Könyvek, kiadványok
Ikarus invites the world's best chefs VOL6
!['Ikarus invites the world's best chefs VOL6 Ikarus invites the world's best chefs VOL6](/static/content/books/cover_img/0//thumb/585.jpg?060056665163151)
Az Ikarus étterem executive séfje Martin Klein szokatlan, nem mindennapi szakácsokat és ételeiket keresi. A "Világhírű szakácsok vendégségben az Ikarus-ban" új kötetében Martin Kleint a kulináris körútja Szingapúr, Japán, Németország, Dánia, Spanyolország és Franciaország éttermeinek konyhájára viszi.
Ivan Ramen
!['Ivan Ramen Ivan Ramen](/static/content/books/cover_img/0//thumb/579.jpg?016663565121142)
2007-ben Ivan Orkin, egy középkorú zsidó fickó Long Island-ről valami őrültséget csinált. Az étel-fanatikus Tokyo világvárosában ramen-boltot nyitott. Egy gaijin (külföldi) volt, aki megpróbált nevet szerezni magának egy olyan helyen, ami makacs véleménnyel van a ramenről.
The Ultimate Burger
!['The Ultimate Burger The Ultimate Burger](/static/content/books/cover_img/0//thumb/577.jpg?978762565117902)
Érje el a „Burger” nagyságot, felújított klasszikusokkal, regionális kedvencekkel, házikészítésű kiegészítőkkel (a húskeverékektől a bucikig), és kézműves burger alkotásokkal, a tökéletes sültkrumplival, köretekkel és jeges italokkal.
Le Domaine de la Romanée-Conti Edition 2018
!['Le Domaine de la Romanée-Conti Edition 2018 Le Domaine de la Romanée-Conti Edition 2018](/static/content/books/cover_img/0//thumb/574.jpg?811751465112871)
A Romanée-Conti borászat standard könyvének új, frissített változata. A Le Domaine de la Romanée-Conti első kiadása 2005-ben jelent meg.
Arzak + Arzak
!['Arzak + Arzak Arzak + Arzak](/static/content/books/cover_img/0//thumb/571.jpg?309179285162091)
Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult.
Casa Cacao
!['Casa Cacao Casa Cacao](/static/content/books/cover_img/0//thumb/569.jpg?924316365125922)
Ez a könyv Jordi útját és kutatásait követi a kakaó eredetének és a csokoládé mesterségének nyomában, új, teljesen forradalmi receptekkel.
Breakfast: The Cookbook
!['Breakfast: The Cookbook Breakfast: The Cookbook](/static/content/books/cover_img/0//thumb/567.jpg?791230365105761)
Induljon a napja a világ legeredetibb reggelijeinek meghatározó gyűjteményével.
Le Cordon Bleu Chocolate Bible
!['Le Cordon Bleu Chocolate Bible Le Cordon Bleu Chocolate Bible](/static/content/books/cover_img/0//thumb/565.jpg?405984265172551)
Fedezze fel a világot, ahol a csokoládé a király, ahol ez a legváltozatosabb összetevő zamatos tortákká, pitékké, mousse és jeges desszertekké, italokká, kekszekké és egyéb édességekké alakul át.
Mandalay
!['Mandalay Mandalay](/static/content/books/cover_img/0//thumb/561.jpg?649404265155461)
A Burmai ételeket a hozzá legközelebb eső országok befolyásolják leginkább. Thaiföldről, Indiából és Kínából származó technikák és összetevők használatosak, de saját „ízvilágot” használnak, hogy valami finom, ízletes és egyedülállóan Burmai legyen.
The Recipe - Josh Emett
!['The Recipe - Josh Emett The Recipe - Josh Emett](/static/content/books/cover_img/0//thumb/557.jpg?530015065130721)
Josh Emett séf, aki Gordon Ramsay at the London New York-i (3 Michelin) éttermének nyitását koordinálta, a világ legelismertebb séfjeinek legfontosabb klasszikus receptjeit gyűjtötte össze, hogy létrehozzon egyfajta XXI századi Larousse Gasztronómiai Enciklopédiát.
Biotope - Pastorale
!['Biotope - Pastorale Biotope - Pastorale](/static/content/books/cover_img/0//thumb/582.jpg?681757526192631)
A két Michelin csillagos étterem tulajdonos-séf, Bart De Pooter májusban 51 éves lett, emellett szülőfalujában, Reetben található étteremének Pastorale 25. évfordulóját ünnepli.
The Food of Vietnam
!['The Food of Vietnam The Food of Vietnam](/static/content/books/cover_img/0//thumb/578.jpg?621172565196712)
Egy gyönyörűen kidolgozott, meghatározó kulináris és kulturális utazás Vietnám sokszínű régióin át. Csatlakozzon Luke Nguyen-hez egy kulturális és kulináris útra, örökségül kapott hazáján át és fedezze fel az embereket és az ételeket, amik az évente idelátogató turisták milliói számára kedvessé tették Vietnámot.
Pok Pok Noodles
!['Pok Pok Noodles Pok Pok Noodles](/static/content/books/cover_img/0//thumb/575.jpg?902952565157213)
A legízletesebb és időtállt thai tésztaételek meghatározó kalauza, a bestseller-író séf, Andy Ricker tollából, olyan receptekkel, amiket bárki elkészíthet otthon is.
Fromages
!['Fromages Fromages](/static/content/books/cover_img/0//thumb/573.jpg?770941465132822)
Egy francia sajtkészítőmester több mint 30 évnyi szaktudást oszt meg a sajtok kiválasztásáról, tárolásáról és felszolgálásáról – az Abondance-tól Valencay-ig.
Atrio
!['Atrio Atrio](/static/content/books/cover_img/0//thumb/570.jpg?567326365156051)
Az Atrio, Toño és Jose, a tökéletes házigazdák könyve. Gasztronómia, építészet és bor. Az Atrio ezen 3 oszlopa képezi a fő tengelyét ennek a 272-oldalas könyvnek, amiben Ferran Adriá, Rafael Moneo és Telmo Rodríguez megfejtik, mi is az Atrio. Ezen felül, a könyv bemutatja az Atrio 40 legikonikusabb ételét.
DRIFT / Volume 8 / London
!['DRIFT / Volume 8 / London DRIFT / Volume 8 / London](/static/content/books/cover_img/0//thumb/568.jpg?692745365135161)
A Drift a kávékultúrának szánt magazin. Mindegyik számunk egy másik városon visz át, íróink és fényképészeink elmerülnek a város kávévilágába. London, ami egykor túlnyomórészt a magas minőségű teáról volt ismert, Európa kávéfővárosává válik. Hogyan történt ez és hova jutunk innen?
Restaurant Nathan Outlaw
!['Restaurant Nathan Outlaw Restaurant Nathan Outlaw](/static/content/books/cover_img/0//thumb/566.jpg?813620365161511)
Nathan Outlaw, a halak királya, a nevét viselő Port Isaac-i - éttermének legjobb szezonális receptjeit mutatja be.
Chocolate Ferrandi Paris
!['Chocolate Ferrandi Paris Chocolate Ferrandi Paris](/static/content/books/cover_img/0//thumb/564.jpg?585555075174571)
Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.
So Good Magazine #22
!['So Good Magazine #22 So Good Magazine #22](/static/content/books/cover_img/0//thumb/559.jpg?56532871611359)
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
The Garden Chef
!['The Garden Chef The Garden Chef](/static/content/books/cover_img/0//thumb/556.jpg?866441955188691)
Egy exkluzív pillantást vethet a világ vezető éttermeinek kertjére - és az általuk ihletett innovatív receptekre.