A Year Full of Veg - A Harvest for All Seasons

A Year Full of Veg egy hónapról-hónapra szóló kertészeti útmutató a legjobb szezonális zöldségek termesztéséhez, a Sunday Times bestseller-írójától, a „A Year Full of Flowers” könyv szerzőjétől.
Sarah Raven gazdag tapasztalatával megosztja a legmegbízhatóbb és legbőségesebb termesztésű fajtákat, kipróbált kedvenc növényeit, valamint olyan szokatlan zöldségeket, fűszernövényeket és salátákat, amelyeket nem lehet megvásárolni a boltokban.
Az inspiráció mellett Sarah szakértői tippeket és technikákat mutat be az ízletes növények termesztéséhez és betakarításához januártól decemberig, mindezt olyan egyszerű, hatékony és produktív technikákon alapulnak, amelyek biztosítják, hogy mindig legyen valami friss, amit felhasználhat a konyhában.
Nem számít, mennyi kültéri helyed van, ihletet kapsz, hogy legalább egy keveset megtermelj abból, amit eszel.
Termékinformációk
Szerző: | Sarah Raven |
Kiadó: | Bloomsbury Publishing |
Kategória: | Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books, Konyhakert / Kitchen Garden |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. március 14. |
ISBN: | 9781526639349 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 17.8 x 23.1 x 3.2 cm |
Súly: | 1.14 kg |
Oldalszám: | 384 |
Ár: |
11 790 Ft (11 229 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
LEON Big Salads

A LEON azon az iker-elvre épült, hogy az ételek ízletesek és jót is tesznek. Vadonatúj sorozata első könyvében Rebecca Seal író és gasztro-újságíró ezt bizonyítja több mint 100 ínycsiklandó ötlettel, kiadós-egészséges salátákkal, amelyek bármilyen alkalomra ideálisak.
Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.
The Latin American Cookbook

Rendkívüli ünnepe a kontinens nagyon kedvelt regionális konyháinak – 600 recepttel.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.