Könyvek, kiadványok
Vadak és Halak
!['Vadak és Halak Vadak és Halak](/static/content/books/cover_img/0//thumb/781.jpg?179200126105192)
A Vadak és halak hiánypótló kiadvány a magyar gasztronómia palettáján. Több, mint szakácskönyv; a receptúrák közlésén túl az is célja, hogy bemutassa a magyar vadak gasztronómiában betöltött szerepét.
Pie Style
!['Pie Style Pie Style](/static/content/books/cover_img/0//thumb/779.jpg?349838026161902)
Ezzel a lenyűgöző pités kollekcióval Helen Nugent bemutatja a professzionális, „Instagramra érdemes” piték készítését. Most saját otthonában, kényelmesen készítheti el saját pite remekműveit.
Upper Crust - Homemade Bread the French Way
!['Upper Crust - Homemade Bread the French Way Upper Crust - Homemade Bread the French Way](/static/content/books/cover_img/0//thumb/776.jpg?949377916184171)
Bevezetés a kenyérsütés francia művészetébe - beleértve az összetevők kiválasztását, starter kultúra és a kenyérkészítési technikákat - több mint 100 recepttel.
The Pasta Man
!['The Pasta Man The Pasta Man](/static/content/books/cover_img/0//thumb/773.jpg?644901916194271)
A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.
A l'école de la pâtisserie vegan
!['A l'école de la pâtisserie vegan A l'école de la pâtisserie vegan](/static/content/books/cover_img/0//thumb/771.jpg?061885816129841)
Lépésről lépésre és remek fotók segítségével a „A l'école de la pâtisserie vegan” megismerteti Önt a desszertek művészetével, állati eredetű összetevők nélkül, függetlenül attól, hogy kezdő vagy elkötelezett vegán.
The Soup Book
!['The Soup Book The Soup Book](/static/content/books/cover_img/0//thumb/769.jpg?481443816133171)
Hozza ki a legtöbbet a friss alapanyagokból egész évben, több mint 200 házi leves recept alapján, évszakok szerint.
Essential
!['Essential Essential](/static/content/books/cover_img/0//thumb/767.jpg?568488716184911)
Ollie Dabbous az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb séfje. Visszafogott ám látványos ételei az alapanyagok és az ízek esszenciáját ünneplik.
Pie for Everyone
!['Pie for Everyone Pie for Everyone](/static/content/books/cover_img/0//thumb/765.jpg?512015616179132)
A New York-i, szeretett Petee's Pie Company több mint 80 receptet kínál a legjobb pitékhez, amelyeket otthon elkészíthet.
Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary
!['Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary](/static/content/books/cover_img/0//thumb/752.jpg?266521516161341)
Különböző formájú torták bevonási és dekorációs technikái nyomócsövekkel, a tejszínhabos torták elkészítésének részletes folyamata, pont úgy, mint ahogy az író neves kurzusain is tanítják. Részletes magyarázatokkal, mint egy oktató videóban.
Australia - The Cookbook
!['Australia - The Cookbook Australia - The Cookbook](/static/content/books/cover_img/0//thumb/750.jpg?659830516156631)
Az Ausztrál konyha sosem látott mértékű ünneplése 350 recept mutatja be az ország tájainak és népeinek sokszínűségét
Pie Academy
!['Pie Academy Pie Academy](/static/content/books/cover_img/0//thumb/780.jpg?130919026130752)
Ken Haedrich a „The Pie Academy” kritikusok által elismert dékánja, pite készítési mesterkurzust tart, lépésről-lépésre fényképes oktatóanyagokkal a tökéletes kéregért.
Fruits and Nuts - Ferrandi Paris
!['Fruits and Nuts - Ferrandi Paris Fruits and Nuts - Ferrandi Paris](/static/content/books/cover_img/0//thumb/778.jpg?254970036199671)
A FERRANDI Paris, a francia konyhaművészeti iskola - amelyet a Le Monde újság „A Gasztronómia Harvardjának” nevezett - bemutatja legújabb kötetét. Ez a kötet egy teljes tanfolyamot kínál a FERRANDI Párizs világhírű gasztronómiai iskolájának a gyümölcsökkel való főzéséről.
Le Paris des Pâtisseries
!['Le Paris des Pâtisseries Le Paris des Pâtisseries](/static/content/books/cover_img/0//thumb/774.jpg?977226916119012)
Böngésszen körzetenként, a Párizsi cukrászok a legjobbak! Pillanatnyilag az 50 legjobb cukrász kínálja 100 desszert receptjét.
Cooking Meat
!['Cooking Meat Cooking Meat](/static/content/books/cover_img/0//thumb/772.jpg?251139816173312)
Peter Sanagan mindent tud a húsról, amit csak tudni lehet. Képzett szakácsként és hivatásos hentesként, nincs olyan húsrész, amit ne látott már és készített volna el.
The Franklin Barbecue Collection
!['The Franklin Barbecue Collection The Franklin Barbecue Collection](/static/content/books/cover_img/0//thumb/770.jpg?72929481610649)
A szegytől a steakig, minden, amit tudni kell a húsról. Ez a deluxe díszdobozos kiadás, a szakma által is elismert pitmaster és New York Times bestseller író sorozatának, az Austin’s Franklin Barbecue exkluzív puhakötésű verzióit tartalmazza: a Franklin Barbecue-t és a Franklin Steak-et.
In Search of Tea
!['In Search of Tea In Search of Tea](/static/content/books/cover_img/0//thumb/768.jpg?188769716170761)
Kísérje el az egyik legnagyobb teaszakértőt utazásain a világ legjobb tea fajtáinak felkutatásában.
The Chocolatier's Kitchen
!['The Chocolatier's Kitchen The Chocolatier's Kitchen](/static/content/books/cover_img/0//thumb/766.jpg?191207366182141)
Még egy csokoládés könyv? mondhatod..., de a válasz: Ez a könyv más, mint bármely más csokoládés könyv a piacon!
The Ultimate Book of Chocolate
!['The Ultimate Book of Chocolate The Ultimate Book of Chocolate](/static/content/books/cover_img/0//thumb/764.jpg?427489516123302)
A The Ultimate Book of Chocolate könyvvel a képzett cukrász Melanie Dupuis megtanítja, hogyan váltsa valóra csokoládéálmait.
The Chef's Garden
!['The Chef's Garden The Chef's Garden](/static/content/books/cover_img/0//thumb/751.jpg?245021516154742)
Egy megközelíthető, átfogó kalauz a zöldségek modern világához, a különleges zöldségek egyik vezető termesztőjétől. Az Erie-tó partjaihoz közel áll egy szerény kezdetekkel rendelkező családi farm, ami a különleges zöldségek legnevesebb termelője az Egyesült Államokban.
Whole Food Cooking Every Day
!['Whole Food Cooking Every Day Whole Food Cooking Every Day](/static/content/books/cover_img/0//thumb/749.jpg?755130516194591)
Teljes értékű élelmiszerek fogyasztásával gyökeresen átalakíthatjuk étrendünket és ezen alapanyagok elkészítése gyerekjáték a megfelelő technikák és stratégiák elsajátításával.