Barion Pixel

Lune - Croissants All Day, All Night (Special Edition)

A végső útmutató a világ legkedveltebb péksüteményének sütéséhez


« Vissza | Szerzők: Kate Reid
  2022. október 28. 14:52

Lune - Croissants All Day, All Night (Special Edition)

A Lune – Special Edition, a világhírű ausztráliai Croissant pékség debütáló szakácskönyvének különleges, limitált kiadása. A speciális kiadás egy 272 oldalas szakácskönyvből és egy exkluzív, 48 oldalas évfordulós albumból áll, mely a Lune első 10 évét mutatja be. Mindkét keménykötésű kötet holografikus fóliával bevont és lenyűgöző színes fényképeket tartalmaz.


A Lune Croissanterie az egyik legtöbbet emlegetett pékség a világon. Nigella Lawson, Yotam Ottolenghi, René Redzepi és Rachel Khoo dicsérő kritikáitól kezdve, de például a New York Times és a The Guardian által készített interjúkig, a Lune-t 2012-es megnyitása óta a „világ legjobb Croissantjaként” tartják számon.
A vásárlók már a kora óráktól kezdve sorba állnak a háztömb körül, hogy elfogyasszák a LUNE péksüteményeit, de az teszi ezt a könyvet olyan különlegessé, ahogy Kate Reid a croissant-tésztát a klasszikus reggeli alapanyagból a reggelit, ebédet és vacsorát kifinomult élménnyé teszi.
A lépésről-lépésre a croissant tekerés és a formázás technikáival, majd „a nap minden órájában receptekkel”, valamint azzal, hogy mit kell csinálni a maradékkal, és hogyan lehet egy croissant-t különleges alkalommá tenni, ez a végső útmutató a világ legkedveltebb péksüteményéhez.

A szerzőről

Kate Reid nem volt mindig pék – sőt, távolról sem. Az Aerospace Engineering egyetemi tanulmányait követően a Forma-1-es versenyzés iránti életre szóló szenvedélyét követte, és a 2000-es évek közepén a Williams F1-es csapatának aerodinamikusa lett az Egyesült Királyságban.
2008-ban visszatért szülőhazájába, Melbourne-be, hogy megtalálja az új rést – a péksüteményt. Miután Melbourne kávézóiban és pékségeiben, majd Párizsban dolgozott, tudta, hogy valami örök népszerűséget szeretne alkotni, és tudását új szintre emelni, így megszületett Lune Croissanterie.
A Lune 2012-es megnyitása óta kultikus, globális követőkre tett szert, hírességek híveivel és 258 ezer Instagram-követőjével. Az egyszemélyes show-ból egy öt telephelyes pékség lett, ahol hajnaltól sorban állnak, ahol Kate és 120 fős csapata rendszeresen változó recepteket dolgozz ki az elvihető reggelitől a croissant menükön keresztül.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Kate Reid
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books, Album / Album
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 02.
ISBN: 9781784886226
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 28 x 5 cm
Súly: 2.54 kg
Oldalszám: 304
Ár: 25 990 Ft
(24 752 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Australia - The Cookbook

Australia - The Cookbook

Az Ausztrál konyha sosem látott mértékű ünneplése 350 recept mutatja be az ország tájainak és népeinek sokszínűségét


Passion et Tradition Boulangère

Passion et Tradition Boulangère

Ludovic Richard, Meilleur Ouvrier de France Boulanger (MOF), a Párizsi Bellouet Conseil iskola külsős oktatójának professzionális pékszakkönyve. 


North

North

Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.

 

Szerzők: Gunnar Gislason

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash