Barion Pixel

The Indonesian Table

Petty Pandean-Elliott


« Vissza | Szerzők: Petty Pandean-Elliot
  2023. április 18. 12:46

The Indonesian Table

A díjnyertes író, Petty Pandean-Elliott 150 nagyon szeretett és ízletes recepten keresztül meséli el indonéz örökségét, amelyek mindenhol tökéletesek az otthoni szakácsok számára.


„Igazán figyelemreméltó, hogy egy tehetséges szakács egyben szenzációs történetmesélő is… Petty egy utazásra visz a szigetvilágon, az ételein és az életén keresztül.” Julien Royer, az Odette étterem séf-tulajdonosa

A több mint 17 000 szigetet magában foglaló Indonézia a Fűszer-szigetek néven is ismert, mely olyan aromáknak ad otthont, mint a szerecsendió és a szegfűszeg – olyan hangulatos összetevők, amelyek pikáns konyháját illatosítják.

Az Indonesian Table Indonézia gazdag élelmiszer-örökségét tárja fel Petty Pandean-Elliott személyes történetein és receptjein keresztül, a manadói nagymamájával való főzés gyerekkori emlékeitől a szigetvilágon átívelő utazásáig; és olyan klasszikus és ikonikus indonéz recepteket tartalmaz, mint a tüzes chile sambal, satay grill csirke, nasi goreng és marha rendang, amelyeket sokan a „világ legfinomabb ételének” tartanak.

A gyűjtemény regionális ételeket is bemutat, beleértve az illatos kókuszos curryt, az ízletes laksas-t, a sotos-t és a hagyományos desszerteket. A 150 elérhető recept az otthoni szakácsok számára készült, könnyen beszerezhető alapanyagokkal és egyszerű főzési módszerekkel.

Az indonéz ételkultúra bemutatásával, a receptek és a helyi kultúra lenyűgöző képeivel, valamint személyes történetekkel, amelyek felfedik az egyes receptek mögött rejlő gazdag történelmet és inspirációt, ez az indonéz konyha tökéletes társa.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Petty Pandean-Elliot
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 17.
ISBN: 9781838666286
Nyelv: Angol
Méretek: 19.8 x 25.4 x 2.8 cm
Súly: 0.96 kg
Oldalszám: 256
Ár: 11 690 Ft
(11 133 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Culler de Pau

Culler de Pau

A tér alapvető a kulináris párbeszédünk során: A Culler-ben a saját területünk tolmácsai vagyunk; és arra törekszünk, hogy a vendégeink érezzék a földet annak terményein át: a környezetünkkel főzünk.


Chocolate

Chocolate

A csokoládé minősége, sokszínűsége és használhatósága sok szakembert foglalkoztat, hiszen az egyik legnehezebben elsajátítható technikákat követeli meg. 


Szerzők: Ramon Morató

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury