Barion Pixel

Archi fondant - Aurélien Cohen

Coulant, fondant, crémeux... 50 recettes qui ont du coeur


« Vissza | Szerzők: Aurélien Cohen
  2024. szeptember 20. 16:58

Archi fondant - Aurélien Cohen

Az ízek és textúrák autentikus mestereként a tehetséges cukrász, Aurélien Cohen egy új alkotással tér vissza, amelyben a „fondant” minden árnyalatát feltárja.


Az Archi fondant egy igazi ínyenc utazás a cukrászat világába, ahol finoman ötvöződik a 100%-os fondant, finoman folyós, könnyű krémes, kompótok és folyékony szívek, amelyek felrobbannak a szájban, és finoman kombinálódnak ezáltal felszabadítva minden aromájukat.

Aurélien Cohen, hűen ahhoz, hogy szenvedélyét elérhető módon megossza, felajánlja néhány emblematikus receptjét és új alkotásait, amelyek mindegyike világosan részletezett és illusztrált, hogy kiemelje a fondant különböző fokozatait.

A Szerző:

A 2023-as Fou de Pâtisserie Trophy közönségdíjasának és a 2024-es La Liste 1000 Év Tehetsége díjának nyertese Aurélien Cohen úgy döntött, hogy követi szenvedélyét, és 25 évesen cukrász lett. Süteményei nagyon gyorsan felkeltették a figyelmet a közösségi hálózatokon, több mint 324 000 Instagram-előfizetővel, ami miatt mesterkurzusokat is szervez.

2021-ben sikeresen megnyitotta cukrászdáját Asnières-ben, ahol olyan desszerteket kínál, amelyekkel azonosulni tud, és ahol ő vezeti a műhelyeit.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Aurélien Cohen
Kiadó: Solar
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. október 14.
ISBN: 9782263187872
Nyelv: Francia
Méretek: 21.7 x 29.9 x 3.2 cm
Súly: 1.21 kg
Oldalszám: 264
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Grist

Grist

A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket. 


The Ultimate Burger

The Ultimate Burger

Érje el a „Burger” nagyságot, felújított klasszikusokkal, regionális kedvencekkel, házikészítésű kiegészítőkkel (a húskeverékektől a bucikig), és kézműves burger alkotásokkal, a tökéletes sültkrumplival, köretekkel és jeges italokkal.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim