Könyvek, kiadványok
ADAPT – A Unique Pastry Concept
!['ADAPT – A Unique Pastry Concept ADAPT – A Unique Pastry Concept](/static/content/books/cover_img/0//thumb/817.jpg?76180423619589)
ADAPT - Egy egyedi cukrászkoncepció, Richard Hawke cukrász első professzionális cukrászkönyve.
Bread Ahead
!['Bread Ahead Bread Ahead](/static/content/books/cover_img/0//thumb/815.jpg?850963136149442)
Ez a lenyűgöző szakácskönyv célja, hogy tapasztalataitól függetlenül szakértő házi pékké alakítsa olvasóját.
Septime, La Cave, Clamato, D'une île
!['Septime, La Cave, Clamato, D'une île Septime, La Cave, Clamato, D'une île](/static/content/books/cover_img/0//thumb/813.jpg?951182136106541)
Hangulatos, meghitt ételmonográfia Franciaország egyik legelismertebb éttermi gyűjteménye mögött álló duótól - a Michelin -csillagos étteremcsoporttól, amely a francia konyhát a haute cuisine szertartásából és nagyszerűségéből áthelyezte a világosabb, frissebb és megközelíthetőbb főzési stílusba.
Death & Co
!['Death & Co Death & Co](/static/content/books/cover_img/0//thumb/811.jpg?00308996612364)
A kortárs kézműves koktélmozgalom meghatározó kalauza a világ egyik legmagasabb rangú, a legtöbb kritika által dicsért és befolyásos bártól.
Gabriel Kreuther
!['Gabriel Kreuther Gabriel Kreuther](/static/content/books/cover_img/0//thumb/809.jpg?773668826132552)
Gabriel Kreuther, díjnyertes séf, szakácskönyve, az elzászi rusztikus francia konyháról.
The Italian Bakery
!['The Italian Bakery The Italian Bakery](/static/content/books/cover_img/0//thumb/807.jpg?154761626169961)
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
So Good Magazine #26
!['So Good Magazine #26 So Good Magazine #26](/static/content/books/cover_img/0//thumb/800.jpg?496846526179271)
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
Southern Ground
!['Southern Ground Southern Ground](/static/content/books/cover_img/0//thumb/797.jpg?402945426122331)
Úttörő túra a déli kézműves pékségekben, több mint 75 gazdag receptettel, a déli, hideg-kővel őrölt lisztmozgalom egyik vezetőjétől.
The Latin American Cookbook
!['The Latin American Cookbook The Latin American Cookbook](/static/content/books/cover_img/0//thumb/791.jpg?360245226143762)
Rendkívüli ünnepe a kontinens nagyon kedvelt regionális konyháinak – 600 recepttel.
Modernist Pizza
!['Modernist Pizza Modernist Pizza](/static/content/books/cover_img/0//thumb/784.jpg?554230226147131)
The Art and Science of Cooking és a Modernist Bread által kiadott szakmai csapat hozta létre ezt az úttörő könyv készletet, a kimerítő kutatások, utazások és kísérletek csúcspontjaként, hogy összegyűjtsék és előmozdítsák a pizzával kapcsolatos világismereteket.
Reasoned Gourmandise
!['Reasoned Gourmandise Reasoned Gourmandise](/static/content/books/cover_img/0//thumb/816.jpg?800813236111731)
Cukrászda: ezer érzelmet felkeltő szó, ősi, jóindulatú és ínyenc, gyakran a bőség szinonimája, amikor testünk komolytalanul követel valamilyen csemegét.
Pasta Reinvented
!['Pasta Reinvented Pasta Reinvented](/static/content/books/cover_img/0//thumb/814.jpg?952563136125512)
Fedezze fel, hogyan lehet gabonaféléket, tengeri zöldségeket tésztává alakítani. Tésztákat, leveseket, tésztasalátákat, tésztás egytálételeket és sült tésztákat.
Pasta - A Cookbook
!['Pasta - A Cookbook Pasta - A Cookbook](/static/content/books/cover_img/0//thumb/812.jpg?988070036194291)
Stílusos, tészta mesterkurzus New York város első számú tészta szakácsától, 40 kézzel készített tésztaforma receptjeivel és 100 olasz amerikai, regionális olasz és modern ételekkel.
Bread Book
!['Bread Book Bread Book](/static/content/books/cover_img/0//thumb/810.jpg?307199926120291)
Egy látnoki képességekkel megáldott pék elárulja, mi következik a kenyérben, a gabonatermesztés, a lisztőrlés és az erjesztési technikák évtizedes innovációira támaszkodva, hogy úttörő recepteket nyújtson a tápanyagban gazdag, kivételes ízű kenyerekhez és a velük elkészíthető tápláló ételekhez.
The Austin Cookbook
!['The Austin Cookbook The Austin Cookbook](/static/content/books/cover_img/0//thumb/808.jpg?797158826186492)
Az austini ételek története megegyezik a mély, texasi hagyományokkal, a gazdag alapanyag választékkal.
Take One Fish
!['Take One Fish Take One Fish](/static/content/books/cover_img/0//thumb/802.jpg?202860526107342)
A Take One Fish segítségével felejtsen el mindent, amit úgy gondolt, hogy tud a halak főzéséről.
FILES by Ramon Morató
!['FILES by Ramon Morató FILES by Ramon Morató](/static/content/books/cover_img/0//thumb/799.jpg?820255146144221)
A világ egyik legelismertebb cukrásza, szakembere 15 innovatív projektet állított össze, amelyekben a jelenlegi cukrászatot és a csokoládét a tudomány, az antropológia, a táplálkozás, a szociológia, a dizájn és a kézművesség prizmáján keresztül elemzi.
Curry
!['Curry Curry](/static/content/books/cover_img/0//thumb/793.jpg?782328226162161)
India, Pakisztán, Srí Lanka, Thaiföld, a Karib-tenger - és bárhonnan, ahol a currynek hagyománya van - top séfek és szakácsok megosztják velünk receptjeiket.
Wine Science - The Application of Science in Winemaking
!['Wine Science - The Application of Science in Winemaking Wine Science - The Application of Science in Winemaking](/static/content/books/cover_img/0//thumb/790.jpg?992574226124681)
Ez a forradalmi könyv az egyetlen mélyreható hivatkozás a borászat tudományát érintő folyamatok, fejlemények és tényezők részletezésére.
New-School Sweets
!['New-School Sweets New-School Sweets](/static/content/books/cover_img/0//thumb/782.jpg?951370126103812)
Két Cukrász. 70+ sütemény. Korlátlan íz.
„Vegyen mindent elő, amit tud a cukrászatról, és dobja ki az ablakon”. Vinesh Johny és Andrés Lara, két zseniális cukrász, oktató és barát, összejönnek, hogy olyan péksüteményeket mutassanak neked, amilyet még soha nem kóstoltál.