Barion Pixel

The Vegan Chinese Kitchen

Recipes and Modern Stories from a Thousand-Year-Old Tradition


« Vissza | Szerzők: Hannah Che
  2022. december 01. 17:02

The Vegan Chinese Kitchen

Több mint 100 friss, növényi alapú, umamiba csomagolt recept, amelyek bemutatják a hagyományos és modern kínai vegán konyha kínálatát a The Plant-Based Wok alkotójától.


Amikor Hannah Che úgy döntött, hogy vegán lesz, attól tartott, hogy ez elválasztja a kínai családja által ünnepelt hagyományoktól és ételektől. De ez még azelőtt történt, hogy megismerte a zhai cai-t, a növényi alapú kínai konyhát, amely az umamiban gazdag összetevőket hangsúlyozza, és amely évszázadokon át a buddhista templomi konyhákig vezethető vissza.
A Vegán kínai konyhában pompás fényképeken, történeteken és recepteken keresztül Hannah Che megmutatja nekünk ennek a rendkívül fejlett és kreatív hagyománynak a varázsát, amelyben a kínai repertoár szinte minden étele húsmentesen is elkészíthető. 
Ez a könyv a vegánokat, a vegetáriánusokat és a mindenevőket egyaránt megörvendezteti, és az ízek és összetevők egész világának felfedezésére hív.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Hannah Che
Kiadó: Clarkson Potter
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. december 01.
ISBN: 9780593139707
Nyelv: Angol
Méretek: 18.9 x 25.4 x 2.8 cm
Súly: 1.23 kg
Oldalszám: 304
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

LEON Big Salads

LEON Big Salads

A LEON azon az iker-elvre épült, hogy az ételek ízletesek és jót is tesznek. Vadonatúj sorozata első könyvében Rebecca Seal író és gasztro-újságíró ezt bizonyítja több mint 100 ínycsiklandó ötlettel, kiadós-egészséges salátákkal, amelyek bármilyen alkalomra ideálisak.


Szerzők: Rebecca Seal

Breakfast: The Cookbook

Breakfast: The Cookbook

Induljon a napja a világ legeredetibb reggelijeinek meghatározó gyűjteményével.


Paco Torreblanca

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.