The Indonesian Table
Petty Pandean-Elliott

A díjnyertes író, Petty Pandean-Elliott 150 nagyon szeretett és ízletes recepten keresztül meséli el indonéz örökségét, amelyek mindenhol tökéletesek az otthoni szakácsok számára.
„Igazán figyelemreméltó, hogy egy tehetséges szakács egyben szenzációs történetmesélő is… Petty egy utazásra visz a szigetvilágon, az ételein és az életén keresztül.” – Julien Royer, az Odette étterem séf-tulajdonosa
A több mint 17 000 szigetet magában foglaló Indonézia a Fűszer-szigetek néven is ismert, mely olyan aromáknak ad otthont, mint a szerecsendió és a szegfűszeg – olyan hangulatos összetevők, amelyek pikáns konyháját illatosítják.
Az Indonesian Table Indonézia gazdag élelmiszer-örökségét tárja fel Petty Pandean-Elliott személyes történetein és receptjein keresztül, a manadói nagymamájával való főzés gyerekkori emlékeitől a szigetvilágon átívelő utazásáig; és olyan klasszikus és ikonikus indonéz recepteket tartalmaz, mint a tüzes chile sambal, satay grill csirke, nasi goreng és marha rendang, amelyeket sokan a „világ legfinomabb ételének” tartanak.
A gyűjtemény regionális ételeket is bemutat, beleértve az illatos kókuszos curryt, az ízletes laksas-t, a sotos-t és a hagyományos desszerteket. A 150 elérhető recept az otthoni szakácsok számára készült, könnyen beszerezhető alapanyagokkal és egyszerű főzési módszerekkel.
Az indonéz ételkultúra bemutatásával, a receptek és a helyi kultúra lenyűgöző képeivel, valamint személyes történetekkel, amelyek felfedik az egyes receptek mögött rejlő gazdag történelmet és inspirációt, ez az indonéz konyha tökéletes társa.
Termékinformációk
Szerző: | Petty Pandean-Elliot |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. április 17. |
ISBN: | 9781838666286 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.8 x 25.4 x 2.8 cm |
Súly: | 0.96 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
12 890 Ft (12 276 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
The Bacon Bible

A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.
Avanguardia

Az Avantguardia az édességet helyezi az élményének középpontjába. Egy könyv a ’valódi’ cukrászkultúráról, amit átélhetünk lapról lapra, textúráról textúrára.
The Korean Vegan Cookbook

Joanne Lee Molinaro rajongók millióit ragadta meg erőteljesen megindító személyes történeteivel a szerelemről, a családról és az ételekről. Debütáló szakácskönyvében kedvenc koreai ételeinek gyűjteményét osztja meg, amelyek közül néhány hagyományos és néhány újragondolt, valamint megrendítő narratív pillanatképek, amelyek formálták családja történetét.
The Spanish Mediterranean Islands Cookbook

Fedezze fel Spanyolország Baleár-szigeteinek – Mallorca, Menorca, Ibiza és Formentera – változatos konyháját 155 autentikus otthoni főzési recept segítségével.