Barion Pixel

The Next Dessert - For a Better Tomorrow

From the 32 of Korea’s leading pastry chefs, bakers, chocolatiers, and gelato masters


« Vissza | Szerzők: Several Authors | Új
  2025. szeptember 19. 13:27

The Next Dessert - For a Better Tomorrow

A desszertek világa gyors ütemben változik. Ma már nem elég, ha az édességek egyszerűen szépek és finomak – napjainkban a fenntarthatóságot, a hatékonyságot és az innovációt is képviselniük kell.


The NEXT DESSERT ezt az új szemléletet ragadja meg, gyakorlati ötletekkel és receptekkel, amelyeket Korea 32 vezető cukrásza, pékje, chocolatier-je és gelato mestere oszt meg, mindannyian egy közös témával a fókuszban: „A holnappal”.

A könyvben valódi, azonnal alkalmazható megoldásokat fedezhetsz fel. Megtanulhatod, hogyan lehet csökkenteni a zsírtartalmat a krémes textúra megőrzésével, természetes helyettesítőkkel mérsékelni a cukortartalmat, tejmentes vegán desszerteket alkotni, sőt még az élelmiszerhulladékot is újragondolni fő alapanyagként, upcycled desszertek formájában. Az energiatakarékos technológiáktól kezdve a költséghatékony, de prémium minőséget biztosító módszerekig minden oldal inspirációt kínál a jelen és a jövő konyhái számára.

Több mint egy egyszerű receptkönyv, a The NEXT DESSERT útmutató ahhoz, milyeneknek kell lennie a desszerteknek a következő években. Legyen szó szakemberekről vagy édességrajongókról, ez a könyv arra hív, hogy ma hozz meghatározó döntéseket, amelyek egy jobb holnapot formálnak.


Szerzők és alkotásaik:

@napoleon.bakery KANG KYUNGWON
Chocolate Biscotti
Walnut Pie

@lccu_korea KIM DAEUN
Square Pies and Sausage Rolls
Galette Jamón

@chef_dessert_eric KIM DONGSEOK
Perilla Seed Meal Cacao Pie
Sesame Seed Meal & Cheese Tart

@uasis_official KIM SOWOO
Vegan Meringue Sandwich Cookies
Vegan Meringue Magic Ball

@cremage_official KIM ISEUL
Vanilla Pain de Gênes
Pecan and Vanilla

@seoul_1983 PARK JOONWOO
Tomato Brûlée with Lemon Glacé and Black Bean Milk
Carrot Cake with Carrot Peel Chips and Carrot Juice Ganache

@shurazcake PARK JIHYUN
Butter and Choco Scone
Cane Sugar Cheese Pie

@revedoux_seoul BANG JUNHO
Pumpkin Seed Tart
Le Soleil

@garuharu_official YUN EUNYOUNG
Olive Lemon Basil Tarte
Black Sesame Dol Hareubang

@on.the____ LEE GUNHO
Hazelnut Café Latte Madeleine
Tahiti Vanilla Mille-Feuille

@ejbakingstudio LEE EUNJEONG
Milk Cream Sora Bread
Baguette Salt Bread

@joys_kitchen CHO EUNIH
Vegan Banana Chocolate Cupcake
Citrus Earl Grey Vegan Cake

@cedrat_patisserie CHOI KYUSUNG
Tarte Tatin
Island Jeju

@mamangateau_ PI YOONJEONG, PARK CHAEEUN
Chocolate Yanggaeng Monaka
Perilla Seed Galette de Rois

@gj_house HWANG YONGTAEK
Omija Bae Kkaemari
Meju Yakgwa

@teddy.beurre.house KIM DONGYUN
Kouign-amann Cookie
Mille Feuille Sandwich

@kimjin_hoya KIM JINHO
Campagne with Figs & Pain de Campagne
Fig Biscotti

@sungchae_park PARK SUNGCHAE
Kaymak & Bánh Mì Baguette
Whey Bread

@pys0324 PARK YOUNGSU
Baguette
Ciabatta

@kyobakery_official BOO INHWAN
Protein-Enriched Sandwich Bread
Stollen Cookies

@yunmunju YUN MUNJU
Petit Pain Bar
Residual Heat Pound Cake

@honest_artisan.yun YUN YEONJUNG
Brewer’s Spent Grain Bread
Tri-Color Beans Focaccia

@nangmanbread LEE MIYOUNG
Salé Pastry
Baked Croquettes with Flavored Breadcrumbs

@baking4gye HONG SANGKI
Korean Wheat and Grains Campagne
Korean Wheat, Soy Pulp, Kimchi Quiche

@cacaoboom GO YOUNGJOO
Three Chocolate Barks

@caramelia_co LEE MINJI
Vegan Lime Basil Coconut Bonbon
Vegan Raspberry Perilla Crunch Bonbon

@seungyunlee_ LEE SEUNGYUN
Oranda Chocolate Dragée
Ginger Chocolate

@getitsweet_l LEE HAEL
Vegan Orange Caramel Bonbon
Vegan Earl Grey Nama Chocolate

@emma_inkyung_na NA INKYUNG
Vegan Carob Ice Cream & Blackcurrant
Sourdough & Dark Chocolate Chip Ice Cream

@monaco_u YOO SIYEON
Pure Green Yogurt Gelato
Crunchy Café Gelato

@tokyobingsu_official KO AHRA
Oasis Water
Vegan Vanilla Green Tea Latte
Spiced Wellness Ade

ÁR HAMAROSAN!

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books, Új könyvek / New Books, Csokoládé / Chocolate
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. szeptember 22.
ISBN: 9791192855219
Nyelv: Angol-Koreai
Oldalszám: 512
Státusz:

Flowers

Flowers

A díjnyertes francia cukrász, Cédric Grolet legújabb francia cukrászkönyve


Szerzők: Cédric Grolet

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Mini by Xavi Donnay

Mini by Xavi Donnay

A Mini az első nagyszerű könyv a kortárs süteményekről, amelyet a kis formátumnak szenteltek, egy régóta várt szakkönyv, amely végre az egyik legfontosabb cukrász „családot” szolgálja ki. 


Szerzők: Xavi Donnay