Könyvek, kiadványok
The Origins of Cooking
!['The Origins of Cooking The Origins of Cooking](/static/content/books/cover_img/0//thumb/740.jpg?139753576131814)
A főzés születésének hiánytalan felfedezése, az első számú szakértelemként ismert Ferran Adrià vezette elBullifoundation írásában.
monk
!['monk monk](/static/content/books/cover_img/0//thumb/733.jpg?307669906184551)
Hangulatos és személyes séf monográfia és óda a fatüzelésű főzéshez - Japán izgalmas, feltörekvő séfjétől
SIGNED EDITION
Tanja Vegetarisch
!['Tanja Vegetarisch Tanja Vegetarisch](/static/content/books/cover_img/0//thumb/730.jpg?413588706109761)
A vegetáriánus főzés összhangban van a kor szellemével, de Tanja Grandits mindennapjaival is.
Drift - Volume 10 - Manhattan
!['Drift - Volume 10 - Manhattan Drift - Volume 10 - Manhattan](/static/content/books/cover_img/0//thumb/728.jpg?71523670617849)
A Drift Manhattan VOL 10. kötet reflektorfénybe helyezi York City leghíresebb kerületét: Manhattant.
Bachour Gastro
!['Bachour Gastro Bachour Gastro](/static/content/books/cover_img/0//thumb/719.jpg?23546460610759)
Ebben a könyvben felfedezzük Antonio Bachour egyedi gasztronómiáját, 52 egyedi, eddig nem publikált alkotás révén.
Sourdough Panettone and Viennoiserie
!['Sourdough Panettone and Viennoiserie Sourdough Panettone and Viennoiserie](/static/content/books/cover_img/0//thumb/717.jpg?195021506126681)
Egy átfogó értekezés az édes kovászos tésztákról, amelyeket természetes kovásszal erjesztettek. A szakkönyv három fő részre oszlik: elmélet, gyakorlat és receptek.
All About Croissant
!['All About Croissant All About Croissant](/static/content/books/cover_img/0//thumb/711.jpg?889390206168042)
Minden, amit valaha tudni akartál a Croissant-ról és a laminálás technikájáról, itt bemutatásra kerül. Az All About Croissant egy lépésről lépésre, amely elmagyarázza a croissant készítését.
Wine Simple
!['Wine Simple Wine Simple](/static/content/books/cover_img/0//thumb/708.jpg?562001895141351)
Wine Simple a világhírű sommelier, Aldo Sohm dinamikus, nélkülözhetetlen borkalauza az új generáció számára.
Petite Patisserie
!['Petite Patisserie Petite Patisserie](/static/content/books/cover_img/0//thumb/705.jpg?657384795115961)
Örömteli kötet, amelyet finom és elbűvölő süteményeknek szenteltek.
Christophe Felder szakértői útmutatásai alapján minden otthoni cukrász újból létrehozhatja az édes varázslatot és a kicsiny „élvezeteket”.
Finding Fire
!['Finding Fire Finding Fire](/static/content/books/cover_img/0//thumb/738.jpg?346611216169112)
A Finding Fire a tűzzel való főzésről szól. Az új borítóval frissített változat annak a történetét meséli el, ahogy az Egyesült Királyságban tanult séf, Lennox Hastie megtanulta a tűz nyelvét és használatának művészetét.
The Pie Room
!['The Pie Room The Pie Room](/static/content/books/cover_img/0//thumb/736.jpg?787795116113042)
Fedezze fel a meghatározó pite-bibliát az önmagát pitetészta-deviánsnak tartó séftől és London pitekirályától, Calum Franklin-től.
Flavour Thesaurus
!['Flavour Thesaurus Flavour Thesaurus](/static/content/books/cover_img/0//thumb/731.jpg?243728686117782)
Gondolkozott már azon, hogy miért működik az egyik íz a másikkal? Vagy hiányzott az ihlet, hogy mit kezdjünk egy köteg céklával?
Pure Freude
!['Pure Freude Pure Freude](/static/content/books/cover_img/0//thumb/729.jpg?20528870610697)
Hogyan gondolkodik egy csúcsszakács az egyszerű ételek elkészítésekor? Hogyan használja a különféle ízeket, hogy egyszerre könnyebbé és kifinomultabbá tegye az ételeit?
Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve
!['Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve](/static/content/books/cover_img/0//thumb/726.jpg?48586760619679)
Még egy receptkönyv, amiből már így is sok van? Nem így gondoljuk, és nem is szerettük volna, hogy így legyen. Recepteket természetesen tartalmaz ez a könyv is, szám szerint 143-at, de ennél többet szándékoztunk nyújtani a szenvedélyes szakácsoknak, legyenek felvilágosult amatőrök vagy szakmai gyakorlatuk előtt álló fiatalok.
Ikarus invites the world's best chefs VOL7
!['Ikarus invites the world's best chefs VOL7 Ikarus invites the world's best chefs VOL7](/static/content/books/cover_img/0//thumb/718.jpg?699721506130921)
Az Ikarus étterem vendégszakácsai kivételes konyhaművészetüket mutatják be, legyen szó fúziós, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyháról. Martin Klein ügyvezető séf a nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja; kulináris turnéja például Görögország, Franciaország és Brazília felé vezet.
Gin - How to Drink it - 125 gins, 4 ways
!['Gin - How to Drink it - 125 gins, 4 ways Gin - How to Drink it - 125 gins, 4 ways](/static/content/books/cover_img/0//thumb/715.jpg?563631406142812)
Mivel minden eddiginél több ginmárka áll rendelkezésre, tudnia kell, hogy miként választhatja ki és hozhatja ki a legtöbbet a vásárolt márkákból, megértve azok ízét, hogy a lehető legfinomabb módon fogyassza őket.
Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition
!['Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition](/static/content/books/cover_img/0//thumb/710.jpg?077311106143761)
A Petit Fours minden aspektusa kiderül ebből az új Stéphane Glacier könyvből. Az oldalakon bemutatott receptek fejezetekre vannak felosztva, minden alkalomra és a nap minden szakára egyaránt.
The Ultimate Pasta Machine Cookbook
!['The Ultimate Pasta Machine Cookbook The Ultimate Pasta Machine Cookbook](/static/content/books/cover_img/0//thumb/706.jpg?029020895119852)
Végül egy szakácskönyv a tésztakészítésről, amely mindenféle tésztagépekre kiterjed - mind kézi, mind elektromos, valamint keverőgép kiegészítőivel készültekre is. A könnyen elsajátítható receptek és a folyamatábrák segítségével biztosan hamarosan szakértő tésztamesterré válik!
Hugh Johnson's Pocket Wine 2022
!['Hugh Johnson's Pocket Wine 2022 Hugh Johnson's Pocket Wine 2022](/static/content/books/cover_img/0//thumb/704.jpg?227318926116172)
Hugh Johnson boros zsebkönyve alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol - üzletekben, éttermekben vagy akár az interneten. A friss megjelenésnek nincs versenytársa, ez egy átfogó és naprakész éves útmutató.