The Rice Book
History, Culture, Recipes
A Rice Book azonnal klasszikussá vált, amikor harminc évvel ezelőtt megjelent, és a mai napig a döntő könyv a témában.
A rizs a világ több mint felének alapvető élelmiszere, és a kreativitás, amellyel az emberek hozzáállnak ehhez a szerény gabonához, nem ismer határokat. A neves élelmiszer-író, Sri Owen kiterjedt utazásai és több éves kutatása során biryanis, rizottó, pilaf és paella receptjei származnak Indonéziából, Thaiföldről, Japánból, Koreából, Oroszországból, Iránból, Afganisztánból, Spanyolországból, Olaszországból, Brazíliából és más országokból.
Pompás, új színben, Bee Wilson új előszavával és frissített bevezetővel a rizs táplálkozásáról, történelméről és kultúrájáról, több mint 160 finom, bolondbiztos recepttel (ebből 20 új) és gyönyörű illusztrációkkal, ételfotókkal, ez a könyv minden konyha és szakács nélkülözhetetlen szakácskönyve.
Termékinformációk
Szerző: | Sri Owen |
Kiadó: | Bloomsbury Publishing |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. október 05. |
ISBN: | 9781526621634 |
Nyelv: | Angol-Spanyol |
Méretek: | 17.6 x 24.1 x 3.2 cm |
Súly: | 1.21 kg |
Oldalszám: | 384 |
Ár: |
12 890 Ft (12 276 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Le Cordon Bleu - Az édességek magasiskolája
A Le Cordon Bleu a nemzetközileg elismert intézmény, amely a kulináris kiválóság szinonimája a profik és amatőrök számára egyaránt.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Paco Torreblanca
Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.