Barion Pixel

Tom Kerridge Cooks Britain

A Journey Through The Best of British Food


« Vissza | Szerzők: Tom Kerridge
  2024. június 06. 14:56

Tom Kerridge Cooks Britain

Jöjjön el, és fedezze fel a legjobb brit ételeket Tom Kerridge séffel.


Bárhol is tartózkodik Nagy-Britanniában, csodálatos embereket találhat, akik gyönyörű gyümölcsöt és zöldséget, valamint a világ legjobb hús- és tejtermékeit termelik. A brit ételek folyamatosan változnak az évszakokon keresztül, és rengeteg verhetetlen termékük van itt, közvetlenül a küszöbünkön. A frissen szedett borsótól a gyönyörűen gazdag makréláig, a cheddartól az ízletes bárányig – itt az ideje, hogy megünnepeljük, milyen nagyszerű a brit termék valójában.

Tom olyan recepteket készített, amelyek a legjobb brit alapanyagokat mutatják be, egyszerű technikákat és merész ízeket használva, hogy kiemeljék azok egyedi tulajdonságait. Minden recept egy fő összetevő köré épül, bemutatva, hogy a friss, szezonális alapanyagok hogyan emelhetnek egy ételt egy teljesen új szintre.

Főzz, egyél és élvezd azokat a recepteket, amelyek a britek legjobbjait ünneplik, 100 recepten keresztül. 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Tom Kerridge
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. június 06.
ISBN: 9781526671936
Nyelv: Angol
Méretek: 18.9 x 24.6 x 2.5 cm
Súly: 1.04 kg
Oldalszám: 272
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Sous-Vide Cuisine

Sous-Vide Cuisine

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.


Flavour Thesaurus

Flavour Thesaurus

Gondolkozott már azon, hogy miért működik az egyik íz a másikkal? Vagy hiányzott az ihlet, hogy mit kezdjünk egy köteg céklával? 


Nature's Table

Nature's Table

Emmanuel Renaut séf, a 3 Michelin csillagos éttermének (www.floconsdesel.com) 50 receptjét osztja meg a nagyközönséggel. A szerző rendkívüli érdeklődést mutat az erdők, mezők, ásványi források kincsei iránt. Az egyediségéről, természet szeretetéről közismert francia konyhafőnök kitüntetett figyelemmel kíséri a környék termelőit, a friss és helyi alapanyagokat. Ezekből az alapanyagokból készítette azt az 50 összetett, az Ö rá jellemző, emblematikus ételt.


Szerzők: Emmanuel Renaut

Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León