Barion Pixel

The Connaught Bar - Cocktail Recipes and Iconic Creations


« Vissza | Szerzők: Agostino Perrone, Giorgio Bargiani
  2024. május 03. 17:00

The Connaught Bar - Cocktail Recipes and Iconic Creations

„Amikor a Connaught bárra gondolok, újra és újra visszatérek a vendéglátáshoz, a módszertanhoz és a minőségi tapasztalatokhoz, amelyeket ott tapasztaltam az elmúlt évtizedben.” – Massimo Bottura


Készítse el otthon a Connaught bár jellegzetes koktéljait, több mint 200 italrecepttel és házi készítésű alapanyagokkal.

Lépjen be a világ egyik legjobb bárjába, és tanulja meg, hogyan készítenek a Connaught Bar virtuóz mixológusai 100 elegáns koktélt – kortárs és időtlen klasszikusokat egyaránt – könnyen követhető receptekkel és világos utasításokkal, hogyan készítsd újra otthon.

A nélkülözhetetlen báreszközök, üvegedények és szeszes italok szakértői útmutatása mellett további 120 recept található házi készítésű szirupokhoz, infúziónált szeszes italokhoz és díszítésekhez, amelyeket Agostino Perrone mixológus mester és csapata használ az ünnepelt italok, köztük a híres Connaught Martini elkészítéséhez.

Minden koktélreceptet Perrone narratívája vezet be, az inspirációról és az összetevőkről, amelyek ezeket a koktélokat igazán szenzációs élményekké teszik. Massimo Bottura legendás séf és Anistatia Miller előszavával, Lateef Okunnu különleges koktél fotóival a The Connaught Bar egy tökéletes könyv és társ.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Agostino Perrone, Giorgio Bargiani
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Felszolgálás technika / Service, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. május 03.
ISBN: 9781838668105
Nyelv: Angol
Méretek: 19.1 x 28 x 2.8 cm
Súly: 1.26 kg
Oldalszám: 256
Ár: 14 890 Ft
(14 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Sourdough Mania

Sourdough Mania

Anita Sumer egy szenvedélyes, autodidakta, 100% -ban kovászos pék és tanár, szlovéniai születésű, aki nemzetközi szenzációvá vált - most már több mint 80 000 követője van az Instagram @sourdough_mania oldalán. 


Szerzők: Anita Sumer

Dessert

Dessert

Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.


Szerzők: Roger van Damme

Ramón Freixa

Ramón Freixa

Több mint 350 oldal, közel 60, az egyes folyamatokban részletezett, kreatív megoldásokkal kísért alkotás, 145 fénykép, az étellel azonos relevanciával felruházott termékek gondos választéka...

 


Szerzők: Ramón Freixa

Dessert

Dessert

Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.


Szerzők: Roger van Damme