Barion Pixel

Cuines,33

Edwin Menue


« Vissza | Szerzők: Edwin Menue
  2019. december 05. 16:37

Cuines,33

Professzionális motocross versenyző akart lenni, de egy súlyos baleset összetörte a gyermekkori álmát. Éppen ezért Edwin Menue egy másik cél felé irányította ambícióját: a konyha felé. 


A kudarc nem volt lehetőség. Számos szakmai gyakorlat után híres éttermekben, Edwin séf feleségével Fleur Boussyval, valamint séf társával, egyben sógorával Frederikkel megnyitotta a Cuines33-at az egyedülálló tapas központú éttermet Knokke-ban.
Kevesebb mint egy évvel később, a kiváló ízlés és szenvedély meghozta az első Michelin csillagot. Miután Frederik elhagyta az éttermet, a Cuines 33 menüje még jobban Edwin személyiségét tükrözi.
Szezonális konyháját merész ízek és kozmopolita hangulat jellemzi. Az étterem belső tere eklektikus és színes, mint az ételek.

Edwin Menue mindenben talál inspirációt: furcsa alakú gally az erdőben, színes tagine Marrakechben, Barcelona illata, törött tányér, tetoválás...

Ez a könyv egy olyan séf figyelemre méltó történetét meséli el, akinek csak a legjobb elég jó. A perfekcionista, aki csak egy célt tart szem előtt: felejthetetlen élményt nyújtani vendégeinek.

 

Photo: Stichting Kunstboek

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Edwin Menue
Kiadó: Stichting Kunstboek
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Holland / English-Dutch Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9789058566256
Nyelv: Angol-Holland
Méretek: 26 x 31.5 x 3 cm
Súly: 2.1 kg
Oldalszám: 224
Ár: 20 490 Ft
(19 514 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Szellemes, őszinte és éleslátó: óda, Magnus Nilsson séf rendkívüli étterméből, és izgalmas kommentár a gasztronómiai kultúráról.


Szerzők: Magnus Nilsson

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

René Redzepit széles körben elismerik az északi konyha újra feltalálásában. Koppenhágai étterme, a Noma 2009-ben a San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant díjon a világ harmadik legjobbjaként ismerték el, és ugyanezen az ünnepségen megkapta az egyedülálló „Chef’s Choice” díjat. 


Szerzők: Rene Redzepi

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland