Barion Pixel

Italy by Ingredient

Artisanal Foods, Modern Recipes


« Vissza | Szerzők: Viola Buitoni
  2023. október 06. 14:19

Italy by Ingredient

Friss megközelítés az olasz konyhához a legikonikusabb alapanyagokon keresztül, az olasz származású főzőoktató, Viola Buitoni bemutatásával.


A fényes balzsamecettől, a parmigiano reggiano pelyheken és kanálnyi friss ricottán át a krémes rizottószemekig – az olasz konyha összetevői világszerte ismertek, szaküzletekben és éttermekben szerte a világon kaphatók.
Az umbriai vidéken nevelkedett római származású Viola Buitoni ezekkel a kézműves ételeken nőtt fel, és megtanulta, hogyan fejlődtek ki az évszázados bölcsességből, a szűk közösségekből és a fenntartható termelésből. Buitoni, aki most amerikai főzőoktató, szenvedélye, hogy megossza hazája szeretett ízeit a házi szakácsokkal.

Ebben a debütáló szakácskönyvben bemutatja Olaszország legikonikusabb alapanyagainak történetét és földrajzát, bemutatva a modern házi szakácsoknak, hogyan építsenek be robusztus ízeket és technikákat a konyhájukba.
Gyakorlati útmutatók a szezonális étkezéshez, a nehezen beszerezhető cikkek egyszerű helyettesítőit, valamint értékes vásárlási tippek egészítik ki a könnyen elérhető recepteket.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Viola Buitoni
Kiadó: Rizzoli International Publications
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. október 06.
ISBN: 9780847873647
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 25.4 x 3 cm
Súly: 1.42 kg
Oldalszám: 264
Ár: 13 890 Ft
(13 229 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Is This A Cookbook?

Is This A Cookbook?

Nos, tele van Heston tipikusan zseniális, finom és ötletes receptjeivel, köztük zöld gazpacho, cékla és borsó saláta, quinoa zöldségekkel, marokkói pástétomok, kender panna cotta, banán és petrezselymes turmix, paradicsomos és kávés muffin, paszternák granola, rizsfagylalt, sherry ecetes posset, krikett ketchup, kakukkfüves és narancsos kombucha, nem feledkezve meg a popcorn csirkéről, igazi pattogatott kukoricával. Minden recept egyszerű, egyértelmű és teljesen megvalósítható. 


Is This A Cookbook?

Is This A Cookbook?

Nos, tele van Heston tipikusan zseniális, finom és ötletes receptjeivel, köztük zöld gazpacho, cékla és borsó saláta, quinoa zöldségekkel, marokkói pástétomok, kender panna cotta, banán és petrezselymes turmix, paradicsomos és kávés muffin, paszternák granola, rizsfagylalt, sherry ecetes posset, krikett ketchup, kakukkfüves és narancsos kombucha, nem feledkezve meg a popcorn csirkéről, igazi pattogatott kukoricával. Minden recept egyszerű, egyértelmű és teljesen megvalósítható. 



Szerzők:

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash