KitchenAid - The Cookbook
The Food Processor Cookbook

KitchenAid Food Processor egy általános konyhai aprító / ezermester. Ennek a nagy múltú konyhai eszköz használatához nyújt segítséget Veerle De Pooter szakácskönyve.
Uborka-carpaccio, epres gravlax, vagy a mézes-mustáros vinaigrette, ez csak néhány a 40 receptből, amik tele vannak meglepő ízkombinációkkal, kifejezetten az Artisan Food Processor gép számára kifejlesztve. Ezekkel a receptekkel a maximumot hozhatod ki ebből a konyhai ezermesterből. Mediterrán zöldség-gratin lencsével és petrezselyem-olajjal, cékla–tatár, banán-tortácskák rebarbarával, hogy néhányat megemlítsünk, plusz bónuszként, néhány alapvető alapanyag aromapárosításai / térképei is megtalálhatók a kiadványban. Az egészséges étkezés sosem volt még ilyen ízletes. A kiadvány korlátozott példányszámban érhető el!
Photo: Tony Le Duc
Termékinformációk
Szerző: | Veerle De Pooter |
Kiadó: | Minestrone |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2013 |
ISBN: | 9789490028 527 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 25 x 30 x 2 cm |
Súly: | 1.05 kg |
Oldalszám: | 143 |
Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Sous vide - Heiko Antoniewicz

A teljesen új és átfogó standard munka. 50 összetett étel és sok átfogó alaprecept Heiko Antoniewicz csúcsszakácstól.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.