Könyvek, kiadványok
The Vegetarian Silver Spoon
!['The Vegetarian Silver Spoon The Vegetarian Silver Spoon](/static/content/books/cover_img/0//thumb/673.jpg?187297885170771)
Több mint 200 ízletes, klasszikus és kortárs olasz vegetáriánus recept a közismert Silver Spoon sorozat konyhájából.
The Silver Spoon - Recipes for Babies
!['The Silver Spoon - Recipes for Babies The Silver Spoon - Recipes for Babies](/static/content/books/cover_img/0//thumb/671.jpg?333607885152241)
Teljeskörű kalauz ahhoz, hogyan főzzünk kisbabáinknak és gyermekeinknek, átadva a jó ételek élethosszig tartó szeretetét – olasz módra!
The Pastry Alphabet
!['The Pastry Alphabet The Pastry Alphabet](/static/content/books/cover_img/0//thumb/668.jpg?553533585166431)
Hogy tovább feszegessék az ízek és a séfek kreativitásának határait, a Cacao Barry cukrász séfekből álló csapata egy olyan kollekciót fejlesztett ki, ami mélyen a francia hagyományokban gyökerezik, azzal a szándékkal, hogy progresszív eszméket hozzanak a cukrászat világába.
Sun and Rain
!['Sun and Rain Sun and Rain](/static/content/books/cover_img/0//thumb/665.jpg?308687185142771)
Személyes séf-monográfia és az első könyv, a globálisan elismert Ana Roš séftől, a szlovén Hiša Franko étteremből.
Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry
!['Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry](/static/content/books/cover_img/0//thumb/663.jpg?129869975183232)
Az előző bestseller kézikönyvével, a "Tradizione in Evoluzione - Art and Science in Pastry Shops" kiadvánnyal Leonardo di Carlo egy innovatív tudományos és kreatív megközelítést rajzolt ki, ami megkérdőjelezi és ésszerűsíti a műhelyek gondolkodási és működési módszereit.
Bachour in Color
!['Bachour in Color Bachour in Color](/static/content/books/cover_img/0//thumb/661.jpg?475811975159802)
Antonio Bachour világa színesben. A világ egyik legnépszerűbb cukrásza felfedi emblematikus specialitásait ebben a gyönyörű cukrászkönyvben.
Passion et Tradition Boulangère
!['Passion et Tradition Boulangère Passion et Tradition Boulangère](/static/content/books/cover_img/0//thumb/659.jpg?505355775134681)
Ludovic Richard, Meilleur Ouvrier de France Boulanger (MOF), a Párizsi Bellouet Conseil iskola külsős oktatójának professzionális pékszakkönyve.
Radix
!['Radix Radix](/static/content/books/cover_img/0//thumb/655.jpg?201047575197261)
Sablés, éclairs, puff pastries, sponge cakes, travel cakes, financiers, panettones, cakes, millefeuilles, sheet cakes, tartelettes, souflés, strips and baked tarts, cheesecake, Russian cake, entremets…
Gewürze Tanja Grandits
!['Gewürze Tanja Grandits Gewürze Tanja Grandits](/static/content/books/cover_img/0//thumb/652.jpg?655950575104912)
Tanja Grandits, a Stucki Basel étterem főszakácsa könyvében megnyitja fűszertartó dobozát és 150 speciális receptet mutat be a mindennapokra, a vendégek számára, úgy mint a borsó-alma gazpacho köménnyel, a sütőtökös-kardamom kenyeret, citromos-gyömbéres csirkét, csillagánizsos lazac tataki-t szezámos zöldségekkel, vagy éppen a csillagánizsos csokoládé mousse-t, valamint egyszerű alapokat, mint például házi sáfrányos-szezámos sót, vagy édes chili szószt fahéjvirágokkal.
Cook the Mountain
!['Cook the Mountain Cook the Mountain](/static/content/books/cover_img/0//thumb/675.jpg?084301985156101)
Fedezzel fel Nordert Niederkofler séf hiperlokális konyháját, az Olasz Alpokban fekvő Dél-tiroli otthonában.
Ekstedt
!['Ekstedt Ekstedt](/static/content/books/cover_img/0//thumb/672.jpg?91919788517839)
„Egyenlő rész nyírfával és szenvedéllyel tápláljuk a tüzet. Minden hozzávalót nyílt tűzön készítünk el. A faszén és a füst a legerősebb eszközeink. Nincs elektromos grill, gáztűzhely – csak természetes hő, korom, hamu, füst és tűz. A főzés ősi módja iránt érzett tiszteletből választottuk ezeket a módszereket. Az Ekstedt-ben a lángok a kifogástalanok.”
The Art & Science of Foodpairing
!['The Art & Science of Foodpairing The Art & Science of Foodpairing](/static/content/books/cover_img/0//thumb/670.jpg?300316885199442)
A Foodpairing (ételpárosítás) egy módszer arra, hogy azonosítsuk mely ételek működnek jól együtt, olyan úttörő tudományos kutatásokon alapulva, amik a neurogasztronómiát (annak tudománya, ahogy az agy értelmezi az ízeket) az ételek kémiai felépítéséből származó aromaprofilok elemzésével ötvözi.
Koji Alchemy
!['Koji Alchemy Koji Alchemy](/static/content/books/cover_img/0//thumb/667.jpg?322709285144691)
A Koji Alchemy az első könyv, ami a kojival - A GOMBA, ami a szójaszósz, miso, mirin, sake, jiang, douchi, amazake, makgeolli, meju, tapai és sok más a Japán konyha alapját adó hozzávaló ízletes, umami ízeiért felelős - erjesztett ételek folyamatainak, koncepcióinak és receptjeinek van szentelve.
The Irish Cookbook
!['The Irish Cookbook The Irish Cookbook](/static/content/books/cover_img/0//thumb/664.jpg?428877185155603)
A „The Irish Cookbook” bemutatja az ír konyha valódi mélységét, hozzávalóit és lenyűgöző történelmét, úgy, mint még soha.
Tra l'onirico e il reale
!['Tra l'onirico e il reale Tra l'onirico e il reale](/static/content/books/cover_img/0//thumb/662.jpg?139388975117821)
Első, „művészeti kiállításával” Fabrizio Fiorani rátapos a kreativitás gázpedáljára, a művészi inspiráció és az emlékek látnoki édessége közötti párbeszédben, újból és újból kiszínezve a hagyományokat, elhagyva önmagát a látomások és az ihletek felé egy olyan játékban, amiben a varázslatot az íz intenzitása adja.
So Good Magazine #23
!['So Good Magazine #23 So Good Magazine #23](/static/content/books/cover_img/0//thumb/660.jpg?826328716123271)
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
Food Artisans of Japan - Recipes and stories
!['Food Artisans of Japan - Recipes and stories Food Artisans of Japan - Recipes and stories](/static/content/books/cover_img/0//thumb/657.jpg?716275675116931)
Merüljön el Japán sokszínű kulináris tájképében 7 lenyűgöző japán séf 120 receptjével és 24 történettel kézműves szakemberekről, Nancy Singleton Hachisu díjnyertes író szemszögéből.
Cuines,33
!['Cuines,33 Cuines,33](/static/content/books/cover_img/0//thumb/654.jpg?732065575194991)
Professzionális motocross versenyző akart lenni, de egy súlyos baleset összetörte a gyermekkori álmát. Éppen ezért Edwin Menue egy másik cél felé irányította ambícióját: a konyha felé.
Kräuter Tanja Grandits
!['Kräuter Tanja Grandits Kräuter Tanja Grandits](/static/content/books/cover_img/0//thumb/651.jpg?864850575104281)
Tanja Grandits, az aromakonyha mestere 140 új receptet mutat be könyvében, amelyben kinyilvánítja az ízgazdagságát és a fűszernövények színes és sokszínű világának minden árnyalatát.