Barion Pixel

Soups, Salads, Sandwiches by Matty Matheson

A Cookbook


« Vissza | Szerzők: Matty Matheson
  2024. november 12. 14:31

Soups, Salads, Sandwiches by Matty Matheson

Valószínűleg evett egy levest, salátát vagy szendvicset az elmúlt napon (vagy talán mindhármat). Ez a trió sok étkezésnél szembe jön, de ritkán kapják meg a megérdemelt figyelmet – mostanáig. 


A merész, innovatív ízeiről ismert Matty Matheson olyan szakácskönyvet készített, amely forradalmasítja az Ön véleményét ezekről a konyhai alapokról. Ez a könyv mindenkinek szól, és Matty jellegzetes csavarjait kínálja a klasszikusoknak, minimális erőfeszítéssel a maximális íz érdekében.

Találja meg kedvenc kombinációját az olyan ételek keverésével és párosításával, mint:

Soups: Giant Meatball Soup; Crab Congee; Creamy Sausage Soup with Rapini and Tortellini; Caldo de Pollo
Salads: Everyone's Mom's Macaroni and Tuna Salad; Griddled Salami Panzanella Salad; Peaches with Goat Cheese, Mint, Honeycomb, Olive Oil and Espellete
Sandwiches: Cubano; Italian Combo; Sun Warmed Tomato Sandwich; Banana Bread French Toast with Fried Egg, Peameal Bacon and Maple Syrup

Karakterekkel, személyes történetekkel, remek receptekkel és egy Mattyval és családjával töltött nap élénk fotóival telepakolt levesek, saláták, szendvicsek segítségével félelem nélkül összeállíthatja saját kombinációit a konyhában.

A SZERZŐ:

Észak-Amerika egyik legünnepeltebb és legismertebb szakácsa, Matty Matheson nemzetközileg elismert vendéglős, séf, a New York Times kétszeres bestseller-írója, producere és televíziós személyiség.
Az Architectural Digest, New York Times, GQ, az Interview, Jimmy Kimmel Live,  Late Night With Seth Meyers, The Kelly Clarkson Show és mások is dicsérték. Eredeti főzőműsoraival több mint 160 millió YouTube-megtekintéssel, 11 aktív étteremmel Kanadában (beleértve az elismert Prime Seafood Palace-t), több mint 20 éve az étteremiparban, kulináris márkáival, a Matheson Cookware és Matheson Food Companyval, valamint a kanadai Rosa Rugosa, Matheson munkaruha-családdal bebizonyította, hogy igazi szerző.

Nemrégiben új szerepeket vállalt színészként és executive producerként az FX Emmy- és Golden Globe-díjas The Bear című slágerművében.


 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Matty Matheson
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. november 06.
ISBN: 9781984862150
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 26.1 x 3.4 cm
Súly: 1.41 kg
Oldalszám: 368
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Restaurant Nathan Outlaw

Restaurant Nathan Outlaw

Nathan Outlaw, a halak királya, a nevét viselő Port Isaac-i - éttermének legjobb szezonális receptjeit mutatja be.


Szerzők: Nathan Outlaw

Couture Chocolate

Couture Chocolate

A Couture Chocolate betekintést enged a világ egyik legnépszerűbb alapanyagának eredetébe, valamint leírja a csokoládékészítés módszerét, megtudhatjuk azt, hogy minősége miért függ a széles választékban rendelkezésre álló, felhasznált babszemektől, valamint a különbséget a hagyományos, a tej és a fehér csoki között. Feltárja, hogy a mai legnépszerűbb ízek – például a vanília és a chili – kedveltek voltak már évszázadokkal ezelőtt az úttörő azték csokoládékészítők körében is. 


Szerzők: William Curley

obsession / English Version

obsession / English Version

A szójáték, mely a könyv címében megjelenik teljesen világos. A szerző kezdő szavai kifejezik sikertörténetének kezdő időszakát: a megszállottságot. A fogalom jelentése, melyre kíváncsiak vagyunk nem található meg a szótárban, a megszállottságot mi gasztronómiai értelemben véve makacs és gyógyíthatatlan vágynak értelmezzük, amelyben néhány profi szenved, és amely buzdítja őket arra, hogy a tökéletesség üldözése során eredményeik túlszárnyalják azt.

 

Szerzők: Oriol Balaguer

Roots by Tommy Banks

Roots by Tommy Banks

Nagy-Britannia legfiatalabb Michelin-csillagos séfje több mint 100 egyedi szezonális receptet oszt meg családi farmjáról és pubjából, valamint történeteket és ötleteket a termesztésről, a takarmányozásról és a tartósításról.


Szerzők: Tommy Banks