The Champagne Guide Edition VII
by Tyson Stelzer
A Champagne Guide Edition VII, a végső útmutató mindenhez, amit tudni kell a pezsgő termesztéséről és elkészítéséről, betekintést nyerhet a legjobb termelők kulisszái mögé és a legjobb vételeket minden ár fekvésben, mindezt egy üveg pezsgő áráért!
Ez a nemzetközileg elismert saját kiadású Champagne Guide teljesen frissített színes kiadása, amely a 2011-es Louis Roederer International Champagne Writer of the Year Award díját nyerte el a 2011–2012-es kiadásért.
A könyv teljesen független értékeléseket tartalmaz, közel 150 Champagne gyártó profiljával és értékelésével – a legkisebb termelőktől a legnagyobb házakig.
Több mint 1300 bor került áttekintésre az aktuális kóstolók alapján, a termelők meglátásaival együtt, színes palackfelvételek kíséretében.
A Champagne Guide Edition VII-ben található a Hall of Honor, amely rangsorolja az idei év legjobb Champagne gyártóit, valamint az év legjobbjai 60 dollár alatt, 100 dollár alatt, 200 dollár alatt, bármilyen áron, valamint a legjobb blanc de blancs, blanc de noirs és rozé Champagne-kat.
Ez a világ legátfogóbb és legfrissebb Champagne-kalauza, amely a legújabb, legfrissebb kiadásokat tartalmazza, amelyeket nemrégiben kóstoltak.
A jelenlegi globális éghajlat változékonysága, a pezsgők növekvő változatossága és a legkeresettebb cuvée-k egyre több piacon való szűkössége miatt a legfrissebb értékelések, kiadás előtti ajánlások és idevágó kommentárok életbevágóbbak, mint valaha.
A Szerző
Tyson Stelzer 13 boroskönyv szerzője és kiadója. Ír a Wine Spectator, a Decanter, az Australian Gourmet Traveller Wine, a WBM és a Selector számára. Minden hónapban ír egy borrak kapcsolatos oldalt a Style Magazine számára, a WINE100 borbírálója, és a Barossa Living -ban is publikál.
Termékinformációk
Szerző: | Tyson Stelzer |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bor / Wine, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Pezsgő / Champagne, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. október 10. |
ISBN: | 9780980640083 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22 x 27 x 5 cm |
Súly: | 3.32 kg |
Oldalszám: | 704 |
Ár: |
25 290 Ft (24 086 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.