Barion Pixel

Lune - Croissants All Day, All Night (Special Edition)

A végső útmutató a világ legkedveltebb péksüteményének sütéséhez


« Vissza | Szerzők: Kate Reid
  2022. október 28. 14:52

Lune - Croissants All Day, All Night (Special Edition)

A Lune – Special Edition, a világhírű ausztráliai Croissant pékség debütáló szakácskönyvének különleges, limitált kiadása. A speciális kiadás egy 272 oldalas szakácskönyvből és egy exkluzív, 48 oldalas évfordulós albumból áll, mely a Lune első 10 évét mutatja be. Mindkét keménykötésű kötet holografikus fóliával bevont és lenyűgöző színes fényképeket tartalmaz.


A Lune Croissanterie az egyik legtöbbet emlegetett pékség a világon. Nigella Lawson, Yotam Ottolenghi, René Redzepi és Rachel Khoo dicsérő kritikáitól kezdve, de például a New York Times és a The Guardian által készített interjúkig, a Lune-t 2012-es megnyitása óta a „világ legjobb Croissantjaként” tartják számon.
A vásárlók már a kora óráktól kezdve sorba állnak a háztömb körül, hogy elfogyasszák a LUNE péksüteményeit, de az teszi ezt a könyvet olyan különlegessé, ahogy Kate Reid a croissant-tésztát a klasszikus reggeli alapanyagból a reggelit, ebédet és vacsorát kifinomult élménnyé teszi.
A lépésről-lépésre a croissant tekerés és a formázás technikáival, majd „a nap minden órájában receptekkel”, valamint azzal, hogy mit kell csinálni a maradékkal, és hogyan lehet egy croissant-t különleges alkalommá tenni, ez a végső útmutató a világ legkedveltebb péksüteményéhez.

A szerzőről

Kate Reid nem volt mindig pék – sőt, távolról sem. Az Aerospace Engineering egyetemi tanulmányait követően a Forma-1-es versenyzés iránti életre szóló szenvedélyét követte, és a 2000-es évek közepén a Williams F1-es csapatának aerodinamikusa lett az Egyesült Királyságban.
2008-ban visszatért szülőhazájába, Melbourne-be, hogy megtalálja az új rést – a péksüteményt. Miután Melbourne kávézóiban és pékségeiben, majd Párizsban dolgozott, tudta, hogy valami örök népszerűséget szeretne alkotni, és tudását új szintre emelni, így megszületett Lune Croissanterie.
A Lune 2012-es megnyitása óta kultikus, globális követőkre tett szert, hírességek híveivel és 258 ezer Instagram-követőjével. Az egyszemélyes show-ból egy öt telephelyes pékség lett, ahol hajnaltól sorban állnak, ahol Kate és 120 fős csapata rendszeresen változó recepteket dolgozz ki az elvihető reggelitől a croissant menükön keresztül.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Kate Reid
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books, Album / Album
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 02.
ISBN: 9781784886226
Nyelv: Angol
Oldalszám: 304
Ár: 26 990 Ft
(25 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Chef's Garden

The Chef's Garden

Egy megközelíthető, átfogó kalauz a zöldségek modern világához, a különleges zöldségek egyik vezető termesztőjétől. Az Erie-tó partjaihoz közel áll egy szerény kezdetekkel rendelkező családi farm, ami a különleges zöldségek legnevesebb termelője az Egyesült Államokban. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Nordic Cookbook

The Nordic Cookbook

Magnus Nilsson, az egyik legnépszerűbb svéd séf,  szakácskönyve az Északi Konyha (Nordic Cookbook) egy példátlan gyűjtemény, mely 700 receptjével betekintést nyújt az északi régiók konyhaművészetébe. Magnus utazásai során gyűjtötte össze receptjeit, megörökítette az elkészült fogásokat, a természetet és a környék népeit, bejárta Dániát, a Feröer-Szigeteket, Finnországot, Grönlandot, Izlandot, Norvégiát és Svédországot, azok vidékeit. 


Szerzők: Magnus Nilsson

EVOLUTION

EVOLUTION

Új és előnyös összetevők, egyszerűsített folyamatok, profi cukrásztechnikai alkalmazások - megoldások. Mindez, a könyv tartalma, mely optimalizálja a technikákat, hogy a maximumot hozhassuk ki a mai cukrászatból. Ez az, amiről az evolúciós cukrászat szól, amit Jordi Puigvert gyakorol és tanít a világ minden táján, mint cukrász és technológiai tanácsadó, számtalan cukrásznak, cégnek.


Szerzők: Jordi Puigvert