A Year Full of Veg - A Harvest for All Seasons
A Year Full of Veg egy hónapról-hónapra szóló kertészeti útmutató a legjobb szezonális zöldségek termesztéséhez, a Sunday Times bestseller-írójától, a „A Year Full of Flowers” könyv szerzőjétől.
Sarah Raven gazdag tapasztalatával megosztja a legmegbízhatóbb és legbőségesebb termesztésű fajtákat, kipróbált kedvenc növényeit, valamint olyan szokatlan zöldségeket, fűszernövényeket és salátákat, amelyeket nem lehet megvásárolni a boltokban.
Az inspiráció mellett Sarah szakértői tippeket és technikákat mutat be az ízletes növények termesztéséhez és betakarításához januártól decemberig, mindezt olyan egyszerű, hatékony és produktív technikákon alapulnak, amelyek biztosítják, hogy mindig legyen valami friss, amit felhasználhat a konyhában.
Nem számít, mennyi kültéri helyed van, ihletet kapsz, hogy legalább egy keveset megtermelj abból, amit eszel.
Termékinformációk
Szerző: | Sarah Raven |
Kiadó: | Bloomsbury Publishing |
Kategória: | Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books, Konyhakert / Kitchen Garden |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. március 14. |
ISBN: | 9781526639349 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 17.8 x 23.1 x 3.2 cm |
Súly: | 1.14 kg |
Oldalszám: | 384 |
Ár: |
11 790 Ft (11 229 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Breakfast: The Cookbook
Induljon a napja a világ legeredetibb reggelijeinek meghatározó gyűjteményével.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.