Barion Pixel

Soups, Salads, Sandwiches by Matty Matheson

A Cookbook


« Vissza | Szerzők: Matty Matheson
  2024. november 12. 14:31

Soups, Salads, Sandwiches by Matty Matheson

Valószínűleg evett egy levest, salátát vagy szendvicset az elmúlt napon (vagy talán mindhármat). Ez a trió sok étkezésnél szembe jön, de ritkán kapják meg a megérdemelt figyelmet – mostanáig. 


A merész, innovatív ízeiről ismert Matty Matheson olyan szakácskönyvet készített, amely forradalmasítja az Ön véleményét ezekről a konyhai alapokról. Ez a könyv mindenkinek szól, és Matty jellegzetes csavarjait kínálja a klasszikusoknak, minimális erőfeszítéssel a maximális íz érdekében.

Találja meg kedvenc kombinációját az olyan ételek keverésével és párosításával, mint:

Soups: Giant Meatball Soup; Crab Congee; Creamy Sausage Soup with Rapini and Tortellini; Caldo de Pollo
Salads: Everyone's Mom's Macaroni and Tuna Salad; Griddled Salami Panzanella Salad; Peaches with Goat Cheese, Mint, Honeycomb, Olive Oil and Espellete
Sandwiches: Cubano; Italian Combo; Sun Warmed Tomato Sandwich; Banana Bread French Toast with Fried Egg, Peameal Bacon and Maple Syrup

Karakterekkel, személyes történetekkel, remek receptekkel és egy Mattyval és családjával töltött nap élénk fotóival telepakolt levesek, saláták, szendvicsek segítségével félelem nélkül összeállíthatja saját kombinációit a konyhában.

A SZERZŐ:

Észak-Amerika egyik legünnepeltebb és legismertebb szakácsa, Matty Matheson nemzetközileg elismert vendéglős, séf, a New York Times kétszeres bestseller-írója, producere és televíziós személyiség.
Az Architectural Digest, New York Times, GQ, az Interview, Jimmy Kimmel Live,  Late Night With Seth Meyers, The Kelly Clarkson Show és mások is dicsérték. Eredeti főzőműsoraival több mint 160 millió YouTube-megtekintéssel, 11 aktív étteremmel Kanadában (beleértve az elismert Prime Seafood Palace-t), több mint 20 éve az étteremiparban, kulináris márkáival, a Matheson Cookware és Matheson Food Companyval, valamint a kanadai Rosa Rugosa, Matheson munkaruha-családdal bebizonyította, hogy igazi szerző.

Nemrégiben új szerepeket vállalt színészként és executive producerként az FX Emmy- és Golden Globe-díjas The Bear című slágerművében.


 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Matty Matheson
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. november 06.
ISBN: 9781984862150
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 26.1 x 3.4 cm
Súly: 1.41 kg
Oldalszám: 368
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

XOK - Chocolate, Bars, Turrones, Snacks

XOK - Chocolate, Bars, Turrones, Snacks

David Gil és Ingrid Serra túlmutat a hagyományos nugát fogalmán, és sokkal tovább megy, belép a csokoládé, ganache, gianduja, praliné és marcipán világába.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Central

Central

Central Restaurante, Virgilio Martinez Perui séf, a kulináris világ egyik legcsodáltabb feltörekvő tehetségének kivételes étterme, konyhája. Ez a rendkívüli kulináris tanulmány, az elismert Perui séf innovatív és izgalmas kóstoló menüjét követi végig a legfontosabb limai éttermében, a Central-ban. 


The Classic Wine Library Reader - A Taste of the World's Best Wine Writing

The Classic Wine Library Reader - A Taste of the World's Best Wine Writing

A Classic Wine Library a világ legmegbízhatóbb borszakértőinek ad otthont. Ez az antológia az elmúlt 10 év során megjelent közel 30 címből válogatott esszéket gyűjt össze.