The Champagne Guide Edition VII
by Tyson Stelzer
A Champagne Guide Edition VII, a végső útmutató mindenhez, amit tudni kell a pezsgő termesztéséről és elkészítéséről, betekintést nyerhet a legjobb termelők kulisszái mögé és a legjobb vételeket minden ár fekvésben, mindezt egy üveg pezsgő áráért!
Ez a nemzetközileg elismert saját kiadású Champagne Guide teljesen frissített színes kiadása, amely a 2011-es Louis Roederer International Champagne Writer of the Year Award díját nyerte el a 2011–2012-es kiadásért.
A könyv teljesen független értékeléseket tartalmaz, közel 150 Champagne gyártó profiljával és értékelésével – a legkisebb termelőktől a legnagyobb házakig.
Több mint 1300 bor került áttekintésre az aktuális kóstolók alapján, a termelők meglátásaival együtt, színes palackfelvételek kíséretében.
A Champagne Guide Edition VII-ben található a Hall of Honor, amely rangsorolja az idei év legjobb Champagne gyártóit, valamint az év legjobbjai 60 dollár alatt, 100 dollár alatt, 200 dollár alatt, bármilyen áron, valamint a legjobb blanc de blancs, blanc de noirs és rozé Champagne-kat.
Ez a világ legátfogóbb és legfrissebb Champagne-kalauza, amely a legújabb, legfrissebb kiadásokat tartalmazza, amelyeket nemrégiben kóstoltak.
A jelenlegi globális éghajlat változékonysága, a pezsgők növekvő változatossága és a legkeresettebb cuvée-k egyre több piacon való szűkössége miatt a legfrissebb értékelések, kiadás előtti ajánlások és idevágó kommentárok életbevágóbbak, mint valaha.
A Szerző
Tyson Stelzer 13 boroskönyv szerzője és kiadója. Ír a Wine Spectator, a Decanter, az Australian Gourmet Traveller Wine, a WBM és a Selector számára. Minden hónapban ír egy borrak kapcsolatos oldalt a Style Magazine számára, a WINE100 borbírálója, és a Barossa Living -ban is publikál.


Termékinformációk
| Szerző: | Tyson Stelzer |
| Kiadó: | Hardie Grant Books |
| Kategória: | Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bor / Wine, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Pezsgő / Champagne, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. október 10. |
| ISBN: | 9780980640083 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 22 x 27 x 5 cm |
| Súly: | 3.32 kg |
| Oldalszám: | 704 |
| Ár: |
26 290 Ft (25 038 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Manu / Signed Edition
Latin-Amerika legjobb női séfjének (2022) és az ő névadó Curitibai éttermének története, inspirációja és receptjei.
Noma - Time and Place in Nordic Cuisine
René Redzepit széles körben elismerik az északi konyha újra feltalálásában. Koppenhágai étterme, a Noma 2009-ben a San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant díjon a világ harmadik legjobbjaként ismerték el, és ugyanezen az ünnepségen megkapta az egyedülálló „Chef’s Choice” díjat.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Caldos Broths
Ricard Camarena egy lendületes séf, aki lemondott a zene és trombita iránti szenvedélyéről. A főzés mellett döntött. A kottákat receptekre, a zenekarban játszást.. csapatban főzésre cserélte.
Mikor elhatározta, hogy a tűzhely mellett tölti életét, az ételeivel kapcsolatos megkérdőjelezhetetlen dolgok egyike az íz volt.
Ricard Camarena pár dologban biztos volt, először is teljes tisztelet az idénytermelés iránt, másodszor, a vendégnek otthon kell éreznie magát.