Barion Pixel

Cuines,33

Edwin Menue


« Vissza | Szerzők: Edwin Menue
  2019. december 05. 16:37

Cuines,33

Professzionális motocross versenyző akart lenni, de egy súlyos baleset összetörte a gyermekkori álmát. Éppen ezért Edwin Menue egy másik cél felé irányította ambícióját: a konyha felé. 


A kudarc nem volt lehetőség. Számos szakmai gyakorlat után híres éttermekben, Edwin séf feleségével Fleur Boussyval, valamint séf társával, egyben sógorával Frederikkel megnyitotta a Cuines33-at az egyedülálló tapas központú éttermet Knokke-ban.
Kevesebb mint egy évvel később, a kiváló ízlés és szenvedély meghozta az első Michelin csillagot. Miután Frederik elhagyta az éttermet, a Cuines 33 menüje még jobban Edwin személyiségét tükrözi.
Szezonális konyháját merész ízek és kozmopolita hangulat jellemzi. Az étterem belső tere eklektikus és színes, mint az ételek.

Edwin Menue mindenben talál inspirációt: furcsa alakú gally az erdőben, színes tagine Marrakechben, Barcelona illata, törött tányér, tetoválás...

Ez a könyv egy olyan séf figyelemre méltó történetét meséli el, akinek csak a legjobb elég jó. A perfekcionista, aki csak egy célt tart szem előtt: felejthetetlen élményt nyújtani vendégeinek.

 

Photo: Stichting Kunstboek

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Edwin Menue
Kiadó: Stichting Kunstboek
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Akciós / Kedvezményes, Nyelv - Angol-Holland / English-Dutch Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9789058566256
Nyelv: Angol-Holland
Méretek: 26 x 31.5 x 3 cm
Súly: 2.1 kg
Oldalszám: 224
Ár (AKCIÓS): 24 990 Ft helyett: 20 990 Ft
Státusz: Raktáron

Tra l'onirico e il reale

Tra l'onirico e il reale

Első, „művészeti kiállításával” Fabrizio Fiorani rátapos a kreativitás gázpedáljára, a művészi inspiráció és az emlékek látnoki édessége közötti párbeszédben, újból és újból kiszínezve a hagyományokat, elhagyva önmagát a látomások és az ihletek felé egy olyan játékban, amiben a varázslatot az íz intenzitása adja.


The Science of Chocolate

The Science of Chocolate

The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában. 


Big Book of Cidermaking

Big Book of Cidermaking

Szakértő technikák ahhoz, hogyan fermentálja és ízesítse kedvenc ciderét.


Wassim Hallal

Wassim Hallal

Új könyvében, Wassim Halal séf saját kezűleg válogatta össze legjobb receptjeit a dániai Aarhus-ben működő, Michelin csillagos Frederikshøj étterméből. Barátja, az ismert művész Michael Kvium 8 litográfiát készített, ami a séfet az őrület és zsenialitás határán mozgó ember archetípusaként ábrázolja.


Szerzők: Wassim Hallal