Barion Pixel

Tom Kerridge Cooks Britain

A Journey Through The Best of British Food


« Vissza | Szerzők: Tom Kerridge
  2024. június 06. 14:56

Tom Kerridge Cooks Britain

Jöjjön el, és fedezze fel a legjobb brit ételeket Tom Kerridge séffel.


Bárhol is tartózkodik Nagy-Britanniában, csodálatos embereket találhat, akik gyönyörű gyümölcsöt és zöldséget, valamint a világ legjobb hús- és tejtermékeit termelik. A brit ételek folyamatosan változnak az évszakokon keresztül, és rengeteg verhetetlen termékük van itt, közvetlenül a küszöbünkön. A frissen szedett borsótól a gyönyörűen gazdag makréláig, a cheddartól az ízletes bárányig – itt az ideje, hogy megünnepeljük, milyen nagyszerű a brit termék valójában.

Tom olyan recepteket készített, amelyek a legjobb brit alapanyagokat mutatják be, egyszerű technikákat és merész ízeket használva, hogy kiemeljék azok egyedi tulajdonságait. Minden recept egy fő összetevő köré épül, bemutatva, hogy a friss, szezonális alapanyagok hogyan emelhetnek egy ételt egy teljesen új szintre.

Főzz, egyél és élvezd azokat a recepteket, amelyek a britek legjobbjait ünneplik, 100 recepten keresztül. 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Tom Kerridge
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. június 06.
ISBN: 9781526671936
Nyelv: Angol
Méretek: 18.9 x 24.6 x 2.5 cm
Súly: 1.04 kg
Oldalszám: 272
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Genussregion Südtirol

Genussregion Südtirol

Dél-tiroli receptek ínyenceknek. Tapasztalja meg Dél-Tirol kulináris sokszínűségét! Ezzel a szakácskönyvvel az ínyenc régió 11 neves séfje 55 kiváló dél-tiroli ételből álló „potpourri-t” készített, amely megdobogtatja az ínyencek szívét.


Desserts

Desserts

Julien Duvernay-t az egyik legjobb svájci cukrásznak tekintik és Tanja Grandits, Stücki Basel 2 Michelin csillagos éttermében rendkívüli alkotásokat készít: „mindenkit lenyűgöz”, ahogy azt a GaultMillau étterem kalauz megemlíti. 


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash