Barion Pixel

The Connaught Bar - Cocktail Recipes and Iconic Creations


« Vissza | Szerzők: Agostino Perrone, Giorgio Bargiani
  2024. május 03. 17:00

The Connaught Bar - Cocktail Recipes and Iconic Creations

„Amikor a Connaught bárra gondolok, újra és újra visszatérek a vendéglátáshoz, a módszertanhoz és a minőségi tapasztalatokhoz, amelyeket ott tapasztaltam az elmúlt évtizedben.” – Massimo Bottura


Készítse el otthon a Connaught bár jellegzetes koktéljait, több mint 200 italrecepttel és házi készítésű alapanyagokkal.

Lépjen be a világ egyik legjobb bárjába, és tanulja meg, hogyan készítenek a Connaught Bar virtuóz mixológusai 100 elegáns koktélt – kortárs és időtlen klasszikusokat egyaránt – könnyen követhető receptekkel és világos utasításokkal, hogyan készítsd újra otthon.

A nélkülözhetetlen báreszközök, üvegedények és szeszes italok szakértői útmutatása mellett további 120 recept található házi készítésű szirupokhoz, infúziónált szeszes italokhoz és díszítésekhez, amelyeket Agostino Perrone mixológus mester és csapata használ az ünnepelt italok, köztük a híres Connaught Martini elkészítéséhez.

Minden koktélreceptet Perrone narratívája vezet be, az inspirációról és az összetevőkről, amelyek ezeket a koktélokat igazán szenzációs élményekké teszik. Massimo Bottura legendás séf és Anistatia Miller előszavával, Lateef Okunnu különleges koktél fotóival a The Connaught Bar egy tökéletes könyv és társ.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Agostino Perrone, Giorgio Bargiani
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Felszolgálás technika / Service, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. május 03.
ISBN: 9781838668105
Nyelv: Angol
Méretek: 19.1 x 28 x 2.8 cm
Súly: 1.26 kg
Oldalszám: 256
Ár: 13 490 Ft
(12 848 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Jewish Cookbook

The Jewish Cookbook

A kortárs, globális zsidó konyha gazdag váza, több száz történettel és otthoni szakácsok receptjeivel.


The Austin Cookbook

The Austin Cookbook

Az austini ételek története megegyezik a mély, texasi hagyományokkal, a gazdag alapanyag választékkal. 


Szerzők: Paula Forbes

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.