Barion Pixel

A Year Full of Veg - A Harvest for All Seasons


« Vissza | Szerzők: Sarah Raven
  2023. március 06. 11:33

A Year Full of Veg - A Harvest for All Seasons

A Year Full of Veg egy hónapról-hónapra szóló kertészeti útmutató a legjobb szezonális zöldségek termesztéséhez, a Sunday Times bestseller-írójától, a „A Year Full of Flowers” könyv szerzőjétől.


Sarah Raven gazdag tapasztalatával megosztja a legmegbízhatóbb és legbőségesebb termesztésű fajtákat, kipróbált kedvenc növényeit, valamint olyan szokatlan zöldségeket, fűszernövényeket és salátákat, amelyeket nem lehet megvásárolni a boltokban.

Az inspiráció mellett Sarah szakértői tippeket és technikákat mutat be az ízletes növények termesztéséhez és betakarításához januártól decemberig, mindezt olyan egyszerű, hatékony és produktív technikákon alapulnak, amelyek biztosítják, hogy mindig legyen valami friss, amit felhasználhat a konyhában.

Nem számít, mennyi kültéri helyed van, ihletet kapsz, hogy legalább egy keveset megtermelj abból, amit eszel.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Sarah Raven
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books, Konyhakert / Kitchen Garden
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. március 14.
ISBN: 9781526639349
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 23.1 x 3.2 cm
Súly: 1.14 kg
Oldalszám: 384
Ár: 11 790 Ft
(11 229 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Champagne Magnum Opus

Champagne Magnum Opus

Ez egy nagyszerű és fényűző összeállítás a legelegánsabb italról, Richard Juhlin világhírű Champagne szakértőtől.


Szerzők: Richard Juhlin

Garuharu Book Collection

Garuharu Book Collection

Garuharu / Yun Eunyoung/ cukrászséf professzionális könyvei egy csomagban, kedvezményesen! A nagysikerű könyvsorozat Eclair, Tarte, Decoration, Travel Cake most kedvezményes áron, amennyiben egyszerre szeretné megvásárolni a négy kiadványt. 


Szerzők: Yun Eunyoung

Wildness

Wildness

Az atlanti part ajándékainak ünneplése és Kanada sztárséfének elkápráztató első szakácskönyve.


Szerzők: Jeremy Charles

Chicken and Charcoal

Chicken and Charcoal

Receptek a világ legnépszerűbb húsféléjére – csirkére – hogyan készítsük elő, hogyan süssük meg és mit fogyasszunk hozzá. Az első átfogó, angol nyelvű könyv a yakitori-ról. 


Szerzők: Matt Abergel