Barion Pixel

Scorched - The Ultimate Guide to Barbecuing Fish

by Genevieve Taylor


« Vissza | Szerzők: Genevieve Taylor
  2024. május 31. 12:36

Scorched  - The Ultimate Guide to Barbecuing Fish

A Scorched egy recepteket és gyakorlati tanácsokat tartalmazó szakácskönyv, amely segít a legtöbbet kihozni a hal grillezéséből, kezdve a tudománytól, arról, hogy miért sütünk különböző halfajtákat különböző módon, valamint a tűz működésének fizikáját. 


Genevieve Taylor, az élőtűz-szakértő mindent lefed, amire szüksége lesz, hogy mindent tudjon mindenféle hal vásárlásáról és elkészítéséről, az egész hal, a filé, a kagyló, a töltött és becsomagolt hal főzésétől a hamburgerekig, frittírozottakig és nyársakig, serpenyős halakig és füstölt hal, több mint 85 recepttel.

A Genevieve alapvető információkat nyújt a grillsütő felállításáról, a tüzelőanyag beszerzéséről és a tűzgyújtásról, hibaelhárítási tippekkel. Tele zamatos, színes receptekkel, a Scorched a leghasznosabb, legpraktikusabb és legátfogóbb útmutató a hal grillezéséhez.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Genevieve Taylor
Kiadó: Quadrille Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. május 31.
ISBN: 9781837830350
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 22.9 x 3 cm
Súly: 0.94 kg
Oldalszám: 272
Ár: 10 890 Ft
(10 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Food of Sicily

The Food of Sicily

Ebben a teljesen új szakácskönyvben Fabrizia Lanzától, a világ egyik legnagyobb étkezési kultúrájáról, mintegy 75 receptet válogatott össze az otthoni szakácsok számára, egyben tiszteleg az összetevők, a szenvedélyek, hatások és a történelem előtt.


Szerzők: Fabrizia Lanza

Septime, La Cave, Clamato, D'une île

Septime, La Cave, Clamato, D'une île

Hangulatos, meghitt ételmonográfia Franciaország egyik legelismertebb éttermi gyűjteménye mögött álló duótól - a Michelin -csillagos étteremcsoporttól, amely a francia konyhát a haute cuisine szertartásából és nagyszerűségéből áthelyezte a világosabb, frissebb és megközelíthetőbb főzési stílusba.



Szerzők:

Heimat weite Welt

Heimat weite Welt

Benjamin Maerz megmutatja, mit jelent számára az otthon. Alkotásaihoz a regionális termékek legszélesebb körét használja fel, miközben hagyja, hogy más országok kulináris hatásai inspirálják.


Szerzők: Benjamin Maerz