Barion Pixel

Italy by Ingredient

Artisanal Foods, Modern Recipes


« Vissza | Szerzők: Viola Buitoni
  2023. október 06. 14:19

Italy by Ingredient

Friss megközelítés az olasz konyhához a legikonikusabb alapanyagokon keresztül, az olasz származású főzőoktató, Viola Buitoni bemutatásával.


A fényes balzsamecettől, a parmigiano reggiano pelyheken és kanálnyi friss ricottán át a krémes rizottószemekig – az olasz konyha összetevői világszerte ismertek, szaküzletekben és éttermekben szerte a világon kaphatók.
Az umbriai vidéken nevelkedett római származású Viola Buitoni ezekkel a kézműves ételeken nőtt fel, és megtanulta, hogyan fejlődtek ki az évszázados bölcsességből, a szűk közösségekből és a fenntartható termelésből. Buitoni, aki most amerikai főzőoktató, szenvedélye, hogy megossza hazája szeretett ízeit a házi szakácsokkal.

Ebben a debütáló szakácskönyvben bemutatja Olaszország legikonikusabb alapanyagainak történetét és földrajzát, bemutatva a modern házi szakácsoknak, hogyan építsenek be robusztus ízeket és technikákat a konyhájukba.
Gyakorlati útmutatók a szezonális étkezéshez, a nehezen beszerezhető cikkek egyszerű helyettesítőit, valamint értékes vásárlási tippek egészítik ki a könnyen elérhető recepteket.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Viola Buitoni
Kiadó: Rizzoli International Publications
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. október 06.
ISBN: 9780847873647
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 25.4 x 3 cm
Súly: 1.42 kg
Oldalszám: 264
Ár: 12 590 Ft
(11 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Spill The Beans

Spill The Beans

Koffeintartalmú túra, amely bemutatja a kávékultúra gazdagságát, a kávészemek történetét, történeteket és recepteket a világ minden tájáról.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland