Italy by Ingredient
Artisanal Foods, Modern Recipes

Friss megközelítés az olasz konyhához a legikonikusabb alapanyagokon keresztül, az olasz származású főzőoktató, Viola Buitoni bemutatásával.
A fényes balzsamecettől, a parmigiano reggiano pelyheken és kanálnyi friss ricottán át a krémes rizottószemekig – az olasz konyha összetevői világszerte ismertek, szaküzletekben és éttermekben szerte a világon kaphatók.
Az umbriai vidéken nevelkedett római származású Viola Buitoni ezekkel a kézműves ételeken nőtt fel, és megtanulta, hogyan fejlődtek ki az évszázados bölcsességből, a szűk közösségekből és a fenntartható termelésből. Buitoni, aki most amerikai főzőoktató, szenvedélye, hogy megossza hazája szeretett ízeit a házi szakácsokkal.
Ebben a debütáló szakácskönyvben bemutatja Olaszország legikonikusabb alapanyagainak történetét és földrajzát, bemutatva a modern házi szakácsoknak, hogyan építsenek be robusztus ízeket és technikákat a konyhájukba.
Gyakorlati útmutatók a szezonális étkezéshez, a nehezen beszerezhető cikkek egyszerű helyettesítőit, valamint értékes vásárlási tippek egészítik ki a könnyen elérhető recepteket.
Termékinformációk
Szerző: | Viola Buitoni |
Kiadó: | Rizzoli International Publications |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. október 06. |
ISBN: | 9780847873647 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 25.4 x 3 cm |
Súly: | 1.42 kg |
Oldalszám: | 264 |
Ár: |
13 890 Ft (13 229 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
New European Baking

Csakúgy, mint sok világjárvány által sújtott amerikai, az európaiak is bekapcsolták sütőjüket, és a sütés révén újra felfedezik gyökereiket.
The Curious Bartender Volume 1

A The Curious Bartender sorozatban Tristan Stephenson kísérletezik és felfedezi a tökéletes koktél keverésének művészetét és bevezeti az olvasót azokba a modern fejleményekbe, amik ezen a bartending területén mentek végbe.
The Curious Bartender Volume 1

A The Curious Bartender sorozatban Tristan Stephenson kísérletezik és felfedezi a tökéletes koktél keverésének művészetét és bevezeti az olvasót azokba a modern fejleményekbe, amik ezen a bartending területén mentek végbe.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.