Barion Pixel

The Rice Book

History, Culture, Recipes


« Vissza | Szerzők: Sri Owen
  2023. október 05. 17:43

The Rice Book

A Rice Book azonnal klasszikussá vált, amikor harminc évvel ezelőtt megjelent, és a mai napig a döntő könyv a témában.


A rizs a világ több mint felének alapvető élelmiszere, és a kreativitás, amellyel az emberek hozzáállnak ehhez a szerény gabonához, nem ismer határokat. A neves élelmiszer-író, Sri Owen kiterjedt utazásai és több éves kutatása során biryanis, rizottó, pilaf és paella receptjei származnak Indonéziából, Thaiföldről, Japánból, Koreából, Oroszországból, Iránból, Afganisztánból, Spanyolországból, Olaszországból, Brazíliából és más országokból.
Pompás, új színben, Bee Wilson új előszavával és frissített bevezetővel a rizs táplálkozásáról, történelméről és kultúrájáról, több mint 160 finom, bolondbiztos recepttel (ebből 20 új) és gyönyörű illusztrációkkal, ételfotókkal, ez a könyv minden konyha és szakács nélkülözhetetlen szakácskönyve.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Sri Owen
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. október 05.
ISBN: 9781526621634
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 17.6 x 24.1 x 3.2 cm
Súly: 1.21 kg
Oldalszám: 384
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Szellemes, őszinte és éleslátó: óda, Magnus Nilsson séf rendkívüli étterméből, és izgalmas kommentár a gasztronómiai kultúráról.


Szerzők: Magnus Nilsson

Quay

Quay

Peter Gilmore az ausztrál szakácszseni, a világ egyik legtehetségesebb szakácsa. Étterme a Quay jelenleg a The World's 50 Best Restaurant ranglistáján, az 58-ik helyén található. Az előkelő hely bizonyítja, hogy bizony gazdag beltartalommal rendelkező könyvről van szó.


Szerzők: Peter Gilmore

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.