The Vegan Chinese Kitchen
Recipes and Modern Stories from a Thousand-Year-Old Tradition
Több mint 100 friss, növényi alapú, umamiba csomagolt recept, amelyek bemutatják a hagyományos és modern kínai vegán konyha kínálatát a The Plant-Based Wok alkotójától.
Amikor Hannah Che úgy döntött, hogy vegán lesz, attól tartott, hogy ez elválasztja a kínai családja által ünnepelt hagyományoktól és ételektől. De ez még azelőtt történt, hogy megismerte a zhai cai-t, a növényi alapú kínai konyhát, amely az umamiban gazdag összetevőket hangsúlyozza, és amely évszázadokon át a buddhista templomi konyhákig vezethető vissza.
A Vegán kínai konyhában pompás fényképeken, történeteken és recepteken keresztül Hannah Che megmutatja nekünk ennek a rendkívül fejlett és kreatív hagyománynak a varázsát, amelyben a kínai repertoár szinte minden étele húsmentesen is elkészíthető.
Ez a könyv a vegánokat, a vegetáriánusokat és a mindenevőket egyaránt megörvendezteti, és az ízek és összetevők egész világának felfedezésére hív.






Termékinformációk
| Szerző: | Hannah Che |
| Kiadó: | Clarkson Potter |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2022 |
| Forgalmazás kezdete: | 2022. december 01. |
| ISBN: | 9780593139707 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18.9 x 25.4 x 2.8 cm |
| Súly: | 1.23 kg |
| Oldalszám: | 304 |
| Ár: |
12 890 Ft (12 276 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Art & Science of Foodpairing
A Foodpairing (ételpárosítás) egy módszer arra, hogy azonosítsuk mely ételek működnek jól együtt, olyan úttörő tudományos kutatásokon alapulva, amik a neurogasztronómiát (annak tudománya, ahogy az agy értelmezi az ízeket) az ételek kémiai felépítéséből származó aromaprofilok elemzésével ötvözi.
Under Pressure
Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.
The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke
A marhaszegytől a steakig, az élő tűzön történő füstölésig – itt mindent megtalálsz, amit a hús elkészítéséről tudni érdemes. Ez a díszdobozos kiadás az austini Franklin Barbecue mögött álló, nagyra becsült tűzmester három ikonikus könyvének exkluzív puhakötésű változatát tartalmazza: Franklin Barbecue, Franklin Steak és Franklin Smoke.
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.