Barion Pixel

The Levantine Vegetarian - Recipes from the Middle East

by Salma Hage


« Vissza | Szerzők: Salma Hage
  2024. május 03. 15:20

The Levantine Vegetarian - Recipes from the Middle East

Lendületes vegetáriánus otthoni receptek a Közel-Kelet esszenciáját megragadva, a The Lebanese Kitchen – The Cookbook című bestseller szakácskönyv díjnyertes szerzőjétől.


A merész vegetáriánus konyha dicsőséges ünnepe, 140 könnyen elkészíthető, fényes, felemelő növényi receptet tartalmaz, köztük klasszikusokat, mint a falafel, hummus és tabbouleh, valamint egyedi ételeket, amelyek tükrözik a régiót, a vallást és a kultúrát, ez a The Levantine Vegatarian.

Az ételek frissek és finomak, legyen szó fokhagymás mezzékről, savanyúsággal, tahinivel és grillezett zöldségekkel töltött piták vagy édes és fűszeres desszertek.
A hatalmas területet lefedő, Afrikán, Ázsián és Európa kapuján átívelő könyv átöleli a civilizáció bölcsője, minden szegletének kulináris hagyományait. Salma Hage, a közel-keleti házi főzés egyik világtekintélye, széles körben merítette az ihletet, és új fúziós ételeket készített a klasszikusok mellé.

Salma Hage a James Beard-díjas és legkelendőbb szerzője The Lebanese Kitchen, The Middle Eastern Vegetarian Cookbook, The Mezze Cookbook és  Middle Eastern Sweets könyveknek.
Eredetileg az észak-libanoni Kadisha-völgyben fekvő Mazarat Tiffah-ból származik, és több mint 50 éves családi főzési tapasztalattal rendelkezik anyjától, anyósától és sógornőjétől tanult meg főzni, miközben segített felnevelni tizenegy testvérét.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Salma Hage
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. május 03.
ISBN: 9781838667641
Nyelv: Angol
Méretek: 21.3 x 27.8 x 3 cm
Súly: 1.22 kg
Oldalszám: 272
Ár: 13 790 Ft
(13 133 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Chocolate Ferrandi Paris

Chocolate Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


Bread Ahead

Bread Ahead

Ez a lenyűgöző szakácskönyv célja, hogy tapasztalataitól függetlenül szakértő házi pékké alakítsa olvasóját.


Szerzők: Matthew Jones

Bread Ahead

Bread Ahead

Ez a lenyűgöző szakácskönyv célja, hogy tapasztalataitól függetlenül szakértő házi pékké alakítsa olvasóját.


Szerzők: Matthew Jones

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.