Barion Pixel

Soups, Salads, Sandwiches by Matty Matheson

A Cookbook


« Vissza | Szerzők: Matty Matheson
  2024. november 12. 14:31

Soups, Salads, Sandwiches by Matty Matheson

Valószínűleg evett egy levest, salátát vagy szendvicset az elmúlt napon (vagy talán mindhármat). Ez a trió sok étkezésnél szembe jön, de ritkán kapják meg a megérdemelt figyelmet – mostanáig. 


A merész, innovatív ízeiről ismert Matty Matheson olyan szakácskönyvet készített, amely forradalmasítja az Ön véleményét ezekről a konyhai alapokról. Ez a könyv mindenkinek szól, és Matty jellegzetes csavarjait kínálja a klasszikusoknak, minimális erőfeszítéssel a maximális íz érdekében.

Találja meg kedvenc kombinációját az olyan ételek keverésével és párosításával, mint:

Soups: Giant Meatball Soup; Crab Congee; Creamy Sausage Soup with Rapini and Tortellini; Caldo de Pollo
Salads: Everyone's Mom's Macaroni and Tuna Salad; Griddled Salami Panzanella Salad; Peaches with Goat Cheese, Mint, Honeycomb, Olive Oil and Espellete
Sandwiches: Cubano; Italian Combo; Sun Warmed Tomato Sandwich; Banana Bread French Toast with Fried Egg, Peameal Bacon and Maple Syrup

Karakterekkel, személyes történetekkel, remek receptekkel és egy Mattyval és családjával töltött nap élénk fotóival telepakolt levesek, saláták, szendvicsek segítségével félelem nélkül összeállíthatja saját kombinációit a konyhában.

A SZERZŐ:

Észak-Amerika egyik legünnepeltebb és legismertebb szakácsa, Matty Matheson nemzetközileg elismert vendéglős, séf, a New York Times kétszeres bestseller-írója, producere és televíziós személyiség.
Az Architectural Digest, New York Times, GQ, az Interview, Jimmy Kimmel Live,  Late Night With Seth Meyers, The Kelly Clarkson Show és mások is dicsérték. Eredeti főzőműsoraival több mint 160 millió YouTube-megtekintéssel, 11 aktív étteremmel Kanadában (beleértve az elismert Prime Seafood Palace-t), több mint 20 éve az étteremiparban, kulináris márkáival, a Matheson Cookware és Matheson Food Companyval, valamint a kanadai Rosa Rugosa, Matheson munkaruha-családdal bebizonyította, hogy igazi szerző.

Nemrégiben új szerepeket vállalt színészként és executive producerként az FX Emmy- és Golden Globe-díjas The Bear című slágerművében.


 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Matty Matheson
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. november 06.
ISBN: 9781984862150
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 26.1 x 3.4 cm
Súly: 1.41 kg
Oldalszám: 368
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Scorched - The Ultimate Guide to Barbecuing Fish

Scorched  - The Ultimate Guide to Barbecuing Fish

A Scorched egy recepteket és gyakorlati tanácsokat tartalmazó szakácskönyv, amely segít a legtöbbet kihozni a hal grillezéséből, kezdve a tudománytól, arról, hogy miért sütünk különböző halfajtákat különböző módon, valamint a tűz működésének fizikáját. 


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury