The Vegan Chinese Kitchen
Recipes and Modern Stories from a Thousand-Year-Old Tradition

Több mint 100 friss, növényi alapú, umamiba csomagolt recept, amelyek bemutatják a hagyományos és modern kínai vegán konyha kínálatát a The Plant-Based Wok alkotójától.
Amikor Hannah Che úgy döntött, hogy vegán lesz, attól tartott, hogy ez elválasztja a kínai családja által ünnepelt hagyományoktól és ételektől. De ez még azelőtt történt, hogy megismerte a zhai cai-t, a növényi alapú kínai konyhát, amely az umamiban gazdag összetevőket hangsúlyozza, és amely évszázadokon át a buddhista templomi konyhákig vezethető vissza.
A Vegán kínai konyhában pompás fényképeken, történeteken és recepteken keresztül Hannah Che megmutatja nekünk ennek a rendkívül fejlett és kreatív hagyománynak a varázsát, amelyben a kínai repertoár szinte minden étele húsmentesen is elkészíthető.
Ez a könyv a vegánokat, a vegetáriánusokat és a mindenevőket egyaránt megörvendezteti, és az ízek és összetevők egész világának felfedezésére hív.
Termékinformációk
Szerző: | Hannah Che |
Kiadó: | Clarkson Potter |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. december 01. |
ISBN: | 9780593139707 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18.9 x 25.4 x 2.8 cm |
Súly: | 1.23 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
12 890 Ft (12 276 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Gateaux

A látványos Pâtisserie könyve folytatásaként, a mestercukrász Christophe Felder írásában, szerkesztésében jelenik meg a ’Gateaux’, egy pazarul illusztrált útmutató tökéletes cukrászkészítmények kivitelezéséhez, örömteli apró falatoktól a lélegzetelállító alkotásokig.
The Flavour Thesaurus - More Flavours

Niki Segnit mérföldkőnek számító globális bestsellerének, a The Flavor Thesaurusnak a várva várt folytatása.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.