The Champagne Guide Edition VII
by Tyson Stelzer
A Champagne Guide Edition VII, a végső útmutató mindenhez, amit tudni kell a pezsgő termesztéséről és elkészítéséről, betekintést nyerhet a legjobb termelők kulisszái mögé és a legjobb vételeket minden ár fekvésben, mindezt egy üveg pezsgő áráért!
Ez a nemzetközileg elismert saját kiadású Champagne Guide teljesen frissített színes kiadása, amely a 2011-es Louis Roederer International Champagne Writer of the Year Award díját nyerte el a 2011–2012-es kiadásért.
A könyv teljesen független értékeléseket tartalmaz, közel 150 Champagne gyártó profiljával és értékelésével – a legkisebb termelőktől a legnagyobb házakig.
Több mint 1300 bor került áttekintésre az aktuális kóstolók alapján, a termelők meglátásaival együtt, színes palackfelvételek kíséretében.
A Champagne Guide Edition VII-ben található a Hall of Honor, amely rangsorolja az idei év legjobb Champagne gyártóit, valamint az év legjobbjai 60 dollár alatt, 100 dollár alatt, 200 dollár alatt, bármilyen áron, valamint a legjobb blanc de blancs, blanc de noirs és rozé Champagne-kat.
Ez a világ legátfogóbb és legfrissebb Champagne-kalauza, amely a legújabb, legfrissebb kiadásokat tartalmazza, amelyeket nemrégiben kóstoltak.
A jelenlegi globális éghajlat változékonysága, a pezsgők növekvő változatossága és a legkeresettebb cuvée-k egyre több piacon való szűkössége miatt a legfrissebb értékelések, kiadás előtti ajánlások és idevágó kommentárok életbevágóbbak, mint valaha.
A Szerző
Tyson Stelzer 13 boroskönyv szerzője és kiadója. Ír a Wine Spectator, a Decanter, az Australian Gourmet Traveller Wine, a WBM és a Selector számára. Minden hónapban ír egy borrak kapcsolatos oldalt a Style Magazine számára, a WINE100 borbírálója, és a Barossa Living -ban is publikál.


Termékinformációk
| Szerző: | Tyson Stelzer |
| Kiadó: | Hardie Grant Books |
| Kategória: | Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bor / Wine, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Pezsgő / Champagne, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. október 10. |
| ISBN: | 9780980640083 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 22 x 27 x 5 cm |
| Súly: | 3.32 kg |
| Oldalszám: | 704 |
| Ár: |
26 290 Ft (25 038 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Bliss on Toast - 75 Simple Recipes
Mi lehet megnyugtatóbb és kielégítőbb a pirítósnál? És ha kiegészíted néhány ügyesen párosított hozzávalóval, teljes étkezés lehet, nem beszélve a tiszta boldogságról.
The Art and Science of Sushi
Fedezzen fel mindent, amit a sushiról tudni lehet! A sushi meghódította az egész világot, most, a zseniális, fiatal tokiói szusiszakács, Jun Takahashi szeretné megosztani a világgal a szusikészítés iránti szeretetét és tudományos ismereteit! Minden sushival kapcsolatos tudása páratlan, a professzionális szakácsok és a sushi amatőrök számára is egyaránt tetszeni fog.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.