Soups, Salads, Sandwiches by Matty Matheson
A Cookbook

Valószínűleg evett egy levest, salátát vagy szendvicset az elmúlt napon (vagy talán mindhármat). Ez a trió sok étkezésnél szembe jön, de ritkán kapják meg a megérdemelt figyelmet – mostanáig.
A merész, innovatív ízeiről ismert Matty Matheson olyan szakácskönyvet készített, amely forradalmasítja az Ön véleményét ezekről a konyhai alapokról. Ez a könyv mindenkinek szól, és Matty jellegzetes csavarjait kínálja a klasszikusoknak, minimális erőfeszítéssel a maximális íz érdekében.
Találja meg kedvenc kombinációját az olyan ételek keverésével és párosításával, mint:
Soups: Giant Meatball Soup; Crab Congee; Creamy Sausage Soup with Rapini and Tortellini; Caldo de Pollo
Salads: Everyone's Mom's Macaroni and Tuna Salad; Griddled Salami Panzanella Salad; Peaches with Goat Cheese, Mint, Honeycomb, Olive Oil and Espellete
Sandwiches: Cubano; Italian Combo; Sun Warmed Tomato Sandwich; Banana Bread French Toast with Fried Egg, Peameal Bacon and Maple Syrup
Karakterekkel, személyes történetekkel, remek receptekkel és egy Mattyval és családjával töltött nap élénk fotóival telepakolt levesek, saláták, szendvicsek segítségével félelem nélkül összeállíthatja saját kombinációit a konyhában.
A SZERZŐ:
Észak-Amerika egyik legünnepeltebb és legismertebb szakácsa, Matty Matheson nemzetközileg elismert vendéglős, séf, a New York Times kétszeres bestseller-írója, producere és televíziós személyiség.
Az Architectural Digest, New York Times, GQ, az Interview, Jimmy Kimmel Live, Late Night With Seth Meyers, The Kelly Clarkson Show és mások is dicsérték. Eredeti főzőműsoraival több mint 160 millió YouTube-megtekintéssel, 11 aktív étteremmel Kanadában (beleértve az elismert Prime Seafood Palace-t), több mint 20 éve az étteremiparban, kulináris márkáival, a Matheson Cookware és Matheson Food Companyval, valamint a kanadai Rosa Rugosa, Matheson munkaruha-családdal bebizonyította, hogy igazi szerző.
Nemrégiben új szerepeket vállalt színészként és executive producerként az FX Emmy- és Golden Globe-díjas The Bear című slágerművében.
Termékinformációk
Szerző: | Matty Matheson |
Kiadó: | Murdoch Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. november 06. |
ISBN: | 9781984862150 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 26.1 x 3.4 cm |
Súly: | 1.41 kg |
Oldalszám: | 368 |
Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
obsession / English Version

A szójáték, mely a könyv címében megjelenik teljesen világos. A szerző kezdő szavai kifejezik sikertörténetének kezdő időszakát: a megszállottságot. A fogalom jelentése, melyre kíváncsiak vagyunk nem található meg a szótárban, a megszállottságot mi gasztronómiai értelemben véve makacs és gyógyíthatatlan vágynak értelmezzük, amelyben néhány profi szenved, és amely buzdítja őket arra, hogy a tökéletesség üldözése során eredményeik túlszárnyalják azt.
Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.