The Rice Book
History, Culture, Recipes
A Rice Book azonnal klasszikussá vált, amikor harminc évvel ezelőtt megjelent, és a mai napig a döntő könyv a témában.
A rizs a világ több mint felének alapvető élelmiszere, és a kreativitás, amellyel az emberek hozzáállnak ehhez a szerény gabonához, nem ismer határokat. A neves élelmiszer-író, Sri Owen kiterjedt utazásai és több éves kutatása során biryanis, rizottó, pilaf és paella receptjei származnak Indonéziából, Thaiföldről, Japánból, Koreából, Oroszországból, Iránból, Afganisztánból, Spanyolországból, Olaszországból, Brazíliából és más országokból.
Pompás, új színben, Bee Wilson új előszavával és frissített bevezetővel a rizs táplálkozásáról, történelméről és kultúrájáról, több mint 160 finom, bolondbiztos recepttel (ebből 20 új) és gyönyörű illusztrációkkal, ételfotókkal, ez a könyv minden konyha és szakács nélkülözhetetlen szakácskönyve.
Termékinformációk
Szerző: | Sri Owen |
Kiadó: | Bloomsbury Publishing |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. október 05. |
ISBN: | 9781526621634 |
Nyelv: | Angol-Spanyol |
Méretek: | 17.6 x 24.1 x 3.2 cm |
Súly: | 1.21 kg |
Oldalszám: | 384 |
Ár: |
12 890 Ft (12 276 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Latin American Cookbook
Rendkívüli ünnepe a kontinens nagyon kedvelt regionális konyháinak – 600 recepttel.
Dessert
Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.
Heritage et Creations
Íme az Editions Bellouet Conseil, Jean Michel Perruchon MOF gyűjteményének legújabb tagja. Ez a könyv híd a hagyományos receptek, amiket kollégáink tanítottak és a tanáraik csapata által továbbfejlesztett változatai között.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.