Scorched - The Ultimate Guide to Barbecuing Fish
by Genevieve Taylor
!['Scorched - The Ultimate Guide to Barbecuing Fish Scorched - The Ultimate Guide to Barbecuing Fish](/static/content/books/cover_img/1000/1064.jpg?018151717108478)
A Scorched egy recepteket és gyakorlati tanácsokat tartalmazó szakácskönyv, amely segít a legtöbbet kihozni a hal grillezéséből, kezdve a tudománytól, arról, hogy miért sütünk különböző halfajtákat különböző módon, valamint a tűz működésének fizikáját.
Genevieve Taylor, az élőtűz-szakértő mindent lefed, amire szüksége lesz, hogy mindent tudjon mindenféle hal vásárlásáról és elkészítéséről, az egész hal, a filé, a kagyló, a töltött és becsomagolt hal főzésétől a hamburgerekig, frittírozottakig és nyársakig, serpenyős halakig és füstölt hal, több mint 85 recepttel.
A Genevieve alapvető információkat nyújt a grillsütő felállításáról, a tüzelőanyag beszerzéséről és a tűzgyújtásról, hibaelhárítási tippekkel. Tele zamatos, színes receptekkel, a Scorched a leghasznosabb, legpraktikusabb és legátfogóbb útmutató a hal grillezéséhez.
Termékinformációk
Szerző: | Genevieve Taylor |
Kiadó: | Quadrille Publishing |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. május 31. |
ISBN: | 9781837830350 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 22.9 x 3 cm |
Súly: | 0.94 kg |
Oldalszám: | 272 |
Ár: |
10 890 Ft (10 371 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Boragó
!['Boragó Boragó](/static/content/books/cover_img/0//thumb/397.jpg?694797905111211)
A Boragó étterem nemzetközileg elismert sztárséfje, Rodolfo Guzman bepillantást enged a Chilei csúcsgasztronómia világába.
“Nem mindennapi dolog, hogy egy étteremtől leesik az ember álla, de a Boragó könnyedén teljesítette ezt a feladatot” – Financial Times
The British Cookbook
!['The British Cookbook The British Cookbook](/static/content/books/cover_img/0//thumb/904.jpg?703355466163392)
Fedezzen fel több mint 550 nagyon kedvelt receptet, amelyek a regionális és szezonális brit főzés gazdag hagyományait ünneplik.
Take One Fish
!['Take One Fish Take One Fish](/static/content/books/cover_img/0//thumb/802.jpg?202860526107342)
A Take One Fish segítségével felejtsen el mindent, amit úgy gondolt, hogy tud a halak főzéséről.
Greece: The Cookbook
!['Greece: The Cookbook Greece: The Cookbook](/static/content/books/cover_img/0//thumb/364.jpg?937982205178222)
Alapvető mű a mai Görögország sokszínű és lebilincselő konyhájáról. A Greece: The Cookbook a Görög ételek első mindenre kiterjedő angol nyelvű bibliája.