Barion Pixel

The Rice Book

History, Culture, Recipes


« Vissza | Szerzők: Sri Owen
  2023. október 05. 17:43

The Rice Book

A Rice Book azonnal klasszikussá vált, amikor harminc évvel ezelőtt megjelent, és a mai napig a döntő könyv a témában.


A rizs a világ több mint felének alapvető élelmiszere, és a kreativitás, amellyel az emberek hozzáállnak ehhez a szerény gabonához, nem ismer határokat. A neves élelmiszer-író, Sri Owen kiterjedt utazásai és több éves kutatása során biryanis, rizottó, pilaf és paella receptjei származnak Indonéziából, Thaiföldről, Japánból, Koreából, Oroszországból, Iránból, Afganisztánból, Spanyolországból, Olaszországból, Brazíliából és más országokból.
Pompás, új színben, Bee Wilson új előszavával és frissített bevezetővel a rizs táplálkozásáról, történelméről és kultúrájáról, több mint 160 finom, bolondbiztos recepttel (ebből 20 új) és gyönyörű illusztrációkkal, ételfotókkal, ez a könyv minden konyha és szakács nélkülözhetetlen szakácskönyve.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Sri Owen
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. október 05.
ISBN: 9781526621634
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 17.6 x 24.1 x 3.2 cm
Súly: 1.21 kg
Oldalszám: 384
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Mandalay

Mandalay

A Burmai ételeket a hozzá legközelebb eső országok befolyásolják leginkább. Thaiföldről, Indiából és Kínából származó technikák és összetevők használatosak, de saját „ízvilágot” használnak, hogy valami finom, ízletes és egyedülállóan Burmai legyen.


Szerzők: MiMi Aye

12 saisons de Yann Couvreur

12 saisons de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a fiatal cukrásztehetség, egy új könyvvel tér vissza, amely egy évre szóló cukrászkülönlegességeket ajánl évszakokon át.


Szerzők: Yann Couvreur

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.