Barion Pixel

Soups, Salads, Sandwiches by Matty Matheson

A Cookbook


« Vissza | Szerzők: Matty Matheson
  2024. november 12. 14:31

Soups, Salads, Sandwiches by Matty Matheson

Valószínűleg evett egy levest, salátát vagy szendvicset az elmúlt napon (vagy talán mindhármat). Ez a trió sok étkezésnél szembe jön, de ritkán kapják meg a megérdemelt figyelmet – mostanáig. 


A merész, innovatív ízeiről ismert Matty Matheson olyan szakácskönyvet készített, amely forradalmasítja az Ön véleményét ezekről a konyhai alapokról. Ez a könyv mindenkinek szól, és Matty jellegzetes csavarjait kínálja a klasszikusoknak, minimális erőfeszítéssel a maximális íz érdekében.

Találja meg kedvenc kombinációját az olyan ételek keverésével és párosításával, mint:

Soups: Giant Meatball Soup; Crab Congee; Creamy Sausage Soup with Rapini and Tortellini; Caldo de Pollo
Salads: Everyone's Mom's Macaroni and Tuna Salad; Griddled Salami Panzanella Salad; Peaches with Goat Cheese, Mint, Honeycomb, Olive Oil and Espellete
Sandwiches: Cubano; Italian Combo; Sun Warmed Tomato Sandwich; Banana Bread French Toast with Fried Egg, Peameal Bacon and Maple Syrup

Karakterekkel, személyes történetekkel, remek receptekkel és egy Mattyval és családjával töltött nap élénk fotóival telepakolt levesek, saláták, szendvicsek segítségével félelem nélkül összeállíthatja saját kombinációit a konyhában.

A SZERZŐ:

Észak-Amerika egyik legünnepeltebb és legismertebb szakácsa, Matty Matheson nemzetközileg elismert vendéglős, séf, a New York Times kétszeres bestseller-írója, producere és televíziós személyiség.
Az Architectural Digest, New York Times, GQ, az Interview, Jimmy Kimmel Live,  Late Night With Seth Meyers, The Kelly Clarkson Show és mások is dicsérték. Eredeti főzőműsoraival több mint 160 millió YouTube-megtekintéssel, 11 aktív étteremmel Kanadában (beleértve az elismert Prime Seafood Palace-t), több mint 20 éve az étteremiparban, kulináris márkáival, a Matheson Cookware és Matheson Food Companyval, valamint a kanadai Rosa Rugosa, Matheson munkaruha-családdal bebizonyította, hogy igazi szerző.

Nemrégiben új szerepeket vállalt színészként és executive producerként az FX Emmy- és Golden Globe-díjas The Bear című slágerművében.


 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Matty Matheson
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. november 06.
ISBN: 9781984862150
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 26.1 x 3.4 cm
Súly: 1.41 kg
Oldalszám: 368
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

MÁS, Artisan toppings and marble decoration for the ice cream

MÁS, Artisan toppings and marble decoration for the ice cream

Mario Masiá fagylaltkészítő mester debütáló könyve. A Más egy olyan kiadvány, ami újra alkotni szándékozik a fagylaltok feltéteit egy kisüzemi, kreatív szemszögből. A feltét, mint a jégkrém vitathatatlan szövetségese, nem csak kelendővé teszi a terméket, hanem egy összetettebb és vonzóbb ízélményt is kínál. A könyv tökéletes fagypont alatti ízpárosítások körülbelül 100 receptjét mutatja be, egészen különféle feltétekkel, fagylaltok és kézműves sorbet-k széles skálájával. 


Szerzők: Mario Masiá

MÁS, Artisan toppings and marble decoration for the ice cream

MÁS, Artisan toppings and marble decoration for the ice cream

Mario Masiá fagylaltkészítő mester debütáló könyve. A Más egy olyan kiadvány, ami újra alkotni szándékozik a fagylaltok feltéteit egy kisüzemi, kreatív szemszögből. A feltét, mint a jégkrém vitathatatlan szövetségese, nem csak kelendővé teszi a terméket, hanem egy összetettebb és vonzóbb ízélményt is kínál. A könyv tökéletes fagypont alatti ízpárosítások körülbelül 100 receptjét mutatja be, egészen különféle feltétekkel, fagylaltok és kézműves sorbet-k széles skálájával. 


Szerzők: Mario Masiá

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.