The Connaught Bar - Cocktail Recipes and Iconic Creations
„Amikor a Connaught bárra gondolok, újra és újra visszatérek a vendéglátáshoz, a módszertanhoz és a minőségi tapasztalatokhoz, amelyeket ott tapasztaltam az elmúlt évtizedben.” – Massimo Bottura
Készítse el otthon a Connaught bár jellegzetes koktéljait, több mint 200 italrecepttel és házi készítésű alapanyagokkal.
Lépjen be a világ egyik legjobb bárjába, és tanulja meg, hogyan készítenek a Connaught Bar virtuóz mixológusai 100 elegáns koktélt – kortárs és időtlen klasszikusokat egyaránt – könnyen követhető receptekkel és világos utasításokkal, hogyan készítsd újra otthon.
A nélkülözhetetlen báreszközök, üvegedények és szeszes italok szakértői útmutatása mellett további 120 recept található házi készítésű szirupokhoz, infúziónált szeszes italokhoz és díszítésekhez, amelyeket Agostino Perrone mixológus mester és csapata használ az ünnepelt italok, köztük a híres Connaught Martini elkészítéséhez.
Minden koktélreceptet Perrone narratívája vezet be, az inspirációról és az összetevőkről, amelyek ezeket a koktélokat igazán szenzációs élményekké teszik. Massimo Bottura legendás séf és Anistatia Miller előszavával, Lateef Okunnu különleges koktél fotóival a The Connaught Bar egy tökéletes könyv és társ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Termékinformációk
| Szerzők: | Agostino Perrone, Giorgio Bargiani |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Felszolgálás technika / Service, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. május 03. |
| ISBN: | 9781838668105 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19.1 x 28 x 2.8 cm |
| Súly: | 1.26 kg |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár: |
13 890 Ft (13 229 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Gyoza - The Ultimate Dumpling Cookbook
Akár egy exkluzív étteremben, akár egy szerény utcai standon fogyasztja, a gyoza - a tökéletes ázsiai kényelem.
Greece: The Cookbook
A Greece - The Cookbook a modern görög konyha gazdag és lenyűgöző világának meghatározó műve.
Oak - The flavours of Marcelo Ballardin
Marcelo Ballardin, a genti Oak étterem főszakácsa első könyvével minden érzékszervet elragadtat.
The Korean Kimchi Cookbook
Kimchi az ázsiai kulináris színpad egyik sztárja. Ezek a kimchi receptek étvágygerjesztő módja annak, hogy több probiotikumot, vitamint és enzimet tartalmazó zöldséget adjon egészséges étrendjéhez.