The Levantine Vegetarian - Recipes from the Middle East
by Salma Hage

Lendületes vegetáriánus otthoni receptek a Közel-Kelet esszenciáját megragadva, a The Lebanese Kitchen – The Cookbook című bestseller szakácskönyv díjnyertes szerzőjétől.
A merész vegetáriánus konyha dicsőséges ünnepe, 140 könnyen elkészíthető, fényes, felemelő növényi receptet tartalmaz, köztük klasszikusokat, mint a falafel, hummus és tabbouleh, valamint egyedi ételeket, amelyek tükrözik a régiót, a vallást és a kultúrát, ez a The Levantine Vegatarian.
Az ételek frissek és finomak, legyen szó fokhagymás mezzékről, savanyúsággal, tahinivel és grillezett zöldségekkel töltött piták vagy édes és fűszeres desszertek.
A hatalmas területet lefedő, Afrikán, Ázsián és Európa kapuján átívelő könyv átöleli a civilizáció bölcsője, minden szegletének kulináris hagyományait. Salma Hage, a közel-keleti házi főzés egyik világtekintélye, széles körben merítette az ihletet, és új fúziós ételeket készített a klasszikusok mellé.
Salma Hage a James Beard-díjas és legkelendőbb szerzője The Lebanese Kitchen, The Middle Eastern Vegetarian Cookbook, The Mezze Cookbook és Middle Eastern Sweets könyveknek.
Eredetileg az észak-libanoni Kadisha-völgyben fekvő Mazarat Tiffah-ból származik, és több mint 50 éves családi főzési tapasztalattal rendelkezik anyjától, anyósától és sógornőjétől tanult meg főzni, miközben segített felnevelni tizenegy testvérét.
Termékinformációk
Szerző: | Salma Hage |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. május 03. |
ISBN: | 9781838667641 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.3 x 27.8 x 3 cm |
Súly: | 1.22 kg |
Oldalszám: | 272 |
Ár: |
13 890 Ft (13 229 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Des gâteaux & des saisons

Claire Damon - cukrász séf, a Relais Desserts tagja és a párizsi Des gâteaux et du Pain cukrászda élén (David Grangerrel együtt) első könyvében bemutatja vízióját a cukrászatáról.
Des gâteaux & des saisons

Claire Damon - cukrász séf, a Relais Desserts tagja és a párizsi Des gâteaux et du Pain cukrászda élén (David Grangerrel együtt) első könyvében bemutatja vízióját a cukrászatáról.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.