekrémmel töltött Paris-Brest-től ünnepi karácsonyfákig (Bûche de Noël), ez az összefoglaló mű, kézen fogva vezeti a feltörekvő cukrászokat minden lépésen át – alaptechnikáktól a Michelin-csillagos desszertekig.
Grist
!['Grist Grist](/static/content/books/cover_img/0//thumb/844.jpg?746458736120012)
A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket.
Le Grand Livre du Snacking
!['Le Grand Livre du Snacking Le Grand Livre du Snacking](/static/content/books/cover_img/0//thumb/841.jpg?841675736118971)
Három MOF szakember (Meilleurs Ouvriers de France) és egy volt séf, aki az Ecole Hôtelière de Lausanne tanára lett, összefogtak, hogy a péksütemények és hentesáruk legjavát kínálják egy könyvben, amely a szendvicseknek, de a sült- vagy csemegetermékeknek is szól, anélkül, hogy elfelejtené az alapokat (kenyereket, pástétomokat, szószokat, fűszereket).
Next
!['Next Next](/static/content/books/cover_img/0//thumb/839.jpg?206423736191701)
A DÁN KONYHA és annak kulináris égboltja a világ leghíresebb konyhái közé tartozik. A kreativitás évről évre új szintre emelkedik, és ez a növekvő kreativitás szembetűnő.
Rare Whisky - Explore the World's Most Exquisite Spirits
!['Rare Whisky - Explore the World's Most Exquisite Spirits Rare Whisky - Explore the World's Most Exquisite Spirits](/static/content/books/cover_img/0//thumb/837.jpg?853046636192871)
A Rare Whiskey a világ legkiválóbb és legritkább whiskyinek stílusos felfedezése, kitűnően csomagolva egy keménykötésű könyvbe, külső tokkal védve azt.
Fermentation - Heiko Antoniewicz
!['Fermentation - Heiko Antoniewicz Fermentation - Heiko Antoniewicz](/static/content/books/cover_img/0//thumb/835.jpg?595734536128431)
Fedezze fel az erjesztést Heiko Antoniewicz-zel. Ebben a rendkívüli szakácskönyvben mindent megtalál, ami az erjesztéssel (fermentálással) kapcsolatos.
Break! by Eric Ortuno
!['Break! by Eric Ortuno Break! by Eric Ortuno](/static/content/books/cover_img/0//thumb/831.jpg?336286656175111)
Sablé, ostyatekercs, leveles tészta, aprósütemény, ropogós, keksz, carquinyolis (katalán keksz), ostya, speculoos keksz, baklava, linzer, cigarellos, grissini: Mi a közös ezekben a különlegességekben? Nos, eltörnek, szuggesztív hangot adnak ki, olyan ropogást, amely finom textúrájukról árulkodik. Ez az angol „break” szó első jelentése.
Csokoládé Le Cordon Bleu
!['Csokoládé Le Cordon Bleu Csokoládé Le Cordon Bleu](/static/content/books/cover_img/0//thumb/829.jpg?851403436168561)
Fedezze fel a világot, ahol a csokoládé a király, ahol ez a legváltozatosabb összetevő zamatos tortákká, pitékké, mousse és jeges desszertekké, italokká, kekszekké és egyéb édességekké alakul át.
The Chicken Soup Manifesto
!['The Chicken Soup Manifesto The Chicken Soup Manifesto](/static/content/books/cover_img/0//thumb/827.jpg?27758733615468)
Ez a világ egyik legszélesebb körben értelmezett, szerény és legkedveltebb ételének ünnepe: A Csirkeleves
Csokoládé - Ferrandi Paris
!['Csokoládé - Ferrandi Paris Csokoládé - Ferrandi Paris](/static/content/books/cover_img/0//thumb/825.jpg?730977336197871)
Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.