Barion Pixel

The Vegan Chinese Kitchen

Recipes and Modern Stories from a Thousand-Year-Old Tradition


« Vissza | Szerzők: Hannah Che
  2022. december 01. 17:02

The Vegan Chinese Kitchen

Több mint 100 friss, növényi alapú, umamiba csomagolt recept, amelyek bemutatják a hagyományos és modern kínai vegán konyha kínálatát a The Plant-Based Wok alkotójától.


Amikor Hannah Che úgy döntött, hogy vegán lesz, attól tartott, hogy ez elválasztja a kínai családja által ünnepelt hagyományoktól és ételektől. De ez még azelőtt történt, hogy megismerte a zhai cai-t, a növényi alapú kínai konyhát, amely az umamiban gazdag összetevőket hangsúlyozza, és amely évszázadokon át a buddhista templomi konyhákig vezethető vissza.
A Vegán kínai konyhában pompás fényképeken, történeteken és recepteken keresztül Hannah Che megmutatja nekünk ennek a rendkívül fejlett és kreatív hagyománynak a varázsát, amelyben a kínai repertoár szinte minden étele húsmentesen is elkészíthető. 
Ez a könyv a vegánokat, a vegetáriánusokat és a mindenevőket egyaránt megörvendezteti, és az ízek és összetevők egész világának felfedezésére hív.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Hannah Che
Kiadó: Clarkson Potter
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. december 01.
ISBN: 9780593139707
Nyelv: Angol
Méretek: 18.9 x 25.4 x 2.8 cm
Súly: 1.23 kg
Oldalszám: 304
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Ekstedt

Ekstedt

„Egyenlő rész nyírfával és szenvedéllyel tápláljuk a tüzet. Minden hozzávalót nyílt tűzön készítünk el. A faszén és a füst a legerősebb eszközeink. Nincs elektromos grill, gáztűzhely – csak természetes hő, korom, hamu, füst és tűz. A főzés ősi módja iránt érzett tiszteletből választottuk ezeket a módszereket. Az Ekstedt-ben a lángok a kifogástalanok.”


Szerzők: Niklas Ekstedt

Arzak + Arzak

Arzak + Arzak

Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult. 


Bake It Better

Bake It Better

A Bake It Better-ben az Instagram és a TikTok sztárja, Matt Adlard megosztja a jól bevált sütési módszerét, amellyel az otthoni szakácsok a középszintről „pékmesterekké” fejlődhetnek – mindezt saját tempójukban. 


Szerzők: Matt Adlard


Szerzők: