Barion Pixel

Cuines,33

Edwin Menue


« Vissza | Szerzők: Edwin Menue
  2019. december 05. 16:37

Cuines,33

Professzionális motocross versenyző akart lenni, de egy súlyos baleset összetörte a gyermekkori álmát. Éppen ezért Edwin Menue egy másik cél felé irányította ambícióját: a konyha felé. 


A kudarc nem volt lehetőség. Számos szakmai gyakorlat után híres éttermekben, Edwin séf feleségével Fleur Boussyval, valamint séf társával, egyben sógorával Frederikkel megnyitotta a Cuines33-at az egyedülálló tapas központú éttermet Knokke-ban.
Kevesebb mint egy évvel később, a kiváló ízlés és szenvedély meghozta az első Michelin csillagot. Miután Frederik elhagyta az éttermet, a Cuines 33 menüje még jobban Edwin személyiségét tükrözi.
Szezonális konyháját merész ízek és kozmopolita hangulat jellemzi. Az étterem belső tere eklektikus és színes, mint az ételek.

Edwin Menue mindenben talál inspirációt: furcsa alakú gally az erdőben, színes tagine Marrakechben, Barcelona illata, törött tányér, tetoválás...

Ez a könyv egy olyan séf figyelemre méltó történetét meséli el, akinek csak a legjobb elég jó. A perfekcionista, aki csak egy célt tart szem előtt: felejthetetlen élményt nyújtani vendégeinek.

 

Photo: Stichting Kunstboek

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Edwin Menue
Kiadó: Stichting Kunstboek
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Holland / English-Dutch Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9789058566256
Nyelv: Angol-Holland
Méretek: 26 x 31.5 x 3 cm
Súly: 2.1 kg
Oldalszám: 224
Ár: 20 490 Ft
(19 514 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Stuffed - The Sandwich Cookie Book

Stuffed - The Sandwich Cookie Book

Fagylaltos szendvicsek, whoopie pies-ok, macaronok, házi készítésű Oreo-k, egy ellenállhatatlan sütőskönyv és receptjei ezekhez a finom „szendvics” sütikhez és még sok máshoz.


Szerzők: Heather Mubarak

The Champagne Guide Edition VII

The Champagne Guide Edition VII

A Champagne Guide Edition VII, a végső útmutató mindenhez, amit tudni kell a pezsgő termesztéséről és elkészítéséről, betekintést nyerhet a legjobb termelők kulisszái mögé és a legjobb vételeket minden ár fekvésben, mindezt egy üveg pezsgő áráért!


Szerzők: Tyson Stelzer

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Greece: The Cookbook

Greece: The Cookbook

Alapvető mű a mai Görögország sokszínű és lebilincselő konyhájáról. A Greece: The Cookbook a Görög ételek első mindenre kiterjedő angol nyelvű bibliája. 


Szerzők: Vefa Alexiadou