Tom Kerridge Cooks Britain
A Journey Through The Best of British Food

Jöjjön el, és fedezze fel a legjobb brit ételeket Tom Kerridge séffel.
Bárhol is tartózkodik Nagy-Britanniában, csodálatos embereket találhat, akik gyönyörű gyümölcsöt és zöldséget, valamint a világ legjobb hús- és tejtermékeit termelik. A brit ételek folyamatosan változnak az évszakokon keresztül, és rengeteg verhetetlen termékük van itt, közvetlenül a küszöbünkön. A frissen szedett borsótól a gyönyörűen gazdag makréláig, a cheddartól az ízletes bárányig – itt az ideje, hogy megünnepeljük, milyen nagyszerű a brit termék valójában.
Tom olyan recepteket készített, amelyek a legjobb brit alapanyagokat mutatják be, egyszerű technikákat és merész ízeket használva, hogy kiemeljék azok egyedi tulajdonságait. Minden recept egy fő összetevő köré épül, bemutatva, hogy a friss, szezonális alapanyagok hogyan emelhetnek egy ételt egy teljesen új szintre.
Főzz, egyél és élvezd azokat a recepteket, amelyek a britek legjobbjait ünneplik, 100 recepten keresztül.
Termékinformációk
Szerző: | Tom Kerridge |
Kiadó: | Bloomsbury Publishing |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. június 06. |
ISBN: | 9781526671936 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18.9 x 24.6 x 2.5 cm |
Súly: | 1.04 kg |
Oldalszám: | 272 |
Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Magazine #33.

A So Good Nr. 33 - összegyűjti a legújabb innovációkat a cukrász és csokoládé szegmensben, 22 világhírű szakember közreműködésével. Fedezze fel az egyedi bonbonokat, növényi alapú alkotásokat és a legmodernebb technikákat. Szakemberek számára kötelező darab!
The Pasta Man

A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.
Southern Ground

Úttörő túra a déli kézműves pékségekben, több mint 75 gazdag receptettel, a déli, hideg-kővel őrölt lisztmozgalom egyik vezetőjétől.
The Turkish Cookbook

A tápláló és egészséges török konyha egyetemes szakácskönyve, Törökország páratlan gasztronómiai hagyományainak első számú szakértőjétől, Musa Dagdeviren-től, akit a Netflix dokumentumfilm-sorozatában, a Chef’s Table-ben is láthattunk.