Barion Pixel

The Indonesian Table

Petty Pandean-Elliott


« Vissza | Szerzők: Petty Pandean-Elliot
  2023. április 18. 12:46

The Indonesian Table

A díjnyertes író, Petty Pandean-Elliott 150 nagyon szeretett és ízletes recepten keresztül meséli el indonéz örökségét, amelyek mindenhol tökéletesek az otthoni szakácsok számára.


„Igazán figyelemreméltó, hogy egy tehetséges szakács egyben szenzációs történetmesélő is… Petty egy utazásra visz a szigetvilágon, az ételein és az életén keresztül.” Julien Royer, az Odette étterem séf-tulajdonosa

A több mint 17 000 szigetet magában foglaló Indonézia a Fűszer-szigetek néven is ismert, mely olyan aromáknak ad otthont, mint a szerecsendió és a szegfűszeg – olyan hangulatos összetevők, amelyek pikáns konyháját illatosítják.

Az Indonesian Table Indonézia gazdag élelmiszer-örökségét tárja fel Petty Pandean-Elliott személyes történetein és receptjein keresztül, a manadói nagymamájával való főzés gyerekkori emlékeitől a szigetvilágon átívelő utazásáig; és olyan klasszikus és ikonikus indonéz recepteket tartalmaz, mint a tüzes chile sambal, satay grill csirke, nasi goreng és marha rendang, amelyeket sokan a „világ legfinomabb ételének” tartanak.

A gyűjtemény regionális ételeket is bemutat, beleértve az illatos kókuszos curryt, az ízletes laksas-t, a sotos-t és a hagyományos desszerteket. A 150 elérhető recept az otthoni szakácsok számára készült, könnyen beszerezhető alapanyagokkal és egyszerű főzési módszerekkel.

Az indonéz ételkultúra bemutatásával, a receptek és a helyi kultúra lenyűgöző képeivel, valamint személyes történetekkel, amelyek felfedik az egyes receptek mögött rejlő gazdag történelmet és inspirációt, ez az indonéz konyha tökéletes társa.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Petty Pandean-Elliot
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 17.
ISBN: 9781838666286
Nyelv: Angol
Méretek: 19.8 x 25.4 x 2.8 cm
Súly: 0.96 kg
Oldalszám: 256
Ár: 11 690 Ft
(11 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Nostalgic Delights

Nostalgic Delights

A Nostalgic Delights lapjain a díjnyertes cukrász és csokoládékészítő, William Curley gyermekkorának hangulatait és elmúlt idők emlékeit szándékozik újjáteremteni, klasszikus recepteket modernizálva saját, egyedi alkotásaival.


Szerzők: William Curley

Avanguardia

Avanguardia

Az Avantguardia az édességet helyezi az élményének középpontjába. Egy könyv a ’valódi’ cukrászkultúráról, amit átélhetünk lapról lapra, textúráról textúrára.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Chef's Garden

The Chef's Garden

Egy megközelíthető, átfogó kalauz a zöldségek modern világához, a különleges zöldségek egyik vezető termesztőjétől. Az Erie-tó partjaihoz közel áll egy szerény kezdetekkel rendelkező családi farm, ami a különleges zöldségek legnevesebb termelője az Egyesült Államokban.