Italy by Ingredient
Artisanal Foods, Modern Recipes

Friss megközelítés az olasz konyhához a legikonikusabb alapanyagokon keresztül, az olasz származású főzőoktató, Viola Buitoni bemutatásával.
A fényes balzsamecettől, a parmigiano reggiano pelyheken és kanálnyi friss ricottán át a krémes rizottószemekig – az olasz konyha összetevői világszerte ismertek, szaküzletekben és éttermekben szerte a világon kaphatók.
Az umbriai vidéken nevelkedett római származású Viola Buitoni ezekkel a kézműves ételeken nőtt fel, és megtanulta, hogyan fejlődtek ki az évszázados bölcsességből, a szűk közösségekből és a fenntartható termelésből. Buitoni, aki most amerikai főzőoktató, szenvedélye, hogy megossza hazája szeretett ízeit a házi szakácsokkal.
Ebben a debütáló szakácskönyvben bemutatja Olaszország legikonikusabb alapanyagainak történetét és földrajzát, bemutatva a modern házi szakácsoknak, hogyan építsenek be robusztus ízeket és technikákat a konyhájukba.
Gyakorlati útmutatók a szezonális étkezéshez, a nehezen beszerezhető cikkek egyszerű helyettesítőit, valamint értékes vásárlási tippek egészítik ki a könnyen elérhető recepteket.
Termékinformációk
Szerző: | Viola Buitoni |
Kiadó: | Rizzoli International Publications |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. október 06. |
ISBN: | 9780847873647 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 25.4 x 3 cm |
Súly: | 1.42 kg |
Oldalszám: | 264 |
Ár: |
13 890 Ft (13 229 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
CHOCOLAT by Maja Vase

Maja Vase CHOCOLAT című könyve két népszerű, Chocolate Entremets & Chocolate Tarts című e-könyvének fúziója keményfedeles formátumban.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.