Könyvek, kiadványok
Dessert
!['Dessert Dessert](/static/content/books/cover_img/0//thumb/613.jpg?395644475197411)
Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.
World Atlas of Wine 8th Edition
!['World Atlas of Wine 8th Edition World Atlas of Wine 8th Edition](/static/content/books/cover_img/0//thumb/611.jpg?584280965178651)
Mérföldkőnek számító borkönyvnek legújabb kiadása, amelyet előzőleg 4,7 millió példányban adtak el.
Kevés borkönyvet lehet klasszikusnak nevezni, ám a World Atlas of Wine kiadásának első kiadása 1971-ben jelent meg, kritikusok által elismert, mint a rendelkezésre álló alapvető és leghatalmasabb borászati referencia munkát.
The World Atlas of Gin
!['The World Atlas of Gin The World Atlas of Gin](/static/content/books/cover_img/0//thumb/609.jpg?139760965150961)
Mindenkinek és bárki számára, aki többet szeretne tudni a ginről, ez a teljes és végleges útmutató - amely a világ legjobb ginjeit, a történetüket és a gyártási módszereiket, valamint azokat az országokat mutatja be, amelyek hozzájárultak a gin globális sikertörténetéhez.
The Food of Sichuan
!['The Food of Sichuan The Food of Sichuan](/static/content/books/cover_img/0//thumb/605.jpg?459374865126102)
A teljesen átdolgozott és frissített kiadása Fuchsia Dunlop korszakalkotó könyvének, a Szecsúáni szakácsművészetről, 200 recepttel, lenyűgöző ételekkel és helymeghatározó fényképekkel.
Tartine Book No.3
!['Tartine Book No.3 Tartine Book No.3](/static/content/books/cover_img/0//thumb/602.jpg?870278765138142)
A Tartine Book No. 3. az egyetlen könyv, ami lépésről-lépésre mutatja be, szövegekkel és folyamatokat megörökítő fotókkal, hogyan készítsünk teljes kiőrlésű kenyereket és a kedvenc Tartine péksütemények teljes kiőrlésű verzióit.
Gluten-Free Baking At Home
!['Gluten-Free Baking At Home Gluten-Free Baking At Home](/static/content/books/cover_img/0//thumb/600.jpg?724868765103491)
Több, mint 80 mesterrecept átfogó, vizuális gyűjteménye glutén-és allergénmentes kenyerekre, muffinokra, scone-okra, tortákra, kekszekre, pitékre, tartokera és sok másra, amit egy oktató vagy egy cukrász séf fejlesztett ki, hogy minden alkalommal kiváló legyen a végeredmény.
The Whole Fish Cookbook
!['The Whole Fish Cookbook The Whole Fish Cookbook](/static/content/books/cover_img/0//thumb/597.jpg?577262765165851)
Josh Niland egy úttörő „tenger gyümölcsei szakács” könyvében teljesen új módszereket mutat be a halfőzés és sütés szinte minden aspektusára. A beszerzéstől a bontásig, a száraz érleléstől a hal szárításáig és minden egyéb kihívást jelentő kérdésre választ adva.
Wilder Wald
!['Wilder Wald Wilder Wald](/static/content/books/cover_img/0//thumb/593.jpg?734481765110351)
Mindkét séf, Heiko Antoniewicz és Ludwig Maurer második közös könyvükben olyan különleges ételeket mutat be, amilyeneket még sosem láthattunk. A kiváló fogások mellett az olvasó folyamatokat és főzési technikákat is megtanul.
Chocolat & Confiserie
!['Chocolat & Confiserie Chocolat & Confiserie](/static/content/books/cover_img/0//thumb/590.jpg?824465575107081)
A modern cukrászda csokoládé nélkül elképzelhetetlen. Ebben a könyvben négy kiváló és kreatív cukrászda mutatja be a védjegyévé vált alkotásait, valamint tíz további, alapvető, csokoládéval kapcsolatos receptet.
BBQ&A with Myron Mixon
!['BBQ&A with Myron Mixon BBQ&A with Myron Mixon](/static/content/books/cover_img/0//thumb/587.jpg?974928665180352)
Gondolkozott már azon, hogy vajon tud-e egy jó barbecue-t készíteni, smoker, pit vagy grill nélkül? Hogy rub-ot vagy marinádot kell használnia? Nem biztos benne mi az a marhaszegy, vajon le kell-e kártyáznia, és ha igen, hogyan?
Fish and Shellfish
!['Fish and Shellfish Fish and Shellfish](/static/content/books/cover_img/0//thumb/612.jpg?610625965193842)
6 séf, a dán (a Feröer-szigeteket is beleértve) csúcsgasztronómia állandó szereplőinek közreműködésével készült izgalmas, kortárs szakácskönyv. A modern és kifinomult receptek az északi óceánok környezetéből származó alapanyagokból, halakból és tengergyümölcseiből készültek.
South
!['South South](/static/content/books/cover_img/0//thumb/610.jpg?881270965141042)
A déli étel az egyik legkedveltebb és legfinomabb konyha Amerikában. És ki adná jobban nekünk a déli konyha kulcselemeit, mint Sean Brock, a díjnyertes séf.
Le Cordon Bleu - A Cukrászat Magasiskolája
!['Le Cordon Bleu - A Cukrászat Magasiskolája Le Cordon Bleu - A Cukrászat Magasiskolája](/static/content/books/cover_img/0//thumb/606.jpg?096837865117861)
A Le Cordon Bleu a nagy tiszteletnek örvendő, világhírű vendéglátó iskola, amit a csúcsminőségű kulináris kurzusairól ismernek, ugyanúgy a kezdőket, mint a kiforrott profikat is megcélozva. A világ legnagyobb vendéglátóipari intézménye, több mint 20 iskolával, 5 kontinensen. Az oktatási területe a vendéglátóipari menedzsment, a szakácsművészet es a gasztronómia.
The Jewish Cookbook
!['The Jewish Cookbook The Jewish Cookbook](/static/content/books/cover_img/0//thumb/603.jpg?586273865148572)
A kortárs, globális zsidó konyha gazdag váza, több száz történettel és otthoni szakácsok receptjeivel.
Tartine Bread
!['Tartine Bread Tartine Bread](/static/content/books/cover_img/0//thumb/601.jpg?058078765102232)
Tartine – kenyérbiblia az otthoni kenyérkészítőknek és a hivatásos pékeknek. Chad Robertson tollából; egy olyan embertől, akit sokan a legjobb kenyérsütőnek tartanak az Egyesült Államokban, és Elizabeth Prueitt mellett társtulajdonosa a San Francisco-i Tartine Bakery-nek. Hajnali öt órakor, Chad Robertson egyenetlen, pazar Tartine veknijeit kiveszik a sütőből. A kenyér San Francisco legendás Tartine Bakery-jében egy órán belül elfogy, majdnem minden egyes nap.
Wine it's not rocket science
!['Wine it's not rocket science Wine it's not rocket science](/static/content/books/cover_img/0//thumb/599.jpg?250768765110281)
A rakétafizika komplikált dolog, de a bornak nem kell annak lennie. Az információt könnyed, illusztrált módon közli és tele bolondbiztos és megbízható tanácsokkal - a Wine: It’s Not Rocket Science a válasz arra a mondatra, hogy bárcsak többet tudnék a borról.
Heimat weite Welt
!['Heimat weite Welt Heimat weite Welt](/static/content/books/cover_img/0//thumb/594.jpg?940581765168791)
Benjamin Maerz megmutatja, mit jelent számára az otthon. Alkotásaihoz a regionális termékek legszélesebb körét használja fel, miközben hagyja, hogy más országok kulináris hatásai inspirálják.
The Bacon Bible
!['The Bacon Bible The Bacon Bible](/static/content/books/cover_img/0//thumb/591.jpg?753089665121802)
A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.
Kräuterreich
!['Kräuterreich Kräuterreich](/static/content/books/cover_img/0//thumb/588.jpg?120822575173211)
Vitus Winkler a salzburgi vidék gyógynövényei között viszi sétára olvasóit. A gyógynövényekkel készült ételek olyan érzést keltenek, mintha egy gyógynövényekkel teli erdőben, réten vagy Bergsee mellett lenne az ember.
The Juice Lover's Big Book of Juices
!['The Juice Lover's Big Book of Juices The Juice Lover's Big Book of Juices](/static/content/books/cover_img/0//thumb/586.jpg?970083876184082)
Tapasztalja meg a legfrissebb gyümölcslevek széles választékát, beleértve a méregtelenítő és a zöld gyümölcsleveket egyaránt. Mindegyik megtalálható a The Juice Lover's Big Book of Juices-ban.