The Connaught Bar - Cocktail Recipes and Iconic Creations
 
    
   „Amikor a Connaught bárra gondolok, újra és újra visszatérek a vendéglátáshoz, a módszertanhoz és a minőségi tapasztalatokhoz, amelyeket ott tapasztaltam az elmúlt évtizedben.” – Massimo Bottura
Készítse el otthon a Connaught bár jellegzetes koktéljait, több mint 200 italrecepttel és házi készítésű alapanyagokkal.
Lépjen be a világ egyik legjobb bárjába, és tanulja meg, hogyan készítenek a Connaught Bar virtuóz mixológusai 100 elegáns koktélt – kortárs és időtlen klasszikusokat egyaránt – könnyen követhető receptekkel és világos utasításokkal, hogyan készítsd újra otthon.
A nélkülözhetetlen báreszközök, üvegedények és szeszes italok szakértői útmutatása mellett további 120 recept található házi készítésű szirupokhoz, infúziónált szeszes italokhoz és díszítésekhez, amelyeket Agostino Perrone mixológus mester és csapata használ az ünnepelt italok, köztük a híres Connaught Martini elkészítéséhez.
Minden koktélreceptet Perrone narratívája vezet be, az inspirációról és az összetevőkről, amelyek ezeket a koktélokat igazán szenzációs élményekké teszik. Massimo Bottura legendás séf és Anistatia Miller előszavával, Lateef Okunnu különleges koktél fotóival a The Connaught Bar egy tökéletes könyv és társ.
	
	
	
	
	
	
Termékinformációk
| Szerzők: | Agostino Perrone, Giorgio Bargiani | 
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. | 
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Felszolgálás technika / Service, Új könyvek / New Books | 
| Kiadás éve: | 2024 | 
| Forgalmazás kezdete: | 2024. május 03. | 
| ISBN: | 9781838668105 | 
| Nyelv: | Angol | 
| Méretek: | 19.1 x 28 x 2.8 cm | 
| Súly: | 1.26 kg | 
| Oldalszám: | 256 | 
| Ár: | 13 890 Ft (13 229 + ÁFA) | 
| Státusz: | Raktáron | 
Keresés
My Korea - Traditional Flavors, Modern Recipes
 
          Hooni Kim olyan séf, aki jung sunggal – szívvel és odaadással – főz. A My Korea a koreai gasztronómiai örökségét öleli fel. Az egyszerű, csípős szószba mártott rizstortáktól egészen a 12 órán át főzött koreai ramenig (ramyeon), Hooni a világszínvonalú francia és japán konyhákban szerzett tapasztalatait felhasználva finomhangolja a klasszikus koreai konyha technikáit, amelyek gyakran házi konyhákból erednek.
Etxebarri - Bittor Arginzoniz
 
          Az Etxebarri étteremről írt izgatottan várt első könyv, amelyet a világ egyik legjobb grill-éttermének tartanak. Bittor Arguinzoniz grillzseni, Asador Etxebarri nevű éttermével ért el világhírt, aminek Axpe parasztközössége ad otthont, egy hegyek mögött fészkelő apró faluban, Bilbaotól egy órányi autóútra délkeletre.
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
 
          A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.
One week with Yann Duytsche
 
          A tekintélyes francia mester, Yann Duytsche egy teljes hétre invitál műhelyébe (Dolç, Barcelona, Spanyolország). Azoknak a fő alkotásoknak a gyűjteménye ez, amik Duytsche műhelyében készülnek nap mint nap; ezek alaposan letesztelt és kipróbált, igaz és valós termékek, nem csak azért mert technikailag is működnek, hanem mert megfeleltek a legmagasabb elvárásoknak is: a vásárlók ízlésének.
