Barion Pixel

KitchenAid - The Cookbook

The Food Processor Cookbook


« Vissza | Szerzők: Veerle De Pooter
  2017. augusztus 17. 15:27

KitchenAid - The Cookbook

KitchenAid Food Processor egy általános konyhai aprító / ezermester. Ennek a nagy múltú konyhai eszköz használatához nyújt segítséget Veerle De Pooter szakácskönyve. 


Uborka-carpaccio, epres gravlax, vagy a mézes-mustáros vinaigrette, ez csak néhány a 40 receptből, amik tele vannak meglepő ízkombinációkkal, kifejezetten az Artisan Food Processor gép számára kifejlesztve. Ezekkel a receptekkel a maximumot hozhatod ki ebből a konyhai ezermesterből. Mediterrán zöldség-gratin lencsével és petrezselyem-olajjal, cékla–tatár, banán-tortácskák rebarbarával, hogy néhányat megemlítsünk, plusz bónuszként, néhány alapvető alapanyag aromapárosításai / térképei is megtalálhatók a kiadványban. Az egészséges étkezés sosem volt még ilyen ízletes. A kiadvány korlátozott példányszámban érhető el!

Photo: Tony Le Duc


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Veerle De Pooter
Kiadó: Minestrone
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2013
ISBN: 9789490028 527
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 30 x 2 cm
Súly: 1.05 kg
Oldalszám: 143
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Chocolate

Chocolate

A csokoládé minősége, sokszínűsége és használhatósága sok szakembert foglalkoztat, hiszen az egyik legnehezebben elsajátítható technikákat követeli meg. 


Szerzők: Ramon Morató

Oak - The flavours of Marcelo Ballardin

Oak - The flavours of Marcelo Ballardin

Marcelo Ballardin, a genti Oak étterem főszakácsa első könyvével minden érzékszervet elragadtat. 


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).